Jauns Izpārdošana
Jaunas ielidošanas unisex krāsu akls un vājums, korekcijas brilles ,lai Izšķirtspējas Krāsu redzes noteikšanas diagramma Skatīt lielāku

Jaunas ielidošanas unisex krāsu akls un vājums, korekcijas brilles ,lai Izšķirtspējas Krāsu redzes noteikšanas diagramma

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€42.30

-15%

€49.77

Kopīgot

Vairāk informācijas

Jaunas ielidošanas unisex krāsu akls un vājums, korekcijas brilles ,lai Izšķirtspējas Krāsu redzes noteikšanas diagramma.

Produkta attēli:

. T ake nopietnu testu.Kāda veida situācija ir jums?Zīmējumā, iedzīvotāju ple nevar redzēt "A "pieder zaļā krāsu aklums.un nevar redzēt, "C", ir sarkano krāsu aklums.Normāls cilvēks var redzēt "govs" modeli, ja jūs redzat "brieži", tas var būt daltoniķis vai vāja.Sarkanā un zaļā akli cilvēki var izlasīt 6, bet zaļo akls var lasīt 2, bet sarkanās un zaļās vāja un normāli cilvēki var lasīt gan.Produktu reklāmas Iepakojums: 1 gab./iepakojums/kaste

Sertifikāta apstiprinājumu:

Ievads:

Krāsu aklums klasifikācija un tās simptomi.

Iedzimta krāsu aklums ir bieži sauc par krāsu aklums, un to nevar izmantot, lai atšķirtu dažādu krāsu vai krāsas, dabas spektru.Tomēr starpība krāsu diskrimināciju, sauc par krāsu vājums, tas nav viegli atšķirt krāsu aklums un krāsu aklums, bet dažādas pakāpes.Krāsu aklums ir sadalīts pilnu krāsu aklums un daļējs krāsu aklums (sarkano krāsu aklums, zaļā aklums, zili-dzelteno krāsu aklums, utt.).Krāsa vājums ietver pilnu krāsu vājumu un daļēja krāsu vājums (red vāja, zaļā vāja, zila, dzeltena vājš, utt.).

1. Krāsu aklums

Disfunkcija pilnīgu konusa šūnu ir pretējs nakts aklumu, un pacients raksturo dienā aklums un photophobia.Krāsains pasaulē tās acis ir pelēkas, piemēram, melnā un baltā TV, tikai gaišo un tumšo, un nav krāsu atšķirība.Turklāt sarkanie mati ir tumši zila, un spilgti, un ir slikta redze, ambliopija, centrālā tumšs plankums, oscillatory nystagmus un citi simptomi.Tas ir viens no nopietnākajiem traucējumiem krāsu uztveri, un ir reti pacientiem.

2. Sarkano krāsu aklums

Saukta arī par krāsu aklums.Pacients ir galvenokārt nespēj atšķirt sarkans no tumši zaļa, zila un violeta un purpura.Vienmēr zaļo, kā dzeltena, violeta, kā zils un zaļš un zils, kā baltā.

3. Zaļā aklums

Pazīstams arī kā otrā krāsu aklums, pacientam nevar atšķirt gaismu, zaļā un tumši sarkanā, purpura un zilā, violetā un pelēkā, un zaļā krāsā, kā pelēks vai tumši.Mākslas apmācības klasi, ir ļoti laba attēlu ar bērniem, vienmēr saule, krāsotas zaļā krāsā, vainagu, zāle krāsots brūns, viņš ir zaļš aklumu.Klīniski, sarkanā un zaļā krāsu aklums ir parasti dēvē par sarkano un zaļo krāsu aklums, un pacienti ir vairāk izplatīta.Mēs parasti saka, krāsu aklums ir parasti sauc par sarkano un zaļo krāsu aklums.

4. Zilas un dzeltenas aklumu.

Pazīstams arī kā trešais krāsu aklums.Pacientiem, zilā un dzeltenā apjukums, sarkans, zaļš, retāk reti.

5. VISAS krāsu vājums

Arī pazīstams kā sarkanā, zaļā, zilā un dzeltenā krāsā.Krāsu redze šķērslis ir zemāka par kopējo krāsu aklums, bez īpašām vīzija, ne citas komplikācijas krāsu aklums.Ja objekts ir tumšs un gaišs, tā var atšķirt.Ja krāsa ir sekla un nepiesātinātie, problēma ir atrisināta.Arī pacientiem ir reti.

6. Daļēja krāsu vājums.

Sarkans (aklums), vājas zaļas, vāji (otrā krāsu aklums) un vāja zila un dzeltena (trešā krāsu aklums), piemēram, vāja vairāk redzēt sarkans no zaļas, pacientiem ar sliktu jušanas, sarkana, zaļa, apgaismojums, savu krāsu redzējumu uz sarkanā zaļā krāsu aklums, Bet, kad materiāla krāsa ir dziļa, spilgtas un spožas, tā krāsu atpazīšanas spēja ir tuvu normālajam.

Krāsu aklums (vāja) pacientiem, kas ir dzimis ar nav labi krāsu diskrimināciju spēju, un domāju, ka citi cilvēki arī patīk sevi, tāpēc tie var nebūt informēti par slimībām, daudz krāsu akls pacientiem nav patoloģiska acu pārbaude.Kad sarkanā, zaļā krāsa ir īpaši skaidrs, vai viens gadījums, pacients bieži vien izceļas ar unikālu pieredzi, tāpēc krāsu aklums (vāja) var vērtēt tikai ar īpašu krāsu redzes pārbaude.Metodes, krāsu redzes pārbaude parasti ir krāsu akls pārbaudes objektīvs, krāsu akls pārbaudīt, lampas, viltus krāsu tabula (krāsu akls izvēles formu), un krāsaini vilnas vadu, utt.Pieņemot darbā, ieeja pārbaudi kopīga izmantošana, viltus un krāsu skatīties un krāsainu vilnas rāmja krāsu pārbaude.

7. Pētījumi liecina, ka krāsu aklums var būt iedzimta, bieži ar vairāk vīriešu nekā sieviešu.

Pacientiem ir daudz neērtības dzīvē, un tie ir ierobežoti, izvēloties karjeru.

Color-blind korekcijas brilles.

Color-blind saulesbrilles, kas filtrē pārklājas spektra daļās, kas redzams sarkanā un zaļā krāsu akls, izmantojot gudrs optiskie filtri, mainīt spektrālo sastāvu, tāpēc, ka krāsu akli cilvēki var uzlabot rezolūcijas krāsas.

Tur ir speciāls pārklājums uz objektīva, kas filtrē gaismu no lietotāja acīm.Parastās saulesbrilles var izfiltrēt visu spektru katras viļņa garumu gaismas, bet bloomberg color-blind glāzes būs tikai filtrs konkrētu viļņa garumu gaismas, ļaujiet redzēt, krāsa spilgtāka un piesātinātāka, lai uzlabotu efektu krāsu.

Bloomberg krāsu akls saulesbrilles, izskatās kā parastās saulesbrilles.Bet, kad jūs valkā to, jūs varat redzēt, ir daudz spilgtu attēlu, un tā uzskata, tāpat kā jūs ir filtrs uz jūsu brilles.Un vidusmēra cilvēks var valkāt bloomberg krāsu akls saulesbrilles, arī var sajust ietekmi krāsu uzlabošana.

BP krāsu akls brilles var efektīvi uzlabot krāsu redzējums par pacientiem un uzlabot krāsu izšķirtspēju.Smadzenes var atšķirt spēkā sarkano un zaļo krāsu, analizējot krāsu atšķirība starp abām acīm.

Tagi: sr2b121fu, pie redzi, blind krāsa, dzeltenā krāsa aklums brilles, vīriešu bezrāmju brilles, colorblind, zaļā kvarca gredzens, krāsu akls koriģējošās brilles, sarkanas, cilvēks sunglass, stereo brilles viedtālrunis.

Datu lapa

Vienuma Tips Brilles
Produkta Tips Krāsu aklums ,vājums korekcijas brilles
Ražošanas Funkcija Sarkanā un zaļā krāsu aklums,krāsu vājums korekcijas,nepievelk putekļus
Lēcas Optisko Atribūts UV400
Oem Pieejams
Briļļu Tips Saulesbrilles
Zīmola Nosaukums NE-WOLAND
Izmērs 140*50*137mm
Brilles struktūra Rāmis
Objektīva Platums 50mm
Stils Goggle
Rāmja Materiāls Plastmasas
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Modeļa Numurs BP-3111. lpp.
Pieteikums Unisex
Redzams caurlaidība 99%
Dzimums VĪRIEŠI
Objektīvs Augstums 43mm
lēcas krāsa sarkana
Sertifikācija ISO9001,CE,FDA utt.
Lēcu Materiāls Polikarbonāta
UV 400

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunas ielidošanas unisex krāsu akls un vājums, korekcijas brilles ,lai Izšķirtspējas Krāsu redzes noteikšanas diagramma

Jaunas ielidošanas unisex krāsu akls un vājums, korekcijas brilles ,lai Izšķirtspējas Krāsu redzes noteikšanas diagramma

Saistītie Produkti: