Jauns Izpārdošana
Bezmaksas Piegāde RFID Digitālo Nerūsējošā Tērauda nelielā Kabinetā Elektromagnēts Bloķēšanas ministru Kabineta Lock Skapītis EM115 Skatīt lielāku

Bezmaksas Piegāde RFID Digitālo Nerūsējošā Tērauda nelielā Kabinetā Elektromagnēts Bloķēšanas ministru Kabineta Lock Skapītis EM115

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.65

Kopīgot

Vairāk informācijas

RFID Digitālo nerūsējošā tērauda ministru kabineta bloķēšanas nelielā kabinetā elektromagnēts atslēga skapītis Modelis: EM115

Funkcijas Ievads:

1. Mūsu durvju slēdzenes ir funkcija, lai atslēgtu durvis automātiski , kad jūs izmantot rokas karti atslēgu atslēgt durvis, būs atslēgts automātiski,tāpēc jums nav nepieciešams instalēt durvju rokturi.

2. Divas atvērtas risinājums : viena karte risinājumu un dual karte risinājumu.

3. Zems ieslēgšanas signāls, lai atgādinātu jums, lai mainītu batterie, ārējā enerģija ir par brīvu!

4. Izveidota vadības kartes un viesu karti tikai par ministru kabineta bloķēšanas, bet ne nepieciešams no datora .Skaņas un gaismas rādītu, kad tā darbojas ,bule gaismas shinging kad ir zems akumulatora uzlādes līmenis.

5.Ligzda atgriezīsies automātiski, ja ir traucējums, un norāda tur ir traucējums.

6.Deadbolt funkciju.

Produkta Apraksts

1.Barošanas avots: DC6V, izmantošana 4 gabali AA baterijas.Tā kalpošanas laiks ir aptuveni 1 gads. 2.Signāla Spriegums: zem DV4.8V ar nepietiekamu spriegumu izcelsmes norāžu un var izmantot aptuveni 200 reizes. 2.Statiskās Strāvas Padeve: 4.Dinamiskās Strāvas Padeve: 5.Kalpošanas akumulatoru: parasti var pārsniegt 20 000 reizes un 200 vairāk ar zemu enerģētisko vērtību. 6.Aizkritņa slēdzeni, kura garums: 15mm. 7.Durvju biezums: 15-30mm. 8.Darba temperatūra: -30~+70 °C , Krāsas: Zelta, 9 Sudraba.Bloķēšanas veidi: EM4100,TK4100

Piemērojama:

Piemērojami pārstāvis, skolas, SPA/pirts vannas centrs, baseins, sporta zāle,golfa laukums, lielveikali,viesnīcas, uzņēmuma, rūpnīcas, sadzīves, biznesa jausmas, utt.

II .Īss Ievads & Funkcijas:

Vienu karti (viesu karti, var atslēgt atsevišķi) vai dual karte (viesis kartes un viesmīlis karti var atbloķēt tajā pašā laikā), lai to atvērtu , varat to iestatīt jebkurā laikā pēc nepieciešamības.

Automātiskā atsitiens funkcija: nav nepieciešams instalēt durvju roktura, vienkārši atvērt ar karti, pēc tam 5-7seconds vēlāk bloķēšanas piepeši izslēdzas automātiski, pat īpašs veids, durvju viras var atvērt arī bez aizķeršanās.Aizverot durvis, pēc tam skapītim ir bloķēts.

Zema sprieguma signālu indikācija funkcija: kad jauda ir zemāka par 4.8 V, katru reizi, kad izmantojat karti, lai atklātu, tur būs skaņu un apgaismojumu, dubultās norāda, jānomaina akumulators drīz šajā laikā.

Saprātīga gudra cilindru , saprātīgi struktūra, pārnesumu kombinētā kustību drošu, stabilu un uzticamu darbību.

Rezerves ārējās avārijas elektroenerģijas , gadījumā, ja jūs aizmirst, lai nomainītu akumulatoru, Jūs varat izmantot ārējo strāvas, lai papildinātu un gaismas līdz atvērto durvju skapis ar karti.

Dažāda veida atslēgu piekariņi atslēgu /Watchband/ FOB karti izvēle: Plastmasas.Silīcija vai Buda krelles, kas ir visu ūdensizturīgs, mitrumu, augstu temperatūru izturīgs, pret koroziju, viegli pārvadāt, droša un izturīga.

EM karti, lai atvērtu durvis, izskaustu nelegālu atmiņas kartes parādība.

Var saprast, Divu līmeņu vadības funkciju , slēdzenes var uzstādīt Vadības karti, un lietotāju kartes (labākajā 30pcs) vai jāsakrīt ar kartes shēmu, atbilstoši klientu pieprasījuma,

Ziņkārīgo izturīgs trauksmes indikācija funkcija: kad atslēga ir atvērts nelikumīgi, tas norāda dienesta personālu ar skaņas signālu, lai novērstu zaudējumus īpašumam.

Dažādu cilindru jūsu izvēles: Plastmasas vai metāla

Logo drukāt pakalpojumu keychain, lai jūs par brīvu.

Avārijas openning:

a.Izmantot master card lai atvērtu

b.Izmantot ignorēt mehāniskās atslēgas pildspalvu.Pacelšanās lasītājs paneli un atrast cilindra iekšpusē panelis un atveriet to ar mehānisko atslēgu.

c.

Izmantot ārpus akumulatora kaste( Avārijas Powe piegāde ir bezmaksas, lai jūs par lielāko pasūtījumu ), lai atvērtu skapīti, kad akumulatora uzlādes līmenis ir zems.

Dažādu EM/RFID / M1 Rokas karti taustiņu, pēc Izvēles:

Bloķēšanas ligzda pēc izvēles:

Tagi: camper auto push bloķēšana, bērnu durvis skapītis, slēdzenes paroli, anti theft magnēts, rfid tagu, vēstule bloķēšana, bloķēšanas skapītis, skapītis bagāžas, bin bloķēšana, drošības durvis, durvju slēdzene.

Datu lapa

Modeļa Numurs 789
Izmērs 98
Bloķēšanas Veids ministru kabineta bloķēšana

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bezmaksas Piegāde RFID Digitālo Nerūsējošā Tērauda nelielā Kabinetā Elektromagnēts Bloķēšanas ministru Kabineta Lock Skapītis EM115

Bezmaksas Piegāde RFID Digitālo Nerūsējošā Tērauda nelielā Kabinetā Elektromagnēts Bloķēšanas ministru Kabineta Lock Skapītis EM115

Saistītie Produkti: