Jauns Izpārdošana
72Pcs/Iepak Velosipēdu Riteņu Runāja Krāsains Aizsargs Motokrosa Diski Ādas Vāki Off Road Bike Aizsargs Wraps Komplekts Motociklu, Velosipēdu Aizsargs Skatīt lielāku

72Pcs/Iepak Velosipēdu Riteņu Runāja Krāsains Aizsargs Motokrosa Diski Ādas Vāki Off Road Bike Aizsargs Wraps Komplekts Motociklu, Velosipēdu Aizsargs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.19

-40%

€12.18

Kopīgot

Vairāk informācijas

Labdien!Laipni lūgti mūsu veikalā!

Kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi.

Modes dizains,100% Pavisam Jaunu un augstas kvalitātes!Universāla Riteņu diskiem RUNĀJA ĀDAS VĀKI Netīrumi Velosipēds Stāvoklis: 100% pavisam jaunu izturīga un augstas kvalitātes Materiāls: PVC Krāsa: Sarkans,Zils,Oranžs,Balts,Zaļš,Rozā,Violeta,Gaiši Zila,Dzeltena,Melna,Zāles Garums:237mm (9.3 collu) Pakete Iekļauj: 72 gab. Tās stilīgs dizains, ideāls, Izturīgs!!!Šo motociklu runāja segums ir jaunu, tīru un taisnu cauruli, lai aizsargātu runāja no netīrumiem un tas var izdaiļot jūsu motocikla laikā.Tā runāja segums ir ne tikai elastīga un izturīga, bet arī viegli uzstādīt un demontēt pēc dažām sekundēm.Un tur ir dažādas izvēles krāsas par savu izvēli.Novēlu jums laimīgu pirkumu!Funkcijas:

1. Izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, kas runāja ir augstas temperatūras izturīgs, spilgtu krāsu un nav viegli izbalināt, toksiskas vai citu smaku, izturīgs, izmantojot.

2. Šķēlēs malām ar mašīnu, veikls malas, tīrs un taisns, ļoti jauns un stilīgs virsmas, delikāts kuģi.

3. Montēt un demontēt ātri, viegli instalēt un atinstalēt, bez instrumentu nepieciešamības.

4. Novērš netīrumus no motocikla spieķi, lielisks aizsargājošu segumu jūsu transportlīdzeklim.

5. Desmitiem krāsas izvēli, lai palīdzētu jūsu izdaiļot ar motociklu, moderns un atdzesē, dot jaunu izskatu jūsu motociklu Pakete Iekļauj:

1x Pack Riteņu Runāja Wraps (72pcs)

Par Produktu

Visi produkti ir 100% pavisam jaunu, darbīgu un pārbauda rūpīgi, pirms izsūtīšanas.

100% drošības, nekaitīgi organismam.

Par Kuģošanas

1.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties,īpaši laikā brīvdienu sezonu.

2. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma,lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.

Tagi: bmw f30, harveys davidson apģērbi, triump tiger 800, led road glide, benelli trk, 570 husaberg, sievietēm uzvaru motociklu, fox motokrosa, vāks ducati, indijas motociklu scout.

Datu lapa

Fit for3 par KTM SX EXC SXF XC EXC-F EXCF MX tehniskā apskate tmax 530 500
Materiāla Tips PVC
stāvoklis 100% Jauns Kawasaki YAMAHA KTM, SUZUKI KAWASA
Krāsas Sarkans/Melns/Rozā/Balta/Violeta/Oorange/Zaļa/Zila/Dzeltena
Vienuma Tips Attiecas & Dekoratīvi Ciļņi
Modeļa Nosaukums AB112
Īpašu sniegumu motocikla Riteņa Spieķu Ādas vāki
Ir Pielāgojis
Objekta Garumu 9.3inch
Fit for2 HONDA CR YZ RM KX CRF YZF RMZ KXF WR XFit
Izmantošana Riteņu Spieķu Ādas vāki
Postenis Augstums 0.25inch
Postenis Svars 193g
Motobike Padarīt ktm
Fit for1 par CR KX RM YZ 80 125 250 CRF 450 500 YZF RMZ KXF
Izcelsme Ķīna
Objektu Platums 0.19inch

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

72Pcs/Iepak Velosipēdu Riteņu Runāja Krāsains Aizsargs Motokrosa Diski Ādas Vāki Off Road Bike Aizsargs Wraps Komplekts Motociklu, Velosipēdu Aizsargs

72Pcs/Iepak Velosipēdu Riteņu Runāja Krāsains Aizsargs Motokrosa Diski Ādas Vāki Off Road Bike Aizsargs Wraps Komplekts Motociklu, Velosipēdu Aizsargs

Saistītie Produkti: