Jauns Izpārdošana
100 Vatu Saules Panelis Komplektā Komplekta Monokristālu saules šūnu 100W 12V Saules Sistēmas Iesācējiem RV/laivu off Režģis Skatīt lielāku

100 Vatu Saules Panelis Komplektā Komplekta Monokristālu saules šūnu 100W 12V Saules Sistēmas Iesācējiem RV/laivu off Režģis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€58.66

-36%

€93.11

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Apraksts:

100 Vatu Saules Panelis Komplektā Komplekta Monokristālu saules šūnu 100W 12V Saules Sistēmas Iesācējiem RV/laivu off Režģis

Pakete ietver: Pēc jūsu izvēles

* 1 x100W monokristālu saules panelis,

Funkcijas:

1. Videi Draudzīgs un Enerģiju Taupošas

2. Augsta efektivitāte un uzticamība saules panelis

3. Lielisku sniegumu skarbos laika apstākļos

4. Pārstrādes un izturīgs alumīnija rāmis

5. Visi mūsu saules paneļi ir aprīkoti ar iebūvētu diode.

6. Liels visiem off-grid pieteikumus par transportlīdzekļu vai laivas uc

7. Jauda garantijas laiks: 5 gads-95% un 10 gadu-90% 25 gadu-80%

Specifikācija:

Bildes:

Sūtījumu:

1. BEZMAKSAS PIEGĀDE no Krievijas noliktavā.Bez nodokļa.

2. Pasūtījumi tiks apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu pasūtījuma adrese IR tāda PATI KĀ savu piegādes adresi.Lūdzu, ietver arī savu kontakttālruņa numuru un pasta indeksu kopā.

4. Ja preces nav ieradušies 30 dienu laikā pēc tam, kad maksājumu, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums tuvākajā laikā.Mēs augstu vērtējam draudzīgs veids, kā atrisināt visas problēmas, un vienmēr nodrošinātu mūsu klienta priekšrocības.

Par preču saņemšanas:

Lai izvairītos no zaudējumiem, mēs iesakām, ka, atverot paku, saņemot paketi, lai pārbaudītu izstrādājumu.Ja prece ir bojāta, lūdzu, nogādājiet šo produktu, un ļaujiet mums zināt.Mēs atmaksāsim naudu, vai nosūtīt jaunu produktu, jūs.Tomēr, ja tā ir bojāta pēc pieteikuma saņemšanas, mēs nevaram nodrošināt kompensāciju.

Iepakošanas detaļas mēs jau vēl nav galīgs tiem .Ja vēlaties zināt precīzus datus.Lūdzu, sazinieties ar mums.

Atsauksmes

1. Sniedzot jums vislabāko iepirkšanās pieredzi ir mūsu prieks.Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

2. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.Kad jūs atstāt pozitīvu atsauksmi, mūsu sistēma sniegs jums pozitīvas atsauksmes tajā pašā dienā.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas un neitrālu atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Atgriezties & Kompensācijas

Ja iepakojums nav ieradies uz ilgu laiku, vai prece ir bojāta, pēc tam, kad saņem, mēs nosūtīt preces uz jums vai saņemt maksājuma atgriešanu, lai jūs, kā jūs vēlaties.

Ja jums ir kādi jautājumi par šo preci vai jums ir nepieciešama mūsu bezmaksas konsultāciju, lūdzu, sazinieties ar mums.

Paldies par jūsu apmeklējuma un baudīt jūsu iepirkšanās!

Saules sistēmas tiks nosūtīts separeate paketi.

Tagi: paneļa saules sistēmas, saules panelis, jauda saules sistēma, off grid saules sistēmas mājas, 10kw saules sistēma, mājas saules enerģijas sistēmas, komplekts saules sistēma, 1000w saules, Fotoelektrisko ierīču sistēmas, komplekts saules.

Datu lapa

Modeļa Numurs EB-SPK102
Līdzeklis 1 Izturīgs alumīnija rāmis
Veids Saules Panelis
Pieteikums RV Kempings Laivu
Elastīga Saules Panelis No
Zīmola Nosaukums FGHGF
Iezīme Augstas efektivitātes saules panelis
Salokāms Saules Paneļu No
Savienotāji mc4 savienotāji
Svars 7.5KG/pcs
Maks. Jauda 100W
Hightlight Eco-freindly
Skaits Paneļi 1
Materiāls monokristālu silīcija

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

100 Vatu Saules Panelis Komplektā Komplekta Monokristālu saules šūnu 100W 12V Saules Sistēmas Iesācējiem RV/laivu off Režģis

100 Vatu Saules Panelis Komplektā Komplekta Monokristālu saules šūnu 100W 12V Saules Sistēmas Iesācējiem RV/laivu off Režģis

Saistītie Produkti: