Jauns Izpārdošana
1 Gabals Paralēli Bārs Fitnesa Bārs, 70cm-100cm Augstums Regulējams Pilna Ķermeņa Dip Bārs Fitnesa Stacijas Skatīt lielāku

1 Gabals Paralēli Bārs Fitnesa Bārs, 70cm-100cm Augstums Regulējams Pilna Ķermeņa Dip Bārs Fitnesa Stacijas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€56.09

-4%

€59.04

Kopīgot

Vairāk informācijas

1 Gabals Paralēli Bārs Fitnesa Bārs, 70cm-100cm Augstums Regulējams Pilna Ķermeņa Dip Bārs Fitnesa Stacijas

Paralēli bārs ir universāls un lielisks, lai ikvienam, kas meklē treniņu.Vīrieši, sievietes un bērni, visi varam gūt labumu no šīs nospiediet bāri.Visizdevīgāk ķermeņa augšdaļas, kā dip stacijas un intensīva ab workouts.Ķermeņa masas vingrinājumi ir lielisks veids, kā strādāt, un šie stieņi ļauj ikvienam viegli strādāt mājās.Šie stieņi tiek izmantoti krusta fit un hitt sporta zāles awhile.Nav nepieciešams, lai iet un tērēt naudu uz dārgu dalības vai iekārtas.Prakses stabilitāti un izturību, kā kustas, kas dos jums lielisku muskuļu tonusu un liels darbu veic.

Funkcijas:

Multifunkcionāla Būve: Atbalstīt ar daudziem un dažādiem sporta programmas, piemēram, pull-up, push-up, ceļgalu-raise, noliecamiem un pacelt, un rokas stiept.

augstas kvalitātes, funkcionāls dip statīva stieņi ir ideāls izstrādāta ar stabilu dip stāvēt stacijas un stabilizēt challenger bāri.Paralēlajiem bāriem ir ideāli atbilst viena ar otru, tāpēc tas nebūs dreb, lai saglabātu lietotājiem droši, kad izmanto.

Vienkārši, portatīvo, bet universāls un daudzpusīgs gabals mācību aprīkojumu.

Cinkošana bar at-home fitness; liels tricep dips, ceļa rada, kāju paceļ, atpakaļ rindās, un citi vingrinājumi.

Pull-up bar, regulējams augstums, diapazons: no 70 līdz 100 cm.Maksimālais lietotāja svars: 200 kg.

Jūs varat izmantot šo paralēli bārs dažādiem sporta veidiem, piemēram, pull-ups, push-ups, squats, utt.Sievietes izmanto, lai tā izmantotu perfekta ķermeņa līknes.Vīrieši var to izmantot, lai palīdzētu viņiem veidot muskuļu.Gados vecāki cilvēki varētu to izmantot, lai veiktu savas organizācijas veselīgāku.

Viegli montēt, jums vienkārši nepieciešams nedaudz laika, lai savāktu push up stends, noņemams un montējams dizains ietaupa daudz vietas, ideāls mājas apmācību.

50cm biezs un ilgāk bāzes, daudz stabilāku un drošāku

Augstuma regulēšana dizaina tērps difefrent augstums cilvēki

Putu rokturi padara to ērti veidot muskuļu ar-ārā svaru veicot dips, L-sēž, push-ups, apgrieztā rindas.

Cinkošana stendi izgatavoti no lieljaudas bieza tērauda un atbalsta, lai 440LBS, izturīga tērauda konstrukcija nodrošina drošības nodrošināšanas slodzes laikā.

Neslīdoša gumijas vāciņi aizsargātu grīdas, palielinātu berzi un nodrošinātu savu drošību

Jūs varat darīt visu, dažādu veidu vingrinājumi, ieskaitot pull ups, zoda-ups,cinkošana, karājas kāju paceļ, sit-ups un crunches ar šo multi-izmanto dip station.

Tad, kad tu saņem savus objektus, ja jums ir kādi jautājumi, vienkārši sazināties ar mums brīvi, un mēs sniegsim jums atbildes uz 24 stundām un izmēģināt mūsu labāko, lai jums.Ja jums ir kādi jautājumi vai neskaidrības, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, mēs vienmēr cīnāmies par mūsu produktiem, un sniegs vislabāko risinājumu jums.

Tagi: portatīvo fitnesa bāri, bārs dip, paralēli grupu, uzvilkt stacijas, calisthenics fitnesa aprīkojums, cinkošana stacijas, mazo statīvu, paralettes fitnesa, cinkošana nagu pulveris, paralēli bāriem, sporta zāle.

Datu lapa

Materiāls TĒRAUDA
Izmērs 74*70*50cm
Svars 5kg
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Nesošais 200KG
Modeļa Numurs paralēli bārs
Nosaukums paralēli bārs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1 Gabals Paralēli Bārs Fitnesa Bārs, 70cm-100cm Augstums Regulējams Pilna Ķermeņa Dip Bārs Fitnesa Stacijas

1 Gabals Paralēli Bārs Fitnesa Bārs, 70cm-100cm Augstums Regulējams Pilna Ķermeņa Dip Bārs Fitnesa Stacijas

Saistītie Produkti: