Jauns Izpārdošana
Tikko Šenila Vannas Paklājiņš Mīksto Shaggy un Ērti Super Absorbējoša un Bieza, neslīdoša Mašīna Mazgājami Vannas Skatīt lielāku

Tikko Šenila Vannas Paklājiņš Mīksto Shaggy un Ērti Super Absorbējoša un Bieza, neslīdoša Mašīna Mazgājami Vannas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.07

-32%

€13.53

Kopīgot

Vairāk informācijas

Tikko Šenila Vannas Paklājiņš Mīksto Shaggy un Ērti Super Absorbējoša un Bieza, neslīdoša Mašīna Mazgājami Vannas Apraksts:

Funkcijas:

1. Augstākās pāļi, nekā lielākā daļa citu marku, piedāvā īpašu komfortu un atbalstu, par jūsu kājām, nozīmē, ka mīkstāka un siltāka.

2. Neviens patīk ūdens uz vannas istabas grīdas, Šie biezs, pūkains microfiber vannas istabas paklāji ir super absorbēt ūdeni, ātri ar minūtēm, lai atstāt savu vannas istaba smaržo svaigi.

3. Vannas paklājs funkcijas anti slīdēšanas līmi pamatni un kvalitātes biezs mahorka, kas ir priekšrocības, kas uzturas vietā, stingri, viegli uzglabāšanu, var salocīt, turot līdz pat vairākas mašīnas mazgāšana un sausa.Krāsas saglabātu košas, pat pēc tam, kad vairākas reizes mazgāšana

4. Neslīdoša vannas mat paklājs ir piemērots vannu pusē, priekšā izlietne, un jebkuru vietu jūsu mājās, kur jūs vēlaties atbalstīt un atpūsties uz jūsu pirkstiem!Liels vannas istabas, tualetes, brīvdienu mājas, kapteinis vannas istaba, bērnu istaba, viesu suite.

5. Biezāka un labāk uzbūvēti šenila vannas istabas paklājiņš, nodrošina ērtu atbalstu zem kājām ir tāpat kā iešana uz mīksto mākoņi.

Specifikācija:

Materiāls: Poliesters

Izmērs: 60*40cm

Paziņojums:

1.Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēla krāsu.

2.Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst:

1 x Šenila Vannas Paklājiņš

Tagi: tirdzniecības vannas paklāji, vannas istabas paklājs, vannas istabas paklāji vannas istaba, zelta wc paklājiņš, vannas paklājiņu komplekts, vannas paklājiņš, nav noliktavā apģērbi, vannas istabas paklāju komplekts, anti putekļu lūgšanu paklājiņš, vannas istabas paklājs.

Datu lapa

Stils Mūsdienu
Modeļa Numurs Vannas
Iezīme Noliktavā
Materiāls Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Technics Neausta Tekstila
Pieteikums vannas istaba
Izmērs Other
raksts Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Tikko Šenila Vannas Paklājiņš Mīksto Shaggy un Ērti Super Absorbējoša un Bieza, neslīdoša Mašīna Mazgājami Vannas

Tikko Šenila Vannas Paklājiņš Mīksto Shaggy un Ērti Super Absorbējoša un Bieza, neslīdoša Mašīna Mazgājami Vannas

Saistītie Produkti: