Jauns Izpārdošana
Pqbd 2ne1 Lightsaber ar Lukturīti LED Saword Lāzera Skaņas Efektu Cosplay Kopija ar Bērniem, Dāvanu Skatīt lielāku

Pqbd 2ne1 Lightsaber ar Lukturīti LED Saword Lāzera Skaņas Efektu Cosplay Kopija ar Bērniem, Dāvanu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€156.73

-32%

€233.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Informācija

Nopirkt divas lightsabers un saņemt connectorr par brīvu Materiālu spals: Alumīnija sakausējums 6061 Materiālu asmens: Noņemams PC (Poli Karbonāts) Izmērs spals: 30 cm Izmērs asmens: 2mm biezums ir 82cm gara (OD25.4mm) asmens Gaismas: 5watts Augsta Gaismas LED Skaļrunis: 1watt 8ohm Akumulators: 3000mah 3,7 V akumulators Skaņa: trīs seti, skaļu skaņu fontus plus izslēgt Krāsu spals: Sudraba attēlu Sūtījumu: Ar tiešu ir aptuveni 2-7workdays Funkcijas: Blaster, lock-up, krāsu, flash sadursme.trīs veidu skaņas fontu Plus mute.

FUNKCIJAS

1.Ar lightsaber atbalsta divkauju.Ir flash sadursme un blaster režīmā. 2.Ultra skaļa skaņa un augstu gaismas. 3.Asmens var noņemt.Lūdzu, neatveriet vai ņemtu nosaka spals no lightsaber.

BRĪDINĀJUMS

1.Bērni, kas jaunāki 6years vecs, nav spēlē! 2.Tikai for fun!Aizliegums vardarbīgs! 3.Šis produkts ir LED gaismas rotaļlietas.Ilgu laiku tiešās redzamības, var ietekmēt jūsu redzi. 4.Kreiso un labo skrūves rokturis spals ir noteikta, un var būt pagriezta. 5.Skrūves rokturi tiek izmantoti, lai noteiktu iekšējo apdari.Bez demontāžas ir atļauts.

Par Pakalpojumu

Pirms pārdošanas pakalpojums: 24-stundu tiešsaistē klientu servisa, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi, mēs ar jums sazināsimies, tiklīdz mēs redzam informāciju; Pēc pārdošanas pakalpojums: Ja ir kādas problēmas ar produktu, piemēram, nevar uzlādēt vai lightsaber nestrādā, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums un mēs jums atrisināt jūsu problēmas.

PAR PIEGĀDES:

1. Maksājot, norādiet jūsu īpašās prasības (krāsa, iepakojums, deklarēto vērtību, utt.).Ja nav ziņu, mēs nosūtīsim tas saskaņā ar mūsu norādījumiem! 2. Laipni lūgti pasūtīt tieši!Vienkārši ievadiet pareizu pilnu vārdu, uzvārdu, reālo tālruņa numuru, pasta kods un adreses! 3. Mēs rūpīgi pārbaudiet jūsu pasūtījuma informāciju un piegādāt preces saskaņā ar pasūtījumu informāciju; 4. Pirms iepakojuma produktu, mēs rūpīgi pārbaudīt produktu kvalitāti un skatiet produkta sastāvdaļām; 5. Muitas politika dažādās valstīs ir atšķirīgas.Dažās valstīs nav atļauts deklarēt saskaņā zems un ir nepieciešams, lai sniegtu pierādījumu par samaksu.Mēs piemēros par $20 muitas deklarāciju par jums citām valstīm.Ja produkts nonāk jūsu valstī/reģionā, papildu tarifi, kas radušies, sedz klients; ja jums ir nepieciešams norādīt deklarēto summu, lūdzu, sazinieties ar mums. 6. Ja vēlaties pasūtīt vairāk nekā vienu produktu, mēs varam piegādāt partijās.Mēs par to paziņosim jums pirms nosūtīšanas.Lūdzu, pievērsiet uzmanību tam, lai informāciju; pēc tam, kad preces tiek nosūtītas, jūs varat izsekot loģistikas informāciju, ja nav sekošanas informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams.Produkts parasti ierodas norādītajā laikā.Rezultātā īpašu apstākļu dēļ neieradās laikā, lūdzu, sazinieties ar mums pirms laika, lai paplašinātu aizsardzības periodu.Daži rīkojumi, ja jūs nevarat atrast loģistikas informāciju, lūdzu, neuztraucieties, lūdzu, sazinieties ar mums laika.Vislabākos Novēlējumus

Tagi: akumulatora rgb gaismas, lāzera rādāmkociņš, 2ne1 cl, zelta reprodukcija, jostas jedi, tomass shelby peaky blinder, gluda šūpoles, spieķi kara mantojums, ydd, blaster ūdens.

Datu lapa

Funkcijas Mirgo
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Metāla
Zīmola Nosaukums pqbd
Brīdinājums Lūdzu, ar piecus gadus veci bērni kopā ar pieaugušajiem
Izmērs Handle 30cm, blade 80cm,total leng115cm
Vecums Pieaugušajiem
Dzimums Unisex
Uzlāde USB ātrās uzlādes
Vienuma Tips Lightsaber
Roktura Krāsa SUDRABA

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Pqbd 2ne1 Lightsaber ar Lukturīti LED Saword Lāzera Skaņas Efektu Cosplay Kopija ar Bērniem, Dāvanu

Pqbd 2ne1 Lightsaber ar Lukturīti LED Saword Lāzera Skaņas Efektu Cosplay Kopija ar Bērniem, Dāvanu

Saistītie Produkti: