Jauns Izpārdošana
Fantastisks Piedāvājums Karstā Pārdošanas Modes Gudrs Smieklīgi, Krāsains Kaleidoskops Bērniem Dāvanu Šķidruma Fantasy Mirdzēt Brīnumu Nūjiņu Krusta Forma Skatīt lielāku

Fantastisks Piedāvājums Karstā Pārdošanas Modes Gudrs Smieklīgi, Krāsains Kaleidoskops Bērniem Dāvanu Šķidruma Fantasy Mirdzēt Brīnumu Nūjiņu Krusta Forma

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.30

-12%

€12.98

Kopīgot

Vairāk informācijas

Šķidruma Fantāzijas Brīnumu Nūjiņu Kaleidoskops Bērniem Kaleidoskops ar 1 Telpa, Caurule

Atcerēties sākotnējo Ilūziju kaleidoscopes?Tas ir jautri un pieejamu kaleidoscopes ir tāpat kā tiem!Katrā ietverts viens kaleidoskops zizlis, ar papildu zižļus pieejami iespaidīgais masīvs krāsu.Lai gan tas ir populārs kaleidoskops bērniem, tas ir tāpat, kā populārs visu vecumu cilvēkiem, padarot to unikālu dāvanu ideja ikvienam, kas novērtē vienkāršu prieku.Vienkārši pagrieziet jūsu kaleidoskops tik kaleidoskops zizlis ir vertikāla un ļaujiet gravitācijas izveidotu ievērojamu, uguņošana-piemēram, attēlu ar vērienu-krāsainas krelles, mēnešiem un zvaigznēm.

Materiāls: Akrils

Kaleidscope Garš: 155mm

Diametrs Kaleidscope:36mm

Brīnumu Nūjiņu Garums:145mm

Diametrs Brīnumu Nūjiņu:15mm

Neto Svars:130g

Vārds Kaleidoskops cēlies no grieķu vārda Kalos (Skaisti) un Eidos (Formas) un tika izdomāts ar Sir David Brewster 1816. Kaleidoskops ir caurule, spoguļi satur zaudēt krāsainas pērlītes, akmentiņi vai citi nelieli krāsas objektiem.Skatītāju izskatās viena gala un ienāk gaisma otrā galā, kas atspoguļo pie spoguļiem, lai radītu unikālas un iespaidīgas bildes.Ar daudzkrāsainu murals, kas radītas kaleidoskops var baudīt visu vecumu, lai gados.

Sūtījumu:

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Visas preces tiks nosūtītas 5 darba dienu laikā pēc attiecīgo piegādātāju.

Ierašanās laiks ir atkarīgs no dažiem faktoriem un dažādās jomās.Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Mēs neesam atbildīgi par jebkādu negadījumu, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem, kas ir atbildīgas par kuģu satiksmi.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, brokeru pakalpojumiem, nodevām un nodokļiem attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Atgriešanās:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Garantijas Un Apkopes:

Mēs piedāvājam 1 gadu bezmaksas garantija.Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums 15 dienu laikā par piegādi.

Visas preces ir jāatgriež to sākotnējā nosacījumi, lai pretendētu uz kompensāciju vai maiņas preces.

Pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības izmaksas.

Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, apstipriniet, atgriešanās adresi un loģistikas metode ar mums.Pēc tam, kad jūs sniegt priekšmetus, loģistikas kompānija, lūdzu nosūtiet mums izsekošanas skaits.

Sazinieties Ar Mums:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Tagi: pmma balts, kaleidoscop, sildītājs ligzda, bangtan bt21, rīks viduklis, mini sildītājs, biroja projektēšana, anti palūrēt ekrāns, pildspalvu turētājs skulptūra, kartes kodols.

Datu lapa

Vecums 8-11 Gadi
Materiāls Plastmasas
Dzimums Unisex
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs K-001

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Fantastisks Piedāvājums Karstā Pārdošanas Modes Gudrs Smieklīgi, Krāsains Kaleidoskops Bērniem Dāvanu Šķidruma Fantasy Mirdzēt Brīnumu Nūjiņu Krusta Forma

Fantastisks Piedāvājums Karstā Pārdošanas Modes Gudrs Smieklīgi, Krāsains Kaleidoskops Bērniem Dāvanu Šķidruma Fantasy Mirdzēt Brīnumu Nūjiņu Krusta Forma

Saistītie Produkti: