Jauns Izpārdošana
10PCS Augi Segtu telpaugi Ziemā Aizsardzības Kokosriekstu Mulča Mulča Segumu Disku Augu segu, Kokosa Mat Dārzkopība Skatīt lielāku

10PCS Augi Segtu telpaugi Ziemā Aizsardzības Kokosriekstu Mulča Mulča Segumu Disku Augu segu, Kokosa Mat Dārzkopība

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.34

-10%

€9.27

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Labākā Aizsardzība: pārsegu var glabāt koki aug veselīgi ziemas, jūs varat izmantot šos kokosriekstu attiecas, lai aizsargātu augus no sala un sniega, kas palīdzēs jūsu augi var izturēt zemākā temperatūra ziemā.

2、Elpojošs Priekšrocības: kokosriekstu mat ir laika apstākļiem izturīgi, un to var izmantot gadus.Turklāt, paklāja vai vāciņš ir elpojošs, ūdens un gaisa caurlaidīgas un bioloģiski noārdās.

3、Vairākiem Mērķiem: kokosriekstu vāku var izmantot arī kā sīkumi, nezāļu aizsardzību, kas var tikt izmantots siltuma uzglabāšanas un vāciņu funkcijas, siltuma izolācija, lai novērstu aukstā vai drenāžas paklāji uz grīdas.

4、Premium Materiāls: vāks ir izgatavots no augstas kvalitātes adatveida kokosriekstu tūbas un filca tiek iegūts no šķiedras no kokosriekstu čaulas, kas tādējādi ir iegūts no 100% atjaunojamiem resursiem.

5、Vairāki Izmēri: segas iezīme trīs dažādu izmēru izvēles, kas pasākuma 20cm/7.87 gadā, diametrs 30cm/11.81 jo diametrā un 40cm/15.75 jo diametrā.

Funkcijas:

1. Vāciņus var izmantot kā siltuma izolācijas slāni podos un puķu podus, lai novērstu aukstuma paaugstināšanos, turpmāk, vai kā sīkrīku siltuma uzglabāšana.

2. Vāciņu var efektīvi saglabāt mitrumu, augsnes(vāks, lai samazinātu iztvaikošanu)

3. Vāciņu var novērst puķu pods no drenāžas.

4. Vāciņu var izmantot, lai kavētu to augšanu, nezāļu.

5. Kokosriekstu vāki ir ļoti ūdensizturīgu, kas ir iemesls, kāpēc tie var būt atkārtoti uz ilgu laiku.Turklāt tie ir elpojošs, tāpēc, ka jūsu augiem būs vienmēr, ar pietiekami daudz skābekļa.Pēdējais, bet ne mazāk, vāki ir caurspīdīgas un 100% bioloģiski sadalās.

6. Kokosriekstu šķiedras ir ļoti ilgtspējīgu materiālu, jo tas ir blakusprodukts, kokosriekstu ražošanu, kas prasa ne palmu koku izciršanas vai mežu izciršanu.

7. Mūsu kokosriekstu ietilpst līdzeklis dažādu izmēru un standartiem.Lūdzu, izvēlieties pareizo pareizo izmēru un standarta dotās iespējas.

Specifikācijas:

Materiāls: kokosa šķiedras

Iepakojuma Saraksts:

10*kokosriekstu vāciņu

Tagi: bonsai, kokosšķiedras doormat, kokosriekstu pot, dekors puķu pods, ārstniecības augu aizsardzības, varanda, kokosriekstu šķiedras, koko filmas, dārza mulča, robežu dārzs.

Datu lapa

Iestatīt Tipu No
Materiāls Augu Šķiedras

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

10PCS Augi Segtu telpaugi Ziemā Aizsardzības Kokosriekstu Mulča Mulča Segumu Disku Augu segu, Kokosa Mat Dārzkopība

10PCS Augi Segtu telpaugi Ziemā Aizsardzības Kokosriekstu Mulča Mulča Segumu Disku Augu segu, Kokosa Mat Dārzkopība

Saistītie Produkti: