Jauns Izpārdošana
Jaunu ierodas Humzor NexzDAS ND506 Komerciāls Transportlīdzeklis, Dīzelis Auto Defektu Noteikšanas un Pilnīga Sistēma Inteliģenta Diagnostikas Instrumenti Skatīt lielāku

Jaunu ierodas Humzor NexzDAS ND506 Komerciāls Transportlīdzeklis, Dīzelis Auto Defektu Noteikšanas un Pilnīga Sistēma Inteliģenta Diagnostikas Instrumenti

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€193.18

-19%

€241.47

Kopīgot

Vairāk informācijas

Humzor NexzDAS ND506 kravas automobiļu Dīzeļmotora Auto Pilnu Sistēma Inteliģenta Diagnostikas Rīku

Humzor NexzDAS ND506 ir vērstas uz perfekts diagnostikas risinājums, komerciāliem transportlīdzekļiem un dīzeļdzinējiem.Android, iOS un windows multi-mode operētājsistēmas panāktu elastīgu izvēle, padarot auto remonts vairāk inteliģentas, ērtu un efektīvu.

Funkcijas:

1.Dažādu platformu Android un iOS pieejama, Windows (saskaņā ar jaunattīstības).Brīvi izvēlēties viedtālruni, planšetdatoru un DATORU (atbrīvota vēlāk), lai panāktu gudru un efektīvu darbību.

2.Pilna sistēmas diagnostika pilna sistēma quick scan, dziļi diagnozi par visu elektronisko sistēmu komerciālo transportlīdzekļu ar detalizētu ziņojumu.

Pielāgojoties pašreizējai tirgus vajadzībām diagnostikas attīstību Eiroⅱ, kafijas,ⅳ,ⅴ,ⅵ. 3.Komerciālie transportlīdzekļi (Kravas automašīnas, celtniecības iekārtas, lauksaimniecības tehnika, dzinēju sistēmas,, Elektronisko vadības sistēmu, dabasgāzes sistēmas, izplūdes gāzu apstrādes sistēmas, kas iekļauts...

4.Pastāvīgi atbrīvojot jaunās funkcijas, Visu par brīvu, lai atjauninātu vairāk uzlabotas funkcijas, kas ir saskaņā ar izstrādātu un tiks izlaists vēlāk.Pastāstiet mums, ko jūs nepieciešams,padarīt to, ko jums bija.

5.Lietotājam draudzīgu pieredzi, kas Ātri piekļūt VIN vaicājumu, DTC vaicājumu, datu pārvaldība, datu apskates, Atsauksmes ikona, Screenshot, utt.pilnībā nodrošinās jūs ar gudru un vienkāršu darbību.

6.Attālā palīdzība, ko piedāvā Perfektu pēcpārdošanas servisa ar visu ap palīdzēt,mēs nepārtraukti klausīties savu balss, sazinieties ar mums un atsauksmes, lai saņemtu profesionālu palīdzību laikus.

7.Ātrgaitas Diagnozi Liela atmiņa, lai atvieglotu darbību, ātru piekļuvi pārbaužu ans pakalpojumu.

Amats:

1. Visiem moduļiem skenēšanas Pielāgošanu pašreizējai tirgus vajadzībām diagnostikas attīstību Eiroⅱ, kafijas,ⅳ,ⅴ,ⅵ.Lasīt & clear traucējumu kodi, dzīvot datus, iesaldēt rāmis...dziļi diagnozi visu sistēmu.

2.Iedarbināšanas Iedarbināšana testa pārbaudes par visu transportlīdzekļa sastāvdaļām,piedāvā profesionāla pārbaude no visiem aspektiem.Testa ietekmes laika, Degvielas sistēmas noplūdes tests,mehāniskas saspiešanas testa, cilindra Tests...u.t.t. (Tikai pieejami, tie tiks parādīti,jo dažādām padara, modeļu, veidu, gadi transportlīdzekļa)

3.Reset pakalpojums, kas ir Pieejams reset pakalpojumi tiks rādīta sarakstā izvēloties transportlīdzekļa modelis.

4.Papildu Funkcijas Vienā-atslēgu DTC vaicājumu: spēcīgs datu bāzē, kas pieejama, lai jūs varētu meklēt kods definīcija un apraksts.Viens-galvenie dati pārvaldīt: pārbaudiet glabāto informāciju jebkurā laikā un jebkurā vietā, gan attēliem, gan video.Viens-galvenais VIN vaicājums: meklēšanas automašīnas informāciju internetā.Ievadi VIN vai skenēt tajā tieši.Viens-galvenais atsauksmes: Multi metodes, lai sazinātos ar mums, un atbildes uz jūsu jautājumiem, noklikšķinot uz pogas augšējā labajā stūrī.Viens-key Update: Nav datora, nav SD kartes.Iegūt jaunu versiju jaunināšanas informāciju laiku un izvēlēties to atjaunināt ar strauji ātrumu ietvaros app.

Transportlīdzekļu pārklājuma:

1set x Humzor NexzDAS ND506 kravas automobiļu Dīzeļmotora Auto Pilnu Sistēma Inteliģenta Diagnostikas Rīku

Tagi: humzor, automašīnas skenēšanas x, thinkobd, smago kravas automašīnu diagnostikas, diagnosticēt, handcuff kaklasaiti, autel ap200 pilnībā aktivēta, ios defektu noteikšanas, jetta defektu noteikšanas, skoda defektu noteikšanas.

Datu lapa

Elektroniskā No
Programmatūras Versija jaunākās
krāsa Kā parādīts attēlā
Modeļa Nosaukums NexzDAS ND506
Vienuma Tips Citi
Zīmola Nosaukums OkeyTech
Postenis Augstums 0inch
Spriegums V
Materiāla Tips Plastmasa + Metāls
Jauda W
Produkta Tips Tirdzniecības dīzelis transportlīdzekļu defektu noteikšanas un diagnostikas iekārtas
Postenis Svars 0.2kg
Iezīmes 1 Dažādu Platformu
Funkcijas 2 Pilna sistēmas Diagnostika
7 funkcijas Ātrgaitas Diagnoze
Funkcijas 3 Piemērots kravas automobiļu
Objektu Platums 0inch
Funkcijas 4 Pastāvīgi Atbrīvojot Jaunās Funkcijas
Funkcijas 5 Lietotājam draudzīgu Pieredzi
Funkcijas 6 Attālā Palīdzība, Ko Piedāvā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Aparatūras Versija jaunākās
Objekta Garumu 0inch

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunu ierodas Humzor NexzDAS ND506 Komerciāls Transportlīdzeklis, Dīzelis Auto Defektu Noteikšanas un Pilnīga Sistēma Inteliģenta Diagnostikas Instrumenti

Jaunu ierodas Humzor NexzDAS ND506 Komerciāls Transportlīdzeklis, Dīzelis Auto Defektu Noteikšanas un Pilnīga Sistēma Inteliģenta Diagnostikas Instrumenti

Saistītie Produkti: