Jauns Izpārdošana
Sievietes Sarkanā Mākslīgās Kašmira Šalle Ir 2021. Double Faced Pleds Segu, Lakatu Jaunas Ziemas Zīmols Šalle Slavenību Sieviešu Rudens Modes Cape Skatīt lielāku

Sievietes Sarkanā Mākslīgās Kašmira Šalle Ir 2021. Double Faced Pleds Segu, Lakatu Jaunas Ziemas Zīmols Šalle Slavenību Sieviešu Rudens Modes Cape

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

Specifikācija: Krāsa : Kā Attēlu Materiāls :Faux Cashmere Stils :Gadījuma / Modes Modelis Tips :Pleds Izmērs Pieejams : Bezmaksas Izmērs

Szie

-

-

Garums(cm)

Platums(cm)

-

Bezmaksas

-

-

185

55

-

Piezīme:

Izmērs: Salīdzinātu sīki izmēri ar jums, lūdzu, ļauj 1-3CM differsdue, lai manuāla mērīšana,pls saprast šo, paldies.

Krāsa: Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Paketē Iekļauts:

1 x Šalle Sievietēm

NEVIENS Mazumtirdzniecības Kastē.Pildīta Droši Burbulis Soma.

Par Mums

Mūsu mērķis ir būt aizraujošs un novatorisku, kas piedāvā saviem klientiem jaunākos un dažādas modes clothings viņi vēlas.

Piegāde:

1. Saņemšanas laiks = Apstrādes laiks +Piegādes laiks

2. Apstrādes Laiks: Apmēram 1-3 Dienu Laikā

3. Kuģniecības Laiks: 7-35 Darba Dienu laikā Pēc ePacket,Ķīna Post Gaisa Pasta Paziņojumu Mums nav garantija, piegādes laiks uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts!

Mūsu Garantija:

Ja jūs neesat 100% apmierināts ar kvalitāti, savu pirkumu, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus, 30 dienu laikā no piegādes datuma.

Pieprasījuma: 1. Objekti, kas saņemti, 30 dienu laikā no piegādes datuma. 2. Saņemtie objekti, kas netiek izmantots, nebojātu un oriģinālā iepakojumā. 3. Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs.

Atsauksmes:

1. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums un visiem pircējiem.Lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

2. Mēs vienmēr piedāvāt zemākās cenas par labāko preču un pakalpojumu jums. 3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un atstāt jūs laimīgs iepirkšanās šeit.Paldies!

Sazinieties Ar Mums: 1. Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu sazinieties ar mums!Paldies! 2. Mēs cenšamies atbildēt pēc iespējas ātrāk.Mēs būsim priecīgi atbildēt uz jebkuru jautājumu, kas jums ir!Paldies Par Jūsu Atbalstu! !

Tagi: zīmola luksusa šalle, zīda šalle, kokvilnas šalle, pončo, mākslīgās pashmina šalles, loui vuitton, pleds dīvāns, qlf, h logo segu, hot sexy sievietes foto.

Datu lapa

Modeļa Numurs RedPlaidScarf
Stils Modes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Akrila
Vienuma Tips Šalles
Modelis Tips Pleds
Sezona Ziemas
Dzimums SIEVIETES
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Šalles Veida Pashmina
Izmērs 185cmX55cm
Šalles Garums 135cm-175cm
Zīmola Nosaukums REGRTEDARLING

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sievietes Sarkanā Mākslīgās Kašmira Šalle Ir 2021. Double Faced Pleds Segu, Lakatu Jaunas Ziemas Zīmols Šalle Slavenību Sieviešu Rudens Modes Cape

Sievietes Sarkanā Mākslīgās Kašmira Šalle Ir 2021. Double Faced Pleds Segu, Lakatu Jaunas Ziemas Zīmols Šalle Slavenību Sieviešu Rudens Modes Cape

Saistītie Produkti: