Jauns Izpārdošana
Yannova 166cm-03 seksa lelle pilnībā TPE ar metāla skeletu seksīga sieviete nekustamā silikona love lelle vīrietis seksa rotaļlietu Skatīt lielāku

Yannova 166cm-03 seksa lelle pilnībā TPE ar metāla skeletu seksīga sieviete nekustamā silikona love lelle vīrietis seksa rotaļlietu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€471.55

Kopīgot

Vairāk informācijas

Cienījamie pircējam

Mēs apsolām, ka mēs sniegs 100% pati lelle kā nākamajā attēlā.Mūsu Veikalā-Linkooer sniedz lelles ar augstums qulity un atsakās ražošana lelles ar zemu kvalitāti visiem produktiem mūsu veikalā ir pagājis CE sertifikāts.Seksa rotaļlietas nodrošināt jūs ar funkcijām un pakalpojumiem, laulātā vai laulātā vai partnera un sniegt visu priekiem par jums, jūsu guļamistaba.Jūsu laulātais vai partneris, dažreiz nevar atbilst jums, ja vēlaties veikt darbības, kas guļamistaba.Tādējādi,labākais risinājums ir izmantot silikona lelles.Lūdzu, kontaktējieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi, lai nodrošinātu jums iegūt apmierinošu un lelles sapnis.Paldies!

Produkta Specifika

Augstums: 5 ft 5. / 166 cm.C-Cup Svars: 78 lbs. / 35.5 kg.Krūts: 28.7 gadā. / 73 cm.Viduklis: 22. / 56 cm.Gurni: 32.7 gadā. / 83 cm.Maksts Dziļums: 7.1. / 18 cm.Anālās atveres Dziļums: 6.3 gadā. / 16 cm.Mutes Dziļums: 4.7 gadā. / 12 cm.Materiāls: TPE ar Metāla Skeletu.

Piezīme:

1. Izmērs manuāla mērīšana, tur var būt vairāki centimetri kļūdas, kas pieder pie normāla parādība. 2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. 3. Fotogrāfijas var būt jutīgas saturu.Ja jums ir nepieciešams vairāk detalizētus fotoattēlus, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs nosūtīsim uncensored fotogrāfijas toyou.Mēs apsolām: Jūs saņemsiet 100% pats kā attēlā zemāk lelles.

Par Loģistiku:

1.Piegādā no Eiropas noliktavā: nav nodokļa,par 3-15 dienām ierasties 2.Nosūtīti no Ķīnas uz krievijas: bez nodokļiem, par 20-55 dienām ierasties 2.Nosūtīti no Ķīnas uz krievijas: bez nodokļiem, par 20-55 dienām ierasties 3.Nosūtīti no Ķīnas uz ASV,Apvienotā Karaliste,Vācija,Francija,Polija,Čehija,Spānija,Itālija,beļģija, Dānija,Luksemburga,Nīderlande, Horvātija,Slovākija, Slovēnija,Somija,Monako,Austrija, Zviedrija, Grieķija,Īrija,Portugāle,Igaunija,Latvija, Lietuva, Rumānija,Ungārija,nav nodokļu,nav muitošana maksas,par 3-15 dienas ierodas.

Iepakojuma Saraksts

Padomi: drēbes uz foto netiks nosūtīti, kas tiek izmantoti tikai, lai palīdzētu shotting efektu.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: vai mazuļa āda kļūst netīri?Atbilde: lai Gan ādas lelle ir izturīgs un izturīgs pret plaisām, asaras un traipus, tas ir neiznīcināms.Jums ir jābūt uzmanīgiem, lai saglabātu savu lelli prom no tumši audumi un cieša apģērba.Ja jums patīk tumši apģērbi, jums vajadzētu pārliecināties, lai mazgā pirms nodot tos uz savu lelli un pārliecinieties, ka nav, lai saglabātu tos uz jūsu apģērba.Labākās drēbes lellēm ir gaišām mīksti audumi.Q: vai Ir garantija YANNOVA lelles?Atbilde: Ņemot vērā produkta veidu, mēs nevaram pieņemt atdevi.Tomēr, mēs stāvēt aiz produktu un darīt, kas mūsu spēkos, lai apmierinātu klientu vajadzības Q: Kāda ir jūsu atgriešanās politiku?Atbilde: lai Gan wersquod cer, lai pilnībā apmierinātu visus klientus, mūsu uzņēmuma politika ir: visi pārdošanas ir galīgā redakcija.Tomēr mēs iesakām, ka jūs izpētīt dažādas iespējas, lai aizstātu YANNOVA lelles.Jūs varat mainīt viņa vai viņas drēbes, mijmaiņas viņa vai viņas parūka, piemēro noteiktu veidu aplauzums, un pat mainīt viņa vai viņas seju.

Sūtījumu

1. Mēs nepieņemam PB BOX adresi , un tikai kuģa apstiprināja rīkojumu adresi, jūsu pasūtījums adresi pasūtīto preci un piegādes adresi nevar mainīt, pēc tam, kad preci piegādā. 2. Lelle nepieciešamas 2 - 3 dienas apstrādes laikā + 4 - 13 dienas kuģniecības = 2 nedēļām kopējā piegādes laiks (aptuveni). 3. Mēs paturam tiesības noteikt labākos piegādes metodi un pārvadātājs ir pieejams.

Aizsargāt Privātumu

1.Jūsu privātums ir mūsu galvenais mērķis.Visas pakas tiek piegādāts diskrētā iepakojumā (pavisam vienkāršā kartona); papildus klientu informācija ir saistīti ar mūsu konfidencialitātes politiku. 2. Nav īpašas norādes vai marķējumu uz iepakojuma, ka atklāj saturu iekšpusē.

Lai Atcelšanu & Kompensācijas

1. Pēc tam, kad pasūtījumu, jūs saņemsiet pasūtījuma apstiprinājumu uz e-pastu.Tas nozīmē, ka mēs esam saņēmuši jūsu pasūtījumu sistēmas un ir iepriekš autorizēts jūsu kredītkartes, lai iegādātos. 2. Pēc pasūtījuma saņemšanas, mēs sāksim ražošanas savu lelli.Visi yannavo lelles ir pielāgota, izgatavošanas laiks ir 3 līdz 7 dienām (izvesti no ražotāja), un parasti prasa 2 nedēļām par piegādes laiku.Jūs varat sagaidīt, ka kopējais ražošanas un piegādes laiku savu sapņu lelle ir apmēram 3 nedēļas (faktiskais laiks var atšķirties, atkarībā no piegādes vietas). 3. Sakarā ar svētkiem, festivāliem vai nenovēršamu apstākļu dēļ, var būt aizkavēšanās produktu ražošanas vai transportēšanas.Tā kā šis ir pielāgots produkts, kas pielāgoti, lai jūs, jūsu pasūtījums nedrīkst atcelt jebkura iemesla dēļ, ka ir, "gala izpārdošana".Ja jūs vēlaties mainīt, labot vai uzlabot jūsu pasūtījumu, jums ir jāsazinās ar mums 24 stundu laikā no iegādes datuma, pieprasījuma izmaiņas, un redzēt, ja tas ir iespējams.Papildus maksa var tikt iekasēta maksa, atkarībā no jūsu pieteikumu.

Garantijas Un Zaudējumu

1. Sakarā ar šī produkta būtību, nav iespējams, mums sniegt apmaiņu vai kompensāciju, kā tur ir vairākas problēmas, piemēram, higiēna.Lūdzu saprast, ka tas ir parastā prakse seksa lelles nozarē. 2. Ja jūsu produktu vai jebkuru tā daļu, ir bojāts laikā sūtījumu procesu un kastes ir redzama zaudējumiem, LŪDZU, NAV ZĪME UZ IEPAKOJUMA, un jums vajadzētu atvērt sūdzību krava, pārvadātājs, kā, kas, iespējams, notika laikā sūtījumu.Pēc tam, lūdzu, ziņojiet mums, lai mēs varam arī aktualizēt to.Kartona kastes un pat Lidojuma Gadījumā varētu iegūt skrambas vai saņemt sadalīti laikā sūtījumu, jo lielākā daļa produktu ir smags.Lūdzu, ziņojiet kuģniecības uzņēmumā, ja jūs redzat redzams jautājumi, uz kastītes. 3. Ja produkts ir kādi jautājumi, lūdzu, sūtiet fotogrāfijas, lai mums, un mēs novērtēsim šo jautājumu, lai rastu risinājumu, tas būs atkarīgs no rakstura incidents.Ja problēma ir radījis mūs vai mūsu ražotāji, mēs parūpēsimies par to. 4. Mēs uzskatām, visiem mūsu produktiem ir augsta kvalitāte, un mūsu seksa lelle ražošanas partneriem ir visas bija rūpīgi pārmeklē, lai nodrošinātu, ka tie ievēro augstus standartus, mēs esam ieradušies sagaidīt.Ja jums ir kādas sūdzības vai neapmierinātība, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai mēs varam darīt visu, kas mūsu spēkos, lai nodrošinātu kādi ieteikumi vai padomi, kas var būt iespēja, lai atrisinātu problēmu.Mēs novērtējam, kādas atsauksmes, kā arī tas var mums palīdzēt strādāt ar mūsu ražotāji, lai neatkārtotos šīs problēmas nākotnē.

Tagi: nekustamā lelle nekustamo, manējā seksa rotaļlietas, pieaugušo rotaļlietas, es tevi mīlu, seksa rotaļlieta, bdsm rotaļlietas, silikona seksa lelles valoda, dzimums, sexy vadītājs lelle, reborn.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums YANNOVA
Modeļa Numurs 166cm-03
Seksuāli Divdomīgs No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls TPE
Vienuma Tips Seksa Lelles
Neķītrs Attēlu No

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Yannova 166cm-03 seksa lelle pilnībā TPE ar metāla skeletu seksīga sieviete nekustamā silikona love lelle vīrietis seksa rotaļlietu

Yannova 166cm-03 seksa lelle pilnībā TPE ar metāla skeletu seksīga sieviete nekustamā silikona love lelle vīrietis seksa rotaļlietu

Saistītie Produkti: