Jauns Izpārdošana
Pavisam jaunas Skatīt lielāku

Pavisam jaunas "zaļās" puses, UNITAS ETA 6497 6498 kustību mens watch rokās

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.68

-29%

€10.97

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lūdzu skatīties

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Apraksts:

Kustība : Mehāniskās Rokas Win d

Krāsa : Melna krāsa stunda & minūti rokas

Izmērs : 14mm x 10mm x 4.5 mm ( Visu pasākumu no centra caurumu, lai beigās ) Piegāde: 1).Mēs varam transportu uz visām pasaules daļām. 2).Tranzīta laika: transports laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes un attālumu. 3).Kuģniecības laiks atsauces: DHL:5-8 darba Dienas ierodas.Dažādās valstīs ir dažādas pastmarkas EMS:7-15 darba Dienās ierasties.Ja jūs nesaņemat preci pēc 29 dienām, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums izmeklēt un atrisināt piegādes problēmu. Paziņojums: 1.Mēs nosūtīsim zemes gabaliem, 3 dienu laikā pēc pircēja maksājums tiek pārbaudīti ar www.winwithwow.lv. 2.Mūsu cenas nav tostarp galamērķa muitas nodoklis.mums būs atbildīgs tikai par Ķīnas muitas) problēma . 3.Tik daudz, cik iespējams, lai izvairītos no galamērķa muitas nodokli,mēs varam atzīt, zemas cenas.Parasti,mēs paziņojam, cena ir $20. Atgriešanās Politika: Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar to objekti, kas saņemti, jums ir jāsazinās ar mums 7 dienu laikā pēc saņemšanas jūsu pasūtījuma.Un jums būtu jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas radušies un priekšmetus, kas atgriezās būtu saglabājusi savu sākotnējo stāvokli. Atsauksmes: Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Dažādās valstīs ir dažādas pastmarkas China Post Air Mail(China Post Air):15-39 Dienas ierodas.  --- Tas ir Bezmaksas kuģniecības pakalpojumu!!! 1.Lūdzu, izvēlieties jūs, piemēram, transporta, paskaidrojiet, jums ir vienojušies, lai transportēšanas laikā. 2.Kad mēs saņemsim jūsu pasūtījumu, maksājumu pēc tam, kad panākumus, mums garantija 1-3 dienām, piegāde,Izsekošanas numuru un nosūtīšanas informācija tiks nosūtīta uzreiz pēc sūtījuma. 3.Piegādes laiks ir atkarīgs no galamērķa,Izvēlieties piegādes metodi un citiem faktoriem, tas var prasīt līdz 15-39 dienas.Paldies!

Tagi: 7750 watch, 6498 skalu, eta, 6497 parnis, melns nh35 rokās, 6497 skalu, 6497 kustība, flīzes 1 35, vīrieši parnis, eta skatīties.

Datu lapa

Veids Pulksteņu Daļas
Vienuma Tips Remonta Instrumenti Un Komplekti
Zīmola Nosaukums Parnis

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Pavisam jaunas

Pavisam jaunas "zaļās" puses, UNITAS ETA 6497 6498 kustību mens watch rokās

Saistītie Produkti: