Jauns Izpārdošana
16 collu 40cm siltuma bag sealer Skatīt lielāku

16 collu 40cm siltuma bag sealer

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€39.13

-42%

€67.48

Kopīgot

Vairāk informācijas

16 collu=40cm, Roku Impulsa Elektriskā Siltuma Aizzīmogošanas Mašīnas Funkcijas Vienkārša modelēšana, maza apjoma, lielas jaudas, ļoti ērti izmantot.Augstas temperatūras līme, bārs, izturīgs.Pilnībā automātisks, augsta temperatūra zīmogs.Operācija ir vienkārša, super spēcīgu rokas spiedienu zīmogs ir svaigas, un zīmogu var tikt saistītas 50 reizes minūtē, kas var pagarināt uzglabāšanas laiku 5 reizes.Šāda veida aizzīmogošanas mašīnas ir vajadzīgi ģimenēs, veikali, restorāni, viesnīcas, slimnīcas, bankas un citas high-end iestādēs.Specifikācijas Materiāls: ABS plastmasa + Dzelzs Spriegums: 220V, 50HZ / 240V, 60HZ Impulsa Jauda: 450W Maksimālā Blīvējuma Garums: 400 mm Maksimālais Maisiņu Aizzīmogošanas Biezums: 0.45 mm Maksimālais Interfeisa Platums: 2mm Siltuma Pārnesums: 8 Pārnesumu Regulēšanas Apkure laiks: 0.2-1.5 s Plēves biezums: PE 0.06-0.2 mm / PP 0.03-0.08 mm Metināšanas laiks: bezgalīgi regulējams Izmērs: 55*8.5*18 cm komplektā Ietilpst 1 X Siltuma Aizzīmogošanas Mašīnas 1 X Pamācība, Kā Izmantot

1.Puses saspiež plastmasas bag sealer nav ieslēgšanas / izslēgšanas slēdzi (automātiskā kontrole).Pievienojiet ac strāvas vadu rozetē un noregulēt apkures laikā, saskaņā ar biezumu materiāls, lai būtu noslēgti.Likt plastmasas maisā uz blīvējuma virsmas, pēc tam nospiediet rokturi, ķēdes automātiski kontrolēt apkures laikā.Ja indikators ir izslēgts, strāvas padeve tiek automātiski atvienots.Par 1-2 sekundes vēlāk, atlaidiet rokturi un zīmogs.

2. Zīmogu katrs burts ir bojāts, ja tā ir saņemta.Tas ir tāpēc, ka apkures laiks ir pārāk garš.Lūdzu, pagrieziet pogu pretēji pulksteņrādītāja kustības virzienam, lai samazinātu apkures laikā.

3. Ja ronis nav saspringts, tas ir tāpēc, apkures laiks ir pārāk īss.Lūdzu, pagrieziet kloķi pulksteņa rādītāja virzienā, lai paplašinātu apkures laikā.

4. Ja plastmasas maisā ir iestrēdzis uz gumijas nospiediet plāksnes, tas norāda, ka dzesēšanas laikā nav pietiekami.Dzesēšanas laikā pēc tam, kad indikators ir izbāzt ir jāpagarina.Lūdzu, atlaidiet rokturi nedaudz vēlāk.

5. Pēc sildīšanas laiks ir noregulēts, tas paliek nemainīgs, un nekādas papildu korekcijas veic nepārtrauktu lietošanu.

6. Rokasgrāmatā spiediena, plastmasas bag sealer var ievietojiet AC strāvas vadu strāvas ligzda jebkurā laikā, bez blīvējuma un bez enerģijas patēriņa.Fotogrāfijas Parāda

Tagi: fs 300, plastmasas sealer, bag sealer, karstumā, pārtikas wrap mašīna, blast freezer, phono preamplifi, klipu pārtikas, soma klipu, sealer machin.

Datu lapa

Modeļa Numurs FS-400
Veids Soma Klipi
Iezīme Locīšanas
Materiāls Plastmasas
Plastmasas Tips PP

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

16 collu 40cm siltuma bag sealer

16 collu 40cm siltuma bag sealer

Saistītie Produkti: