Jauns Izpārdošana
11 1 Papīra Quilling Rīku Komplekts Svītras DIY Platums Asorti Krāsu Origami Papīra Amatniecības Kopu Papier Origami Quilling Robežu Skatīt lielāku

11 1 Papīra Quilling Rīku Komplekts Svītras DIY Platums Asorti Krāsu Origami Papīra Amatniecības Kopu Papier Origami Quilling Robežu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.03

-31%

€13.27

Kopīgot

Vairāk informācijas

11 1 Papīra Quilling Rīku Komplekts Svītras DIY Platums Asorti Krāsu Origami Papīra Amatniecības Kopu Papier Origami Quilling Robežu

Apraksts:

Mūsu quilling instrumentu komplekts ietver dažādas quilling līdzekļus, kas nepieciešami DIY papīra kuģiem, kas nozīmē dažādas skaistas un delikāts formas no papīra amatniecība, tādiem kā ziedi, lapas, dzīvnieku un tā tālāk.Tie visi ir svarīgi quilling instrumenti DIY papīra amatniecība, un arī varētu būt dāvana draugiem vai ģimenes locekļiem.

Iezīmes: Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, kas ir izturīgs, izturīga un ilgi kalpo.Q uilling crimper ir domāti, lai padarītu sloksnes formas, piemēram, gofrētā kartona, kas ir regulāru tekstūras virsmas, galvenokārt izmanto, lai padarītu lapas, quilling ķemme ir padarot konsekventi izmēra cilpas un krokas, kas ļauj "lobīšana" par daudziem modeļiem.Mini 3D pelējums ir 10 domes dažādos izmēros, kas ir radīt ieliekti, izliekti un lodveida objekti, kas īpaši 3D modeļus, kā kūka modeli.Quilling robežām palīdz veikt apļveida, kvadrātveida, trīsstūrveida cilpas dažādu izmēru.Pērlīšu adatas ir, lai noteiktu jūsu papīra amatniecība, un tweezer ir galvenais instruments, ar papīra līmi un pabeigt dizains, praktiski izmantot. 27 caurumi valdnieks ļauj jums veikt dažādas loka izmēru.Kērlings padara to vieglāk griezt papīru un ir daudz, daudz ērtāk turēt, var palīdzēt, lai piemērotu līmi līmi vienmērīgi, kamēr līme pudele ar adatu padoms darbojas liels quilling un citiem projektiem, kas prasa mazus pilienus vai smalkas līnijas līmi.Galvenokārt izmanto DIY papīra kuģi, izmantojot mūsu quilling rīku komplekts, lai padarītu dažādas skaistas un delikāts formas, piemēram, puķes, dzīvnieki, velosipēdu, lapas un tā tālāk, un šie papīra amatniecība tiek izmantoti, lai rotā jūsu fotoattēlu albumā, albumus, utt.Labākā dāvana jūsu draugiem vai ģimenes locekļiem, kam patīk papīra amatniecība.

Specifikācijas:

Materiāls: Nerūsējošais Tērauds + Plastmasas

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Lineāls Izmērs: apm. 20 x 9.6 cm / 7.87" x 3.78"

Mini 3D Pelējuma: apm. 17.3 x 8.5 cm / 6.81" x 3.35"

Kērlings : apm. 9.5 x 4.9 cm / 3.74" x 1.93"

Garums Iešķeltu Pildspalvu: apm. 10.7 cm / 4.21"

Tweezer Garums: apm. 12.5 cm / 4.92"

Quilling Ķemme Roktura Izmērs: 10.1 x 10cm / 3.98" x 3.94"

Crimper bāzes Izmērs: 12.2 x 6cm / 4.80" x 2.36"

Crimper Augstums: apm. 4.1 cm / 1.61"

Crimper top Diametrs: apm. 5.4 cm / 2.13"

Iepakojuma Svars: Apm.apm. 485g

Daudzums: 1 set / Kaste

Komplektā Ietilpst:

1 komplekts 4gab Violeta quilling Robežu

1 x Blue Quilling Valdnieks

1 komplekts 40pcs perlamutra adatas

1 x Kērlinga Rozā

1 x Rozā Quilling Ķemme

1 x Blue Mini 3D Pelējuma

1 x Rozā Quilling Crimper

1 x Tweezer

1 x Blue Iešķeltu Pildspalvu

1 x Līmes Pudeli (ne līmi iekšpusē)

1 x Kartona

Par atsauksmes

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, Pls dod mums 5 Zvaigznes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Mēs sniegs jums pozitīvas atsauksmes pēc maksājuma saņemšanas.Ja esat neapmierināts ar savu vienumus, lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas dienestu.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Maksājuma

1.Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Tagi: a4 mirdzēt papīra, burve, cabochon vintage, spalva rīks, adatu instrumenti rokdarbi, karstā folijas, origami, papīra rullis, bezmaksas krāsaina papīra, papīra albums.

Datu lapa

quilling rīku komplekts Papīra quilling komplekts
Modeļa Numurs origami papīra
Materiāls Nerūsējošā tērauda + plastmasas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums TOPINCN
krāsa Kā redzams bildes

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

11 1 Papīra Quilling Rīku Komplekts Svītras DIY Platums Asorti Krāsu Origami Papīra Amatniecības Kopu Papier Origami Quilling Robežu

11 1 Papīra Quilling Rīku Komplekts Svītras DIY Platums Asorti Krāsu Origami Papīra Amatniecības Kopu Papier Origami Quilling Robežu

Saistītie Produkti: