Jauns Izpārdošana
50PC Unisex Vienreizējās lietošanas Sejas Maska 4Ply Auss Cilpa mondkapjes wegwerp adultos maseczki na twarz Skatīt lielāku

50PC Unisex Vienreizējās lietošanas Sejas Maska 4Ply Auss Cilpa mondkapjes wegwerp adultos maseczki na twarz

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.61

-37%

€5.82

Kopīgot

Vairāk informācijas

50PC Unisex Vienreizējās lietošanas Sejas Maska Rūpniecības 4Ply Auss Cilpa

VESELĪGU ELPOŠANAS: Mūsu respiratoru maska ir paredzēta ērta aizsardzība pret ziedputekšņiem,dūmi, kopējā gaisa kairinātājiem, un citi vērtspapīri ar eļļas bāzes daļiņas.Tas palīdzēs jums elpot tīrāku, veselīgāku veidu.

IDEĀLS DIZAINS: Atšķirībā no iepriekš izstrādāta krēslas maskas (galvenokārt 95% maskas), Mūsu maska īsteno dizaina novēršot piesārņojuma maska noslīdēšanu

UNIVERSĀLS LIETOJUMS: Mūsu piesārņojuma maska ir izgatavots, mājas uzlabošanas projekti: kā krāsas maska (kas nav uz eļļas bāzes), maska, mazgāšanas, koka, zāles pļaušana, utt.

To var izmantot arī kā masku uz alergēnu filtrs pollens un kā maska par gripu.Mūsu klientiem lietot sejas masku, lai skriešana un riteņbraukšana.Līdzīgi pacēlums - Tā var arī palīdzēt uzlabot jūsu plaušu tilpums mācību atdarinot liels augstums/zema skābekļa līmeņa apstākļos.

ĒRTI IETILPTU: Izgatavots no elastīga neilona un spandex, viegla materiāla, maiga tekstūra, ātri žāvēšanas, elpojošs un ērts valkāšanai.Vispārīgi izmērs, elastīgs un regulējamu siksnu, kas piemērota vairumam cilvēku, viens izmērs der visiem.

Mūsu maska atdalīšana no 98%, ķīmisko vielu daļiņas, gāzes, ziedputekšņi, dūmi un tvaiki.Maska var izmantot, lai transportlīdzekļu izplūdes gāzu, ziedputekšņu alerģija, PM2.5 un dūmaka dienu aizsardzību.Tas ir piemērots riteņbraukšana, skriešana, riteņbraukšana, pārgājieni, slēpošana, kokapstrādes un citas āra aktivitātes.Par maksimālu sniegumu, maska, jābūt noslēgtai pareizi, ap degunu un muti, tā, ka viss, ieelpojot gaisu, var iet caur filtru.

Modeļa Tips:Print Ļoti Mīksta, Izturīga Un Elpojoša

Iepakojuma Saturs:

50PC maskas

Tagi: grims maska, atbrīvoties maska, pieaugušo maska, ugunsdzēsības dienests, chromatica maska, vannas istaba spray, masku maskas 50pc, 50pc maska, fdny t krekls, sejas maska 50pc.

Datu lapa

Aizsardzības klase NAV
Drošības standarts NAV
Materiāls Neilona
Dzimums SIEVIETES
Modelis Tips Cietie
Sertifikācija NAV
Modeļa Numurs Maska
Izcelsme Ķīna

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

50PC Unisex Vienreizējās lietošanas Sejas Maska 4Ply Auss Cilpa mondkapjes wegwerp adultos maseczki na twarz

50PC Unisex Vienreizējās lietošanas Sejas Maska 4Ply Auss Cilpa mondkapjes wegwerp adultos maseczki na twarz

Saistītie Produkti: