Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Pavasara Rudens Plus Lieluma 6XL Militārā Jaka Vīriešiem Kokvilnas Pilota Jaka, Mētelis Armijas Vīriešu Bomber Žaketes Kravas Lidojumu Jaka

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€23.69

-47%

€44.70

Kopīgot

Vairāk informācijas

"Eiropa 2020" Pavasara Rudens Plus Lieluma 6XL Militārā Jaka Vīriešiem Kokvilnas Pilota Jaka, Mētelis Armijas Vīriešu Bomber Žaketes Kravas Lidojumu Jaka

Piezīme:

1. Lūdzu, lūdzu, atzīmēja, ka, zemāk ir Āzijas izmēru, PARASTI mazākas 1-2 izmēru, nekā ES , SU , AU izmēra , lūdzu, apskatīt detalizētu mērījumu izmēra galda, nevis izvēlēties to, ko S/M/L tikai.

2. Izmēri virs attiecas uz apģērbu izmēriem, NE jūsu ķermeņa mērījumus.

3. Ja jūsu mērījumi atrodas starp diviem izmēriem, lūdzu, izvēlēties nākamo lielāku vienu.

4. Lūdzu, ļauj 1-3CM atšķirības, manuāla mērīšana.

5. Jebkuru jautājumu vienkārši justies brīvi sazināties ar mums, pirms jūs to iegādāties,mēs izvēlēties fit izmēru, lai jums.

6. (1 cm = 0.39 collas,1 inch=2.54 cm. )

7.Ieteikt svars >>> Pamatojoties uz mūsu daudzo gadu pieredzi, lai nodrošinātu ,bet tikai atsaucei .ja jums nav par to pārliecinātos .lūdzu, sazinieties ar mums .

Par kuģniecības, Mēs nosūtīsim sūtījuši, un 5 dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums sakarā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu, lūdzu, neuztraucieties.Pēc tam, kad mēs nosūtīt izsekošanas skaits nav piegāde informāciju, tā laikā.Tas ir laiks, lai jāatjaunina, jo īpaši, ja zemes gabals bija muitas, mums vajag, lai tu dodies uz muitošanu.Lūdzu, pārbaudiet, vai piegādes laiku, jūs saņemsiet to šajā laika intervālā, lūdzu, pagaidiet, jūsu jauki paku pacietīgi.un, ja laiks bija beigušies, mēs vēlamies paplašināt tā, lai jūs.Par to, pēc tam, kad pakalpojumu Nav svarīgi, kāda problēma, par kvalitāti vai piegādes problēmu, lūdzu, atstājiet ziņu ar pasūtījumu, mēs atbildēsim pie pirmās laiku un atrisinātu tā, lai jums.Tāpēc, ka jūs esat mani vērtē klientu.Ja jums nepatīk objektu un pārliecinieties, ka objekta kvalitāte nav problēma, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus (Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs).Par atgriezenisko saiti, Mēs mīlestību ik klientiem, un mēs sagatavosim rūpīgi jūsu pakete.Visu iepirkšanās laiku, mēs darīsim visu iespējamo, lai pakalpojums jums.Ja jūs jūtaties apmierināts ar mums un mūsu objektu, lūdzu, palīdziet mums atstāt visas 5 zvaigznes atsauksmes.Un, lūdzu, nosūtiet mums ekrānšāviņi, jūs saņemsiet kuponu, lai nākamo pasūtījumu.

Tagi: skatīties mēteļi, 6xl sievietēm, īsa žakete sievietēm, pelēkā armijas jaka vīriešiem, melns nasa jaka, mētelis, vīriešu, Rudens jaka vīriešiem, m65 jaka, jaka vīriešiem, ziemas, bomber jaka Vīriešiem.

Datu lapa

Aproces Stils Ribas piedurknēm
Zīmola Nosaukums SHABIQI
Apdare Epaulet
Virsdrēbes Tips Jakas
Vienuma Tips Virsdrēbes & Mēteļi
Oderes Materiāls Kokvilnas
Atvāžamā Daļa NAV
Dzimums VĪRIEŠI
Kapuci No
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Apkakle STĀVĒT
Veids Brīvs
Modeļa Numurs 9931
Stils Ikdienas
Modelis Tips Cietie
Materiāls Kokvilnas
Biezums Plānas (Vasaras)
Piedurknes Stils Regulāri
Apģērba Garums Regulāri

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Pavasara Rudens Plus Lieluma 6XL Militārā Jaka Vīriešiem Kokvilnas Pilota Jaka, Mētelis Armijas Vīriešu Bomber Žaketes Kravas Lidojumu Jaka

Saistītie Produkti: