Jauns Izpārdošana
Milking Piedzīvojumu Greymon & Yagami Taichi Krāsotas PVC Rīcības Attēls Modeļa Rotaļlietu Kolekcija Anime Attēls Modelis Rotaļlietas 28cm Skatīt lielāku

Milking Piedzīvojumu Greymon & Yagami Taichi Krāsotas PVC Rīcības Attēls Modeļa Rotaļlietu Kolekcija Anime Attēls Modelis Rotaļlietas 28cm

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€51.21

-31%

€74.22

Kopīgot

Vairāk informācijas

Milking Piedzīvojumu Greymon&Yagami Taichi Krāsotas PVC Rīcības Attēls Rotaļlietas 28cm

Produkta Apraksts Stāvoklis:100% jauns ar augstu kvalitāti.

Materiāls:PVC

Izmērs: Augstums par 28.5 cm/11.2"

Iepakojums: kaste

Maksājumu veikšanas informācija Par mums Sazinieties ar mums pārdošanas Noteikumi Maksājumu

Mēs pieņemam paypal tikai.Mēs ceram saņemt jūsu maksājumu, 7 dienu laikā no dienas, ja jums ir kādi jautājumi, ar jūsu maksājumu, lūdzu, sazinieties ar mums šajā laikā , mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums, paldies!

Tas ir starptautisks darījums.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti sākuma cena un piegādes izmaksas.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Piegādes detaļas

Preces tiks sakārtoti piegāde ietvaros 24 - 48 stundas pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti laikā darba dienās (izņemot sestdienas, svētdienas un svētku dienas).Ja vien nav izņēmums, jums tiks paziņots nekavējoties, izmantojot e-pasta kavējumiem.

Preces tiks nosūtīti uz pircēja ebay piegādes adrese.Lūdzu, apstipriniet savu adresi, pirms jūs maksājat.

Kuģniecības laiks parasti ilgst aptuveni 12-35 darba dienu laikā, ja nav kavēšanās pie post office un pēc pasūtījuma pa pastu Ķīnas aviopastu.Brazīlijas, krievijas Federācijas Muitas ir ļoti stingra, kuģniecības laiks būs ilgāk, ja jums nav prātā, pagaidiet, iespējams, ir 35 - 50 dienas , laipni pirkumu!

Ekspress pārvadājumi, piemēram, EMS, DHL,UPS, klientam ir jāmaksā papildu maksas par kurjeru.Lūdzu, sazinieties ar mums tieši.

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

Par jebkuru jautājumu, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums pa ebay ziņu.Par mums, Lūdzu, atstājiet mums savu pozitīvo atgriezenisko saiti un 5-zvaigžņu reitingu, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumus.Jums būs ļoti appreciated.Ja ne gluži apmierināti, lūdzu, sazinieties ar mums pirms došanās uz atgriezenisko saiti.Mēs, protams, atrisināt problēmu, lai jūs apmierinoši. (100% komunikācijas, 100% kompensāciju, 100% nomaiņa,100% paziņojums), Lūdzu, dod mums iespēju, lai padarītu lietas labi, pirms kāda negatīva vai neitrāla atsauksmes pa kreisi.Un tiem, kas atstāj sliktu reakciju, bez komunikācijas nav laipni gaidīti visi.Sazinieties ar mums 1.W.J Co.Ltd.Ir profesionāls eksporta biznesa uzņēmums. 2.Mēs piedāvājam augstas kvalitātes produktus un prioritāte klientu apkalpošanu.Klientu apmierinātība ir mūsu sasniegt. 3.Katrs klients mums ir svarīgi, ja jums ir apmierināti ar mūsu servisu un produktu, lūdzu, sniedziet mums pozitīvas atsauksmes, paldies par jūsu pūlēm!Ja jūs neesat apmierināts ar mums, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, 100% apmierinātību!Garantijas un Garantijas: Ja jūs neesat apmierināti, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.Pārdošanas nosacījumus Mūsu darba laiks: Beijing laiks : no pirmdienas līdz piektdienai 8:30 am, lai 5:30 pm.Mums nav darbu, brīvdienas Ķīnā, Ja jūs sūtīt e-pastu mums,mūsu darba laiks būs atsākt 24 stundu laikā.Ja jūs mums neesat apmierināts ar preci vai pakalpojumu ,lūdzu, sazinieties ar mani, un nedod mums negatīva vai dabas atsauksmes,Mums ir jums piemērots risinājums.

Tagi: milking tamers 2, rīcības attēls milking, digivice, bandai milking, milking plīša, ath m20x, super action anime zīmējums, zēni pokemon skaitļi, plīša gatomon, kulons kārklu.

Datu lapa

Materiāls PVC
Mfg Sērijas Numurs Lelles
Dzimums Unisex
Tālvadības Pults No
Pabeigtības Pakāpi Gatavās Preces
Oriģinālā Iepakojumā No
Lelles Tips Modelis
Vienuma Tips Modelis
Vecums > 6 gadiem
Izmērs 28.5cm
Ar Animācijas Avots JAPĀNA
Versija Tips Atkārtoti Izdotā Versija
Preču Atribūts Perifērijas ierīces
stāvoklis Jo-Noliktavas Preces
Tēma Filmu un TV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Milking Piedzīvojumu Greymon & Yagami Taichi Krāsotas PVC Rīcības Attēls Modeļa Rotaļlietu Kolekcija Anime Attēls Modelis Rotaļlietas 28cm

Milking Piedzīvojumu Greymon & Yagami Taichi Krāsotas PVC Rīcības Attēls Modeļa Rotaļlietu Kolekcija Anime Attēls Modelis Rotaļlietas 28cm

Saistītie Produkti: