Jauns Izpārdošana
1-Ass Rokas Gimbal Stabilizators Viedtālrunis, Laiku, izbeidzas Objektu Izsekošanu, Pan-Tilt Statīvs ar iebūvētu Bluetooth Remote Skatīt lielāku

1-Ass Rokas Gimbal Stabilizators Viedtālrunis, Laiku, izbeidzas Objektu Izsekošanu, Pan-Tilt Statīvs ar iebūvētu Bluetooth Remote

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€22.73

-15%

€26.75

Kopīgot

Vairāk informācijas

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Automātiskā izlīdzinātā Gimbal Stabilizators - Pan-tilt stabilizators automātiski atrod līdzsvaru nostājunodrošinātu, ka tālrunis ir stabilas, bet kustas, neatkarīgi no tā, vai tālruņa ekrāns ir horizontāli vai vertikāli.Ērts rokas, Paplašināms ar 4. iedaļas alumīnija sakausējuma stieņi, ABS + Gumijas tālrunis skavu, kas nodrošina ierīces stabilāka.Plus, tas palīdz pret-slīdēšanas efektu uz statīva kājas.

Samazināt Vibrāciju un Kratot - rokas stabilizators izmanto elektronisko akselerometru, lai nodrošinātu līdzsvaru selfie stick laikā, kustībā, un kratot, nodrošinot, ka uzņemto attēlu un video vienmēr ir skaidrs.Tas arī var stabilu dažādos leņķos.jūs varat iestatīt jebkurā leņķī, noklikšķinot pagriezt bloķēšanas poga un fotografēt vai ierakstīt video ar šiem leņķiem.

Bezvadu Bluetooth Kontroles Izstrādāti ar bezvadu Bluetooth tālvadības pulti, kurā ir iebūvēta ierīce pati par sevi, un tas ir noņemams jūs varat vienkārši velciet to ārā, kad jums ir nepieciešams, lai izmantotu to un ātru savienojumu.Un arī jūs varat vienkārši izmantot USB kabeli, lai uzlādētu pilnībā, kad tas bija no akumulatora.Vides aizsardzība, teikt ardievas, lai tradicionālā vecā stila poga baterijas.

Profesionālās un Pārnēsājamo - 1 Ass selfie nūju statīvs ir starp parasto selfie stick un 3-Ass stabilizators.Tas ir profesionāli, lai uzņemtu video, nekā parastās selfie stick, Vieglāk darboties nekā 3-Ass stabilizators, Tas ir lielisks līdzeklis, lai lielākā daļa selfie entuziasti vai foto un video producenti.ietaupīt jūsu laiku, nav nepieciešams, lai lejupielādētu Lietotni, lai veiktu pamatfunkcijas sarežģīti.

Scalable Mobilais Statīvs - Savietojams ar Apple iPhone 11/X/Xr/XS Max/8/6s, Samsung Galaxy S10+/S10/S9/S9+/S8, Huawei P30 Pro, Piemērots ceļojumiem, ģimenes un draugu saietiem, ceļošana un pārgājieni, snovbords, slēpošana, vai iekštelpās vai ārpus telpām.

Vienība: 1 Ass Gimbal

Uzlādes Spriegums: 5V

Garums: saraušanās 18.8 cm, stiept 58cm

Bluetooth Savienojums

1, Android tālruni, pārliecinieties, skaļuma pogu jūsu tālrunis ir iestatīts tā, lai slēdža pogu tālruņa kameras iestatījumus, pirms fotogrāfijas.

2 Atveriet Bluetooth mobilo tālruni, lai meklētu"Dispho", ierīcēm Zilā gaismā pēc tam, kad savienojums ir pabeigta.

Lietošanas Metode

1, Spailes jūsu mobilais un paplašināt selfie stick.

2, tālruņa dabas sabalansētu valsts un ilgtermiņa nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu 3 sekundes, lai ieslēgtu ierīcēm.

3, Entre stabils režīms pēc palaišanas, un mobilais tālrunis vienmēr uzturētu nemainīgu virzienu, kad jūs pārvietot.

4, Autom. pagriezt pretēji pulksteņrādītāja kustības virzienam par 90° leņķis, kad jūs noklikšķiniet uz barošanas pogas ierīces.

5, Tas kļūs par normālu selfie nūju statīvs kad gimbal stabilizētājs power off, un arī funkcija, pan-tilt pazuda.

6, Atveriet apakšējo statīva, pacēlumam pull rod un likt uz statīva horizontāli plaknē.

Materiāls:Alumīnija + ABS

krāsa:balta / melna

Iepakojuma Saturs:

1 * rokas gimbal

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: manekens np fw50, sirui selfie nūju statīvs, aqua pack, smago gimbal stabilizators, kameras rokas, gimbal viedtālrunis, selfie stick kustību stabilizators, timelapse kamera, sejas izsekošanas tālruņa turētājs, 360 laika noilguma.

Datu lapa

Iepakojums
Modeļa Numurs statīva selfie stick bluetooth
Salocīta Garums (mm) Citi
Zīmola Nosaukums lightdow
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Paziņojums Bluetooth
Konfigurēts(Pielāgošanās) Kameras
Materiāls Alumīnija,PC
Atbalsta Tālvadības Pults

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1-Ass Rokas Gimbal Stabilizators Viedtālrunis, Laiku, izbeidzas Objektu Izsekošanu, Pan-Tilt Statīvs ar iebūvētu Bluetooth Remote

1-Ass Rokas Gimbal Stabilizators Viedtālrunis, Laiku, izbeidzas Objektu Izsekošanu, Pan-Tilt Statīvs ar iebūvētu Bluetooth Remote

Saistītie Produkti: