Jauns Izpārdošana
Kamīnu termometrs Magnētisko Plīts Termometrs Uguns Plīts Cauruļu Termometrs Kontūra Skursteņu Caurules, Cepeškrāsns Temperatūras Rādītājs #W0 Skatīt lielāku

Kamīnu termometrs Magnētisko Plīts Termometrs Uguns Plīts Cauruļu Termometrs Kontūra Skursteņu Caurules, Cepeškrāsns Temperatūras Rādītājs #W0

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.13

-38%

€5.13

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Augstas Kvalitātes Materiāls: plīts skaitītājs ir izgatavots no alumīnija skala, bi-metāla termometra sensors, misiņa rokas un metāla rokturi, kas ir izturīgs un var tikt izmantots ilgu laiku, un jūs varat iegūt precīzu temperatūru.

2、Ērti Izmantot: cepeškrāsns termometrs ir viegli lietot un instalēt.Jūs varat pievienot magnētu augšas vai sāniem krāsns.Ar praktisko āķis, termometrs var arī būt piestiprinātas pie krāsns vai vienu sienu dūmgāzu caurules termometrs.Lūdzu, ņemiet vērā, ka šajā gadījumā tas nav iespējams tieši pievienot tīklam.

3、Aizsargātu Funkcija: krāsns temperatūras guage palīdz jūsu krāsni no pārkaršanas.Skaidrs pēdas jūsu degšanas temperatūra, kas var palīdzēt aizsargāt jūs, lai pārliecinātos, vai krāsnī temperatūra ir veiktas, un jūs varat pilnībā izmantot kurināmā, lai pārliecinātos, ka degviela, kas deg pie darba temperatūras.

4、Viegli Lasīt: cepeškrāsns termometrs skan 2 vienības un mērījumu diapazons ir no 100 līdz 900 grādiem.Liels diapazons nodrošina precīzu temperatūras mērīšana, liela skala ir viegli lasīt un kreozota struktūru, optimālu veiktspēju un pārkaršanas laiks ir norādīts uz skalas, lai uzraudzītu un optimizēt darba efektivitāte no jūsu krāsns.

5、Iepakojuma Saturs: Jūs varat saņemt komplektu magnētisko cepeškrāsns termometrs, kas var veikt labi kontrolēt kurtuves temperatūru, pietiekama summa, lai jūs varētu izmantot.

Iezīmes: Aizsardzības funkcijas:

Krāsns temperatūras displeju pasargā krāsni no pārkaršanas.Sadedzināšanas temperatūra atzīmēt var palīdzēt jums pārbaudīt krāsns temperatūra, lietojiet kurināmo labākais veids, un nodrošinātu, ka degvielas tiek sadedzināts ekspluatācijas temperatūras.

Temperatūras izmaiņas:

Veidošanās kreozota norāda, ka temperatūra ir pārāk zema, kas var izraisīt kreozots un darvas noguldīt krāsnis un dūmeņi.Laba darbība liecina, ka degvielas patēriņš un siltuma jaudu, ir visefektīvākais.

Pārāk karstā nozīmē, ka temperatūra ir pārāk augsta, kas var sabojāt krāsns/kamīns/krāsns ventilatoru.

100% pavisam jaunu produktu.

Augstas kvalitātes meistarība, skaisti un praktiski.

Specifikācijas:

Nosaukums: Kamīnu Termometrs

Plaša mēroga diapazons: 0-500℃/100~900℉

Dial izmērs: par 2.45 collas / 6 cm, garums

Temperatūras diapazons: 0~500℃

Neto svars: aptuveni 31g

Lietošana: adsorbcijas

Darbības joma: Šī cepeškrāsns termometrs var plaši izmantot sadzīves kamīni un krāsnis

Iepakojuma Saraksts:

Kamīnu Termometrs*1

Tagi: thermopro tp, skursteņslauķis, seeed, tukša magnētiskā, krāsns ukoeo, thermomet, ventilators kamīnu plīts, temperatūras mērītājs, mi termometru, higrometru, āra termometrs sienas.

Datu lapa

Ir Smart Ierīces No
Termometrs Tips Digitālā
Termometrs Izmantot Vannas Termometri
Modeļa Numurs -
Veids Sadzīves Termometri
Materiāls Citi
Produkta Tips Termometri
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Kamīnu termometrs Magnētisko Plīts Termometrs Uguns Plīts Cauruļu Termometrs Kontūra Skursteņu Caurules, Cepeškrāsns Temperatūras Rādītājs #W0

Kamīnu termometrs Magnētisko Plīts Termometrs Uguns Plīts Cauruļu Termometrs Kontūra Skursteņu Caurules, Cepeškrāsns Temperatūras Rādītājs #W0

Saistītie Produkti: