Jauns Izpārdošana
5gab Mākslīgā Monstera Lapas Zaļā Viltus Augi Tropu Palmas Koku Lapas Mājas Dārzā Apdare, Fotogrāfijā Fona Skatīt lielāku

5gab Mākslīgā Monstera Lapas Zaļā Viltus Augi Tropu Palmas Koku Lapas Mājas Dārzā Apdare, Fotogrāfijā Fona

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.28

-20%

€4.10

Kopīgot

Vairāk informācijas

Pirkt Piezīmes: 1.Lūdzu, rūpīgi izlasiet produkta izmēri datu lapā. 2. Labāk transportu, mums būs saliekt ilgi ziedu josla.Pēc tam, kad jūs saņemat paketes, jūs varat iztaisnot to ar roku. 3. Ja ziedu ir deformētas, tas var būt tvaicētiem ar ūdeni vai novietot saulē vai novietot ar roku. 4. Ja ziedu galvas krīt, jūs varat pārinstalēt. 5. Atbalsta dropship, nebūs informāciju, iepakojumā 6.Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus neparedz sekošanas informāciju, 30-60 piegāde. 7. Ķīnas ziņu Gaisa Pasts , www.winwithwow.lv Standarta Kuģniecības sniegt sekošanas informāciju, 15-60 piegāde. 8. ePacket sniegt sekošanas informāciju, 15-40 piegādes Visi darbinieki pie OHERAR DEKORU veikals novēlu jums laimīgu iepirkšanās Produkcijas Apraksts:

Stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Vienuma tips: Mākslīgo Lapu

Krāsa: zaļa

Izmērs: Kā Attēlu

Daudzums: 5 Gab/Iepak

Paketē Iekļauts: 5 Gab

Piezīme:Jebkurš jautājums, pls sazinieties ar mums frist,Paldies!

Par Shippingment:

1.VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atgriezties&Refound:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Par Atsauksmes:

1.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu Biznesa attīstību,Tāpēc, lūdzu, atstāj Atsauksmi, 5 Zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,liels jums Paldies.

2.Neatstāj Negatīvas Atsauksmes, neprasot mums, lai palīdzētu,lūdzu, jūtieties brīvi Sazināties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas.Atsauksmes ir mūsu dzīve,pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atsauksmi,lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu,un Mēs atbildēsim uz visiem ziņojumus, kā ātri vien iespējams,Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.

Tagi: žogu lapu, valsts aizkaru, kristāla zariņš, mākslīgo koku filiāles, orhideju puse, ziemassvētku zieda poinsettia, mākslīgās palm, viltus koks, koku elements, durvis, koks.

Datu lapa

karstā kāzu dekorēšana
Ziedu Stils Ziedu Zars
Materiāls Audums
ziņas Izkaisīti Asti Lapu
Iepakojums 5GAB/Maiss
Izmērs As Picture
Godu Puse/Kāzu/Svētku/Dāvanas
Modeļa Numurs Mākslīgā Izkaisīti Asti Lapu
Klasifikācijas Mākslīgie Ziedi
Atslēgas kāzu rotājums mājās
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Citi
Zīmola Nosaukums O-SIRDS
Krāsas zaļa
Stils Ziedu
Nosaukums Mākslīgā Lapas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

5gab Mākslīgā Monstera Lapas Zaļā Viltus Augi Tropu Palmas Koku Lapas Mājas Dārzā Apdare, Fotogrāfijā Fona

5gab Mākslīgā Monstera Lapas Zaļā Viltus Augi Tropu Palmas Koku Lapas Mājas Dārzā Apdare, Fotogrāfijā Fona

Saistītie Produkti: