Jauns Izpārdošana
Mehofond Krāsoti Muslīnu Fons Vintage Vecais Kapteinis Roku Apgleznoti Kāzu Portreta Fotogrāfijā Fona Foto Studija Photoshoot Skatīt lielāku

Mehofond Krāsoti Muslīnu Fons Vintage Vecais Kapteinis Roku Apgleznoti Kāzu Portreta Fotogrāfijā Fona Foto Studija Photoshoot

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€27.89

-43%

€48.93

Kopīgot

Vairāk informācijas

RM328616542052013

Cienījamie klienti, Welcome to my shop!Veicot pasūtījumu, lūdzu, pasakiet man, kurš no jums vēlas.Ja ne,mēs Noklusējuma kuģniecības Mūsu produktu master diagrammu.Paldies !

Pārskats

Roku darbs postenis Materiāli: muslīnu, kokvilnas materiāla, krāsotas Mēs izmantojam augstākās kvalitātes Poli kokvilnas muslīnu pieejamas mums.Muslins var viegli salocīt un ko ar jums, lai dažādās vietās.Tie ir minūšu grumbu dabiski, nekādu dižu reizes līnijas vai rievas, var viegli tvaicēti ārā.Nav Dzelzs jūsu muslīnu, gludināšanas tas var sagraut jūsu muslīnu un savu dzelzi.Visi muslins ir 3" Kabatas piešūta no vienas puses, tas ir paredzēts, lai jūs varētu viegli pakārt backdrops, ko barot pārliktni caur to.Tas var būt vieglāk, lai pakārt jūsu muslīnu, izmantojot skavas (Nopērkams atsevišķi) .

Visi muslins ir krāsotas piestiprināt pie aptuveni 10' (3 m) .Lielākā daļa muslins ir mašīna mazgājami aukstā ūdenī uz maigu ciklu.Tas ir vieglāk, dažreiz vienkārši tīru Muslīnu, izmantojot mitru lupatiņu.Parasti tumšākas krāsas mēdz izbalināt nedaudz.

Ja jums ir papildu jautājumi, sazinieties ar mūsu Pārdošanas komandu.

In-stock postenis

lūdzu, pierakstiet numuru.

MONITORA KALIBRĒŠANAS UN PRODUKTU KRĀSU PRECIZITĀTI

Mums ir krāsu labots mūsu produktu attēlus, lai padarītu tos pēc iespējas precīza kā iespējams, lai produktu patieso krāsu.Tomēr visi monitori ir kalibrēts atšķirīgi, tāpēc mēs iesakām, atsaucoties uz mūsu drukāto katalogu, lai redzētu, vistuvāk krāsas, ko piedāvā.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka attēlus, kas tiek rādīti mūsu mājas lapā, sludinājumos un mūsu katalogā ir vienkārši ceļveži mūsu mākslinieki, lai iet.Krāsas var atšķirties atkarībā no mākslinieku variācijas.Mēs negarantējam krāsas pārstāv, ir pilnīgi precīzi, kad glezna saistīts ar vairākiem faktoriem, piemēram, interpretāciju un mākslinieku variācijas.Mēs vienmēr iesakām, kas attiecas uz mūsu drukāto katalogu, lai redzētu, vistuvāk krāsas, ko piedāvā.Ja konkrētas krāsas ir vajadzīgi konkrētā situācijā, jūs varat nosūtīt uz attēla, lai mani e-Pasta un to pielāgotu krāsas.

Produktu attēlus var parādīt vienumus(dekorācijas, aksesuāri, utt.) kas ir, kas nav iekļauti ar preci reklamē pārdošanai.Attiecībā uz pētījumiem par konkrētiem jautājumiem, lūdzu, sazinieties ar mums.

kāda ir ražošanas laiks

Muslīnu backdrops tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.Ja vien nav marķēti sastāva fona būtu krāsotas jums .Lūdzu, skatiet ražošanas reizes zemāk par tiem, backdrops.Ja fons ir nepieciešama ātrāk, tad pāris nedēļu laikā, mēs iesakām, zvanot klientu apkalpošanas dienestam sarakstu, par sastāva izvēli gatavs uz kuģi.

Roku apgleznoti/ Krāsoti muslīnu backdrops

-ražošanas apjoms ir apmēram 1 nedēļu.

Noliktavā backdrops

-parasti kuģiem nākamajā darba dienā.

Atsauksmes

Ja jums nav apmierināti ar darījumu,lūdzu, jūtieties brīvi, lai conta ct mani,es jums atbildi 24 stundu laikā un centīšos manu vislabāk, lai atrisinātu jebkādas problēmas.ja jums patīk,lūdzu, dodiet man piecu zvaigžņu atsauksmes.Paldies!

Tagi: fona fotogrāfija, Fons, studijas grupas foto fona, hotsale kāzu fona, foto studija fondi, Fona, par photoshoot, sega muslīnu, plaša fotogrāfiju backdrops, kora kleita.

Datu lapa

Kāzu Fotografēšana Backdrops Foto Fons
Iepakojums
Izmērs (mm) 3000
Materiāls Muslīnu
Stils Vecais Kapteinis
Veids Roku Apgleznoti
Zīmola Nosaukums mehofond
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mehofond Krāsoti Muslīnu Fons Vintage Vecais Kapteinis Roku Apgleznoti Kāzu Portreta Fotogrāfijā Fona Foto Studija Photoshoot

Mehofond Krāsoti Muslīnu Fons Vintage Vecais Kapteinis Roku Apgleznoti Kāzu Portreta Fotogrāfijā Fona Foto Studija Photoshoot

Saistītie Produkti: