Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Get Naked" Dušas Aizkars Vannas istaba Dekori Lapas Drukas Ūdensizturīgs Izturīga Auduma, Vannas Aizkaru ar Āķi 9 Modeļi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.69

-30%

€18.13

Kopīgot

Vairāk informācijas

IDEĀLI PIEMĒROTS VANNAS ISTABA

Iespied Dušas Aizkars izdaiļot jūsu vannas istaba ar jaunu izskatu.Dušas aizkars ir skaista un praktiska drukātā modeļus, var būt stilīgs apdare, lai jūsu vannas istabā.

Dušas Aizkars Izmēra

Platums 120 x Augstums 180 cm(47 x 71 cm) Platums 150 x Augstums 180 cm(59 x 71 cm) Platums 180 x Augstums 180 cm(71 x 71 cm)

UNIKĀLO DIZAINU

Jūsu dušas aizkars kalpo kā estētisku fokusa punktu, kā arī funkcionāls elements.Ideāls, lai kapteinis vai viesu vanna, jūs vienkārši varat pull kopā numurā ar šo pārsteidzošo paziņojumu gabals.

PREMIUM KVALITĀTES

Stingri aust audumu un augstākās kvalitātes poliestera dzijas sniedz šis aizkars ar stingru, gludu tekstūru, kas veicina ūdens loku veidošanos un ir veikti, lai izturētu mitrumu, mitruma bagāts vannas istaba vidē.

PASTIPRINĀTA POGU CAURUMIEM

Pastiprināta pogu caurumiem darbu ar visvairāk veidu dušas āķi un gredzeni ātra un vienkārša uzstādīšana.

Vairākas Krāsas Pieejamas

IEKĻAUT

1x Dušas Aizkars 1x Āķa

Tagi: psychedelic mākslas dušas aizkars, dot dušas aizkars, vannas aizkaru komplekts, aizkars dušas, franču attēlu, audums dušas aizkaru šiks, cirkulārās dušas aizkars, doormat, rastafarian, vannas aizkaru durvis.

Datu lapa

Modeļa Numurs KK04
Materiāls Poliestera
Iezīme Eco-Friendly
Ar Āķi
Drukāšanas metode Digitālā druka
raksts skatuvisks
Stils Eiropa

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Get Naked" Dušas Aizkars Vannas istaba Dekori Lapas Drukas Ūdensizturīgs Izturīga Auduma, Vannas Aizkaru ar Āķi 9 Modeļi

Saistītie Produkti: