Jauns Izpārdošana
Šķiedras beigām, sejas tīrīšana, kaste, šķiedrvielu tīrīšanas līdzeklis, bize tīrītājs, kasetes šķiedras tīrītājs Skatīt lielāku

Šķiedras beigām, sejas tīrīšana, kaste, šķiedrvielu tīrīšanas līdzeklis, bize tīrītājs, kasetes šķiedras tīrītājs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.90

-14%

€14.00

Kopīgot

Vairāk informācijas

SC, FC, ST, LC, MU,E2000 savienotājs tīrīšanas līdzeklis AD-600 šķiedras tīrīšanas casette, optiskās šķiedras tīrīšanas rīks

Tīrīšanas Optisko Šķiedru Savienotāji, Izmantojot Kārtridža Tipa Apkopēja/Spoļu Tīrītājs/Kasetes Tīrītājs

Ar KomShine AD-600 efektīvi noņem piesārņojumus, piemēram, eļļas, putekļu un netīrumu daļiņas, kas izraisa augstu ievietošanas zudumu un atstarošanas un izraisīt pastāvīgu savienotāju bojājumus un tīkla kļūmēm.Īpašo lint free anti-static microfiber audumu tīrīšanas līmlentes, slazdus, piesārņojošo vielu, neatstājot atlikumus, šķīdinātājus un spirtu.Katra nomaināma tīrīšanas lentes spole attīra vairāk nekā 500 savienotāji padarot AD-600 ekonomiski efektīvs tīrīšanas līdzeklis.Ar AD-600 attīra dažādas UPC konektori, piemēram, SC, FC, ST, LC, MU, E2000, un vairāk.

Funkcijas:

OAM optisko interfeisu tīrāku izmanto bezalkoholisko specialitāte šķiedras, ir šādas priekšrocības:

(1) Droša un uzticama: nekā alkohola lietošana, ētera plus tamponi vai objektīvs papīra tieksme izraisīt sekundāro piesārņojumu tradicionālo tīrīšanas metodes, unikālo dizainu un materiālu atlasi, lai rezultāti, kas katram ir, lai sasniegtu vēlamo tīrīšanas.Bez jebkādas nelabvēlīgas ietekmes uz vidi un operators. (2) Viegli izmantot: darbs bez uzskaites vairāki citi tradicionālie priekšmeti, tikai maigi berzēt šķiedras savienotāju interfeiss ir notīrīta no putekļiem un taukvielām un tīrs. (3) Pieejama: jaunā dizaina struktūru, patentētā produkta materiāla, ievērojami samazinot ražošanas izmaksas.Preces cena ir tikai daļa no līdzīgiem importētiem produktiem.Pack tīrīšana lentu tīrīt vairāk nekā 500 optisko interfeisu, un apkopēja tīrīšanas lentu var nomainīt. (4) Plašu izmantošanu: gan optiskie eksperimenti pētniecības vienību, var tikt piemērotas būvniecība, iekštelpu un ārpustelpu optisko šķiedru sakaru, tehniskā apkope un optisko iekārtu, rezerves daļu piegāde ražotāji plaukta atbalstu.

Tagi: labs optisko šķiedru, Šķiedras, ftth, šķiedras savienotājs, optikas bize, apkopēja fiber optic, matu bize, 18650 mod, optica šķiedras kaste, optisko instrumentu.

Datu lapa

Attīra uz spoles
Svars 200 g
Modeļa Numurs AD-600
Gadījumā Connecto FC+SC+ST+D4+MN+LC+MT+DIN
Izmērs 20cmx20cmx20cm
Objekta Garumu 1m
Šķiedras Tips Vienā Režīmā
Savienotāja Tips Hibrīds
Zīmola Nosaukums Joinwit

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Šķiedras beigām, sejas tīrīšana, kaste, šķiedrvielu tīrīšanas līdzeklis, bize tīrītājs, kasetes šķiedras tīrītājs

Šķiedras beigām, sejas tīrīšana, kaste, šķiedrvielu tīrīšanas līdzeklis, bize tīrītājs, kasetes šķiedras tīrītājs

Saistītie Produkti: