Jauns Izpārdošana
2020 JAUNU 3D Anime Gadījuma Hip Hop Sieviešu/Vīriešu T Krekls Anime Naruto Akatsuki Īsām Piedurknēm Smieklīgi, 3D Druka, T-Krekls Vasaras Topi, t-veida Skatīt lielāku

2020 JAUNU 3D Anime Gadījuma Hip Hop Sieviešu/Vīriešu T Krekls Anime Naruto Akatsuki Īsām Piedurknēm Smieklīgi, 3D Druka, T-Krekls Vasaras Topi, t-veida

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.02

-70%

€6.74

Kopīgot

Vairāk informācijas

modname=ckeditor

Laipni lūgti mūsu veikalā

Mums ir sava rūpnīca salesdirectly rūpnīcas, kas,novēršot visus starpposma saites.stingri kontrolēt produkcijas kvalitāti un izmaksām.Atbalsta attēla pielāgošana (fotogrāfijas, filmas ekrānšāviņi vai citu skaidru attēlu)

lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir intersted,mēs darām vislabāk jums.

Produkta Krāsa:

Kā redzams foto (Faktiskā postenis izskatās tāda pati, kā bilde, tomēr, var būt nelielas atšķirības krāsu dēļ apgaismojuma efekts laikā fotografēšanas vai pretendentam ir monitora iestatījums.)

Raksts Piezīme: attēls tiek drukāts uz abām pusēm, Parasti aizmugurē ir tāda pati kā priekšā.Interjera produkts ir balts.

Materiāls Piezīme: Visi mūsu produkti ir izgatavoti no Poliestera un Spandex,(90%Poliesters,10%Spandex).Nav kokvilnas.tāpēc es ceru, ka jūs varat saprast.

IZMĒRS PIEZĪMES:

Padomi!lūdzu, pārbaudiet un salīdziniet ar izmēru informāciju pirms iegādes!

Izmēri t-krekli, Lūdzu, skatiet dimensiju tabulas izmērus.

Izmērs: lūdzu, atļaujiet 2cm atšķiras, jo manuāla mērīšana;

1 inch=2.54 cm; unisex t-veida(Vīriešu/Sieviešu/bērnu t-krekli) .

Postenis displejs:

Tee Krekls ir piemērots visām standarta svars vīrietis / sieviete/bērniem.

Modes 3D iespiests T-krekli ir moderns un ērts ar labu kvalitāti.

Bezšuvju ribu apkakle ar dubulto adatu segšanai-izšūšanas , dubultās adatas piedurknēm un apakšā hem padara T-Krekls izturīgs.

Visi T Krekli ir 3D iespiests, krāsains un spilgts.Paldies par jūsu atbalstu!

Piegāde

1)Priekšmetus, kas tiks piegādāti ar 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs pārbaudīt jūsu maksājumu. 2)Lūdzu, pasakiet man, jūsu pašreizējo adresi, pēc jūsu maksājumu, 1-2 dienu laikā; pretējā gadījumā, mēs nosūtīt savu posteni, balstoties uz jūsu Darījuma adresi, lai pārliecinātos, ka tas ir pareizs. 3)Pirms pasūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, ka jūsu vēlamais nosūtīšanas metodi.Parasti tas notiek 20-50 darba dienas, ierašanās ar Gaisa Pastu, un ilgst 3-10 darba dienu laikā ar kurjeru. 4) Dažkārt tas ir ilgāk, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci trīsdesmit dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad es varu palīdzēt jums izsekot.Maksājuma Metodi Mēs pieņemam tikai Darījuma,Kredītkartes,Western Union.Lūdzu, apmaksāt 7 dienu laikā pēc pasūtījuma.Atgriešanās Politiku Tikai bojāts produkts tiks piedāvāts maiņas.Produktiem ar trūkumiem ir jāatgriež 30 dienu laikā no dienas, kad jūs novietot savu rīkojumu.Tas var aizņemt līdz 7 darba dienas, lai apstrādātu jūsu atgriežas pēc tam, kad būsim saņēmuši jūsu produkta.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa.Atsauksmi 1)Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, paldies jums tik daudz !! 2)Mēs vienmēr piedāvāt zemākās cenas par labāko preču un pakalpojumu jums. 3) Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu(3 zvaigznes) vai negatīva(1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un atstāt jūs laimīgs iepirkšanās noskaņojumu šeit.Paldies!

Tagi: naruto, hentai, inuyasha vintage krekls, im naruto krekls, 3d audums, ierīču naruto, naruto piedurknēm, danganronpa tshirt, akatsuki tobi, t krekls.

Datu lapa

Kapuci No
Auduma Veids Broadcloth
Stils Ikdienas
Modelis Tips Karikatūra
Materiāls Spandex
Piedurknes Stils Ar Īsām Piedurknēm
Piedurknes Garums(cm) Īss
Apkakle O-Veida Kakla

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2020 JAUNU 3D Anime Gadījuma Hip Hop Sieviešu/Vīriešu T Krekls Anime Naruto Akatsuki Īsām Piedurknēm Smieklīgi, 3D Druka, T-Krekls Vasaras Topi, t-veida

2020 JAUNU 3D Anime Gadījuma Hip Hop Sieviešu/Vīriešu T Krekls Anime Naruto Akatsuki Īsām Piedurknēm Smieklīgi, 3D Druka, T-Krekls Vasaras Topi, t-veida

Saistītie Produkti: