Jauns Izpārdošana
Jinkairui Ultraskaņas EMS Ķermeni Slaidinoša Ierīces Karstā Pārdošanas Sejas un Ķermeņa Masieris Zaudēt Svaru, Sadedzinot Taukus Zaudējumu Kalorijas RF Terapija Skatīt lielāku

Jinkairui Ultraskaņas EMS Ķermeni Slaidinoša Ierīces Karstā Pārdošanas Sejas un Ķermeņa Masieris Zaudēt Svaru, Sadedzinot Taukus Zaudējumu Kalorijas RF Terapija

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€25.66

-61%

€65.80

Kopīgot

Vairāk informācijas

Atbalsta Dropshipping

Visi mūsu produkts, ko ražo mūsu rūpnīcā, tie visi ir pilnīgi jauns.

Laipni lūgti sadarboties ar mums un darot dropshipping.

Četru veidu kuponu pieejams

Pievienot grozam saņemt paziņojumu par samazināties cenu

Par Šo Preci

Mēs vēlamies, lai parādītu jums precīzu informāciju par produktu, ražotāji, piegādātāji un citi.

Vai jūs meklējat novājēšanu ierīci?Šī mašīna varētu būt labākā izvēle jums.Tā veicina ķermeņa asinsriti un degšanas tauki un atbrīvoties no liekiem tauku jūsu organismā.Ar EMS un tā ultrsonic masāža, kas palīdz relaksēties un noņem muskuļu spriedzi un lai tu kļūtu slim.Jūs varat masāžas jūsu visu ķermeni.Nevilcinieties nopirkt to tagad.

Iezīme

Ultraskaņas cavitation EMS ķermeni slaidinoša masieris ar tā tauku dedzināšana ultraskaņas terapiju un infrasarkano staru; Ar sarunu Noklausīšanos, Masāža, Mīcīt, Metāllūžņos, Novājēšanu 5 režīmi dažādām vajadzībām. 1. Barošanas avots: 100-240 V 2. Izejas frekvence: 50-60 Hz 3. Patērē jauda: 12 W 4. Materiāls: plastmasa, metāls 5. Izmērs: 19 x 8 x 6 cm 6. Krāsa: balta 7. Plug type: ASV,ES,UK,AU Plug Pakete iekļauj: 1 x Massager 1 x Strāvas adapteris 1 x Vadu 2 Pāri Sazinieties Spilventiņi 1 x Lietotāja Rokasgrāmata Piezīmes: 1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā. 2.Pateicoties manuāla mērīšana un dažādas mērīšanas metodes, lūdzu, ļaujiet 1-3 cm novirze.Paldies!

3 in 1 EMS Centrālās Ķermeni Slaidinoša Ierīces

. Celulīta pārcelšanās .Slim kājas un rokas .Noņemt striju .Savelciet ādu .Importa uzturu, par ādas .Apkures terapiju, lai Uzlabotu asinsriti .Muskuļu stimulēšanai, lai atvieglotu ķermeņa sāpes

Pieteikumi

1. Face-Lift 2. Viduklis 3. Ieroču 4. Vēdera 5. Kājas . 6. Sēžamvieta 7. Plānas Ķermeņa

Produkta skaidrojums

Ultraskaņas Masāža Zonde Infrasarkano Staru Ģenerēšanas EMS Masāža Izvēlieties Modeli EMS Modelis BAROŠANAS pogu EMS Masāžas intensitāte, Izvēlieties Infrasarkano Staru Modelis Ultraskaņas Modelis

Procedūras Ķermenim:

Tas ir tikai lietošanas vispārējai lietošanai.Lūdzu, sazinieties ar Skaistuma Konsultanti, lai iegūtu detalizētu un profesionālu informāciju. 1. Rokas masāža: Atpūsties roku, sākot no plaukstas, un tajā pašā virzienā, turot roku uz augšu,elkoņa, vilkt līdz paduse masāžas apļveida kustības Mērķis: efektīva roku līnijas Mērķis: Efektīva novēršana roku veicināšana, svara zudums.dewlaps. 2. Vidukļa masāža / vēdera lejasdaļā, Uz leju no kuņģa, Masāža ar apļveida Sākt ar muguras vidukļa;pull saspringts, lai naba, motion pull no centrālās ķīļa masāžu pulksteņa rādītāja virzienā, lai push uz leju virzienā Iedarbība: palīdz vēdera sculpting.Efekts: viduklis pievilkšanas uz Iedarbība: efektīvi vidukļa abām pusēm un spītīgs līknes.pievilkšanas un vēdera stingrāku.

3. Gūžas locītavas masāža No centra gurniem, gan No beigām coccyx uz pusēm, push up ar masāžas jūsu gūžas, lifts, abās pusēs apļveida kustības gūžas, lai jūsu viduklis Iedarbība: efektīvi samazināt Iedarbība: efektīvi uzlabot hip spītīgs līknes uz gurnu līnijas. 4. Pēdu/ kāju masāža, Sākot ar pozīciju ķīlis, pavelciet uz augšu un ārā tieši riņķveida kustības Iedarbība: palīdz savilkt vidukļa, un gurnu līnijas Sākt no teļu, no Masāžas teļu, no apakšas, Lai spītīgs līknes, gan apakšas uz augšu uzvilkt uz augšstilba. -uz augšu apļveida kustības velkot pusēs augšstilbiem, spiediet iekšējais uz augšu.spītīgs līknes uz āru un Iedarbība: efektīvi uzlabot velciet ārējās malas uz iekšpusi.kāju līnijas Iedarbība: palīdz savilkt kāju s spītīgs līknes un Iedarbība: efektīva pievilkšanas apelsīnu mizas no augšstilba uz abām pusēm.

Salīdzinājums (Tik efektīva)

Sertifikāti

Mūsu ražojumi ir sertificēti ar CE, ROHS, FDA aģentūrām.Lūdzu, jūtieties atpūtas apliecināt iegādāties.

Piegādes metodi

Piegādājam no Spānijas, Krievijas un Ķīnas, lai jums jauki postenis ātri.Piezīme: krājumi, Spānijā un Krievijā trūkst tagad, lūdzu, izvēlies, piegāde no Ķīnas.

Par mums

Mums ir mūsu pašu rūpnīcā un katru gabaliņu postenis ir ražots pilnīgi jauns.Laipni aicināti iegādāties un mēs atbalstām dropshipping.

Iepirkšanās process

Par atsauksmes

Saņemot paku, lūdzu, ir pārbaudīt un testēt pirmo.Jūsu pozitīvās atsauksmes būs motīvs mūs uz priekšu.Ja tur ir kaut kas, problēma, lūdzu, sazinieties ar mums tieši, mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu.Ir jauka iepirkšanās pieredzi šeit.

Piegāde: veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un samaksas kārtību.Mēs pārliecinieties, ka kvalitāte ir labākā, tad nosūtiet posteņi 2 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautisko pārvadājumu dēļ starpība muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.

Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Klientu apmierinātība ir mūsu mērķis!

Tagi: es lipo, tauku deglis, skaistumkopšanas ultraskaņas terapijas ierīces, jinkairui masāža, slim novājēšanu, rf machin, ķermeņa masāža, masāžas želeja pad, dhl, ems kabeļu ķermeņa.

Datu lapa

Vienuma Tips Masāža & Atpūta
Zīmola Nosaukums jinkairui
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Garantijas laiks Viens gads vai vairāk
krāsa Balts
Patērē jaudu 12 W
Modeļa Numurs S1
Strāvas Padeve 100-240 V
Pieteikums Iestāde
Dropshipping Atbalsts
Materiāls Kompozīta Materiālu
Bezmaksas Atgriezties
Kontaktdakšas Tips ASV,ES,UK,AU Plug
Izmērs 19 x 8 x 6 cm
Izejas Frekvence 50-60 HZ

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jinkairui Ultraskaņas EMS Ķermeni Slaidinoša Ierīces Karstā Pārdošanas Sejas un Ķermeņa Masieris Zaudēt Svaru, Sadedzinot Taukus Zaudējumu Kalorijas RF Terapija

Jinkairui Ultraskaņas EMS Ķermeni Slaidinoša Ierīces Karstā Pārdošanas Sejas un Ķermeņa Masieris Zaudēt Svaru, Sadedzinot Taukus Zaudējumu Kalorijas RF Terapija

Saistītie Produkti: