Jauns Izpārdošana
KOOMIHO Jaunākās Eiropas Sejas Bell Jaunatnes Reāli medicīniskā silikona galvas vāka maska Roku darbs Grims Transpersonu Maska Cosplay Skatīt lielāku

KOOMIHO Jaunākās Eiropas Sejas Bell Jaunatnes Reāli medicīniskā silikona galvas vāka maska Roku darbs Grims Transpersonu Maska Cosplay

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€171.07

-60%

€427.69

Kopīgot

Vairāk informācijas

KOOMIHO Eiropas Sejas Bell Jaunatnes Reāli medicīniskā silikona galvas vāka maska Roku darbs Grims Transpersonu Maska Cosplay

Materiāls: Medicīniskais mīksta silikona

Četru krāsu var izvēlēties: ziloņkaula balts, gaiši bēšs, pelēks, brūns, ja nepieciešams, citas pielāgotu krāsu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, paldies jums tik daudz.Piemērots augstums: 155cm-180cm Piemērota svars: no 45kg-80kg produkta izmērs šādi:

Galvas apkārtmērs:63 cm

Galvas augstums :27

Kakla apkārtmērs:42 cm

Plecu platums:39 cm

Kopējais garums:52 cm

Lūdzu, lūdzu, atzīmēja: šo saiti tikai uz Zvanu, ja ir nepieciešams cita vīrieša masku, pls jautājiet mums, paldies!

Pielietojums:

-Šis postenis ir piemērots, lai Cross-dresser/Transpersona/Transvestite/Drag Queen /Cosplayer, vai tikai par jautru, piemēram, Halloween.

-Nelieli pastāvīgais grims uz sejas, padara jūsu transformācijas vieglāk.Jūs varat arī piemērot aplauzums uz masku, kā jums patīk.

-Nav nepieciešama līme, produktiem, neietver drēbes, parūkas, skropstas, brilles un citi piederumi, kas nav ietverti skropstas, nav eyeballs (acis ir tukšs)

Izmērs Stils:

Eiropas Sejas , ar skaidru un maiga sejas vaibsti, piemērots vairumam cilvēku.

Ja jūs neesat pārliecināts, kura izmērs būs piemērots jums vislabāk, lūdzu, nosūtiet mums ziņu par jūsu mērījumiem, kā sekot

1: Galvas Apkārtmērs un Galvas Augstums

2: Acu Platumu un Pogcaurums Attālums

3:Kakla Apkārtmērs.

Mēs iesakām piemērotu izmēru, jūs pēc tam, kad saņēmis iepriekš minēto informāciju no jums.

Krāsa: 1. Ziloņkaula Balts, 2. Gaiši Bēša, 3. Tan, 4. Brūna(Sazinieties ar mums, ja vēlaties, lai citas krāsas) privāto dzīvi: lai nodrošinātu privātumu mūsu klientiem, mēs kuģis cieši katram klientam un produkta iepakojuma nav nekādas logo.Piezīme: Ja jums nepieciešama brīva bildes, lūdzu, sazinieties ar mums pa stacijas vēstuli.

Uztur:

-Tīra tos remdenu ūdeni un ar maigām ziepēm, air-sausos vai ar dvieli viegli.

-Sargāt no karstas temperatūras, saules, asu, smailu lietas, veļas mašīna, ķīmiskie materiāli.

-Lai izvairītos no krāsas citas drēbes, nevar tīrīt izstrādājumus ar citu apģērbu.

Piezīme:

-Parasti, var būt novirze 1-3cm uz manuālo mērījumu silikona produktus.

-Šis izstrādājums ir viegli krāsošana.Tāpēc, nav valkāt izbalējis apģērbu vai rotaslietas.Mākslīgo krāsvielu netiek atgriezta.

-Katrs izstrādājums ir roku darbs, ar daudzām procedūrām, ko mūsu mākslinieki, tāpēc tas ir neizbēgami, lai ir dažas sīkas atšķirības lielumu.Un mums ir 3-5 dienas, lai sagatavotu produkts pēc jūsu maksājumu.

-Atcerieties, uzmanīgi izlasiet instrukcijas pirms sākat lietot!

-Ja jums ir krievu,lūdzu atstājiet savu pilno vārdu.

DEAR All, draugs, Ja jums ir vietējā pārstāvja vai vairumtirgotājs, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs var sniegt atvieglojumu atlaidi.Mēs esam rūpnīcas tiešo pārdošanu, var kontrolēt kvalitāti, vienības cena un piegādes ātrums.Ja jums ir nepieciešama citu produktu pēc produkta brošūrā, mēs varam apvienot pārdošanas, organizēt starptautiskās ekspress piegādes, jūs varat ne tikai iegūt jūsu produktu ātri, bet arī cena ir vairāk atvieglojumu!Darbības tagad, pls, justies brīvi sazināties ar mums!!Ja jūsu draugiem vai klientiem, pirkuma kopējo summu vairāk nekā ASV $ 2,500 mūsu veikalā produktus, mēs varam sniegt jums šādus produktus par brīvu!Ka būs tik pateicīgs, ja jūs varētu domāt, vai daļu no mūsu veikala mājas lapā par savu Sociālā tīkla kontu, vai arī pazīstama vietējā tīkla,Ļaujiet mums sadarboties laimīgi no šodienas!!! Zemāk ir tik hotselling visā pasaulē, silikona krūšu pildījumu, smagsvara un reāli!!!Es ceru, ka jums to drīz!!!Ja jums nepatīk zemāk produktu, jūs varat sūtīt man saiti, kas jūs interesē, tāpēc es arī varam jums sniegt!!!

Tagi: maska reālu cilvēku maska, silikona sievietes tērps, protēzes silikona maska, bodysuit crossdress, ķepas silikona reāli, kūka pelējuma silīcija, Krūšu Formas, pilns vīriešu silikona maska, skropstu par manekena, lielas krūtis cosplay.

Datu lapa

Vienuma Tips Krūšu Formas
Daudzums 1GB
Seksuāli Divdomīgs No
Zīmola Nosaukums KOOMIHO
Modeļa Numurs Vīriešu silikona galvas maska ar kakla
Neķītrs Attēlu No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls 100% Mīksta Medicīniskā Silikona

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

KOOMIHO Jaunākās Eiropas Sejas Bell Jaunatnes Reāli medicīniskā silikona galvas vāka maska Roku darbs Grims Transpersonu Maska Cosplay

KOOMIHO Jaunākās Eiropas Sejas Bell Jaunatnes Reāli medicīniskā silikona galvas vāka maska Roku darbs Grims Transpersonu Maska Cosplay

Saistītie Produkti: