Jauns Izpārdošana
Stretchy neslīdoša Recliner Krēslam Vāka Aizsargs Segtu Elastīgs Viss, ieskaitot Masāža, Dīvāns Dīvāns Vāks Wingback Krēslā Dīvāns Skatīt lielāku

Stretchy neslīdoša Recliner Krēslam Vāka Aizsargs Segtu Elastīgs Viss, ieskaitot Masāža, Dīvāns Dīvāns Vāks Wingback Krēslā Dīvāns

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€20.72

-22%

€26.90

Kopīgot

Vairāk informācijas

Komplektā Ietilpst:

1 x Nolaist Krēsla Pārsegs

Specifikācija:

Produkta Nosaukums:Recliner Krēslam vāciņu

Izmērs:26-34in,24-37in,29-37in,24-33in

Krāsa:Multi-krāsu

Materiāls:Poliestera šķiedras audums (poliestera)+Poliuretāna elastic fiber (spandex)

Motīvs:

-Super Audums: 80% poliesteris un 20% spandex, tas ir ļoti elastīgs.Ar wingback krēsla pārsegs ir lieliska elastība un izturība, lai aizsargātu jūsu spārnu krēsls no ikdienas valkāšanai un noplūdes , dod veikls un pavisam jaunu izskatu.

- Aizsargājiet savu spārnu krēsli no ēdiena un dzēriena izšļakstīšanos, mājdzīvnieku spalvas un netīrs ar mūsu aptver, ka ir ērti mašīna mazgājami, to ir viegli uzstādīt un pacelšanās.

- Izstrādāta ar elastīgās gruntis, lai mājīgs un uzticamu fiksāciju.Kvalitātes auduma, viegli aprūpi, elpojošs un komfortu touch, bet paturēt nodiluma izturīgs un izturīgs .

-Īpaša Dizaina: Stilīgu un skaistu dizainu, dodot jums citu izskatu spārns aizmugurējais krēsls , wingback krēsla pārsegs rada jaunu transformāciju, par jūsu visu mājas dekorēšanas stilu, uzlabot sajūtu luksusa.

-Tur būs daudz papildus auduma virsmas mūsu wingback krēslu pat jūsu krēsls ir liela, ja jūsu izmērs ir mazs , arī jūs varat ievietot papildu audumu uz plaisu uzstādīšanas laikā.

Piezīme:

-Lūdzu, rūpīgi izmērītu jūsu wingback krēslu, pirms iegādāties, un, rūpīgi pārbaudiet mūsu izmēru chart, lai sagatavotos veiksmīga pirkuma gadījumā vāciņu.

-Krāsu preci var nedaudz mainīties uz fotogrāfiju un citu DATORU un monitoru.

-Izmērs varētu būt nedaudz atšķirīgs, jo manuāla mērīšana.Jūsu laipni izpratni, būtu appreciated.

Tagi: gulta dīvāns, samta ikea sofa cover, krēsls dzīvot istabā, krēslu komplekts, bērnu sēdeklis, felvet sofa cover, recliner krēslam segtu lielu, modernās ēdamistabas krēsls, ķīnas spilvens, krēsls modernā.

Datu lapa

Materiāls Poliestera Šķiedras
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iestatīt Tipu
Izmantošana Banketa Krēslu
raksts Plain Krāsoti
Zīmola Nosaukums KIWARM
Stils Eiropa
Modeļa Numurs nolaist krēsla pārsegs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Stretchy neslīdoša Recliner Krēslam Vāka Aizsargs Segtu Elastīgs Viss, ieskaitot Masāža, Dīvāns Dīvāns Vāks Wingback Krēslā Dīvāns

Stretchy neslīdoša Recliner Krēslam Vāka Aizsargs Segtu Elastīgs Viss, ieskaitot Masāža, Dīvāns Dīvāns Vāks Wingback Krēslā Dīvāns

Saistītie Produkti: