Jauns Izpārdošana
Jauns USB Bezvadu Peles Datoru Spēļu Pele 3600DPI Regulējams Peli Datorspēļu Pele ir Bezvadu Mause PC Klēpjdators, LOL Skatīt lielāku

Jauns USB Bezvadu Peles Datoru Spēļu Pele 3600DPI Regulējams Peli Datorspēļu Pele ir Bezvadu Mause PC Klēpjdators, LOL

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.06

-44%

€18.29

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas: 1. Viegls, Šūnveida Spēļu Pele: labi izstrādāta ergonomiska dobi perforēta apvalks dod jums vissmagākajos spēļu pieredzi.Samazināt svaru un uzlabo siltuma izkliedi.Tie nodrošina ventilāciju, lai saglabātu plaukstām vēsu un svaigu.Pārliecinieties, ka jūs spēlēt uz ilgu laiku, neradot nogurumu.

2. Regulējams DPI: Šī spēļu pele ir 3 līmeņi (800/1200/1600/2400/3600) regulējams DPI, jūs varat pielāgot to, izmantojot DPI pogu.Tās reakcijas ātrumu, kas var sasniegt 1000Hz, un spēles ātrums ir ātrāks.Ja tas netiek lietots 5 minūtes, tā automātiski ievadiet sleep režīmā, un pēc tam nospiediet jebkuru taustiņu, lai pamodinātu to uz augšu.

3. RGB LED Apgaismojums: RGB apakšvirsraksts sekas, līdz 5 apgaismojuma modelis, dizainu un unikālu pusē-plūsma, gaismas efektiem, kas var atbilst jūsu dažāda stila spēle vajadzībām.Jūs varat mainīt fona režīmā, izmantojot gaismas regulēšanas pogu apakšā.Jūs varat arī izslēgt jaudas regulēšana apakšas uz off un vietām.

4. Super ātrgaitas Bezvadu Tehnoloģija: peles ir divi režīmi: bezvadu gaming peli un vadu spēļu peli.To var lietot uzlādes laikā.Par 2,4 GHz bezvadu pārraides, pievienojiet USB uztvērēju USB pieslēgvietai datoram.Bet savienojuma attālums nedrīkst pārsniegt 10 metrus.

5. Vispārīgi Saderība: Pieņem augstas kvalitātes galvenie kontroles čipu, lai nodrošinātu, ka peles paliek super precīzu valsts uz ilgu laiku.USB uztvērēju, plug and play, nav cita programmatūra vai aparatūra, ergonomisks dizains, kas der Windows 2000/XP/VISTA/7/8/10 un MAC.

Specifikācijas:

Krāsa: melna

Darbības režīms: fotoelektrisks

Tips: 2.4 GHz / BT3.0 / BT5.0

Barošanas tips: uzlādējams

Vairākas atslēgas: 6 taustiņi

Pogu laiks: 10 miljoniem slēdži

Gaismas tips: 6 RGB apgaismojums režīmi

Bezvadu attālums: 10m

Baterijas jauda: 750mAh

DPI: 800-1200-1600-2400-3600

Nominālais spriegums/strāva: 3.7 V/ 15mAh

Svars: 90 grami

Izmērs: aptuveni 12.8*6.3*4cm/5.04*2.48*1.57 collas

Iepakojuma svars: aptuveni 140g

Iepakojuma lielums: par 13.5*8.5*4.7 cm/5.31*3.35*1.85 collas

Iepakojuma Saraksts :

1 x Tri-mode Peles

1 x USB Uztvērējs

1 x Tipa C Uzlādes Kabelis(aptuveni 80CM/31.50 Collas)

1 x Lietošanas Rokasgrāmata

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: spēle mini pc, peles, bezvadu datora peli led, izlases maza, spēļu klēpjdators asus, lqs spēļu pele, kompakta bezvadu uzlādējamais peles, atbalsta pc spēļu, kursorbumbu peles peles, peles bezvadu.

Datu lapa

Stils Mini
Bruto svars --g
Modeļa Numurs --
Barošanas Veids Uzlādējams
Skaits Ruļļi 1
Taustiņu skaits 6
Iepakojums
Rokas Orientācija Tiesības
Interfeisa Tips Bluetooth
Darbības Režīms Kursorbumbas
Zīmola Nosaukums tmddotda
Veids 2.4 Ghz Wireless
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jauns USB Bezvadu Peles Datoru Spēļu Pele 3600DPI Regulējams Peli Datorspēļu Pele ir Bezvadu Mause PC Klēpjdators, LOL

Jauns USB Bezvadu Peles Datoru Spēļu Pele 3600DPI Regulējams Peli Datorspēļu Pele ir Bezvadu Mause PC Klēpjdators, LOL

Saistītie Produkti: