Jauns Izpārdošana
Pro Dual Action 3 Pulverizatoru, Gaisa Komplekts Amatniecības Praktiski Krāsas Mākslas Smidzinātāju, Elektroinstrumenti Smidzinātāju Komerciāliem #83406 Skatīt lielāku

Pro Dual Action 3 Pulverizatoru, Gaisa Komplekts Amatniecības Praktiski Krāsas Mākslas Smidzinātāju, Elektroinstrumenti Smidzinātāju Komerciāliem #83406

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€22.77

-10%

€25.30

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts: Šo multi-mērķtiecīga un smaguma barības dual action gaisa birste ļauj jums, lai kontrolētu krāsu un gaisa daudzumu ar pirkstu, kā jūs vēlaties.Tas aerosoli visu klāstu stipple sekas no ļoti smalkas, lai rupjas tekstūras.Ideāls pulverizatoru, modeli, krāsu (auto, velo, velosipēds, u.c.), pulverizatoru, tetovējumi, nagu dizains, un vēl daudz vairāk.

Double-action tehnoloģiju: Kontrole, krāsas un gaisa daudzumu ar fingerApplications diapazons: pulverizatoru, modeli, krāsu ( auto, velo, velosipēds, utt. ), pulverizatoru, tetovējumi, nagu dizains, un vēl daudz vairāk.

Iezīmes: Pavisam jaunu un augstas kvalitātes.Double-action Izraisīt Gaisa-krāsas Kontroles.Viegli rīkoties.Vieglais svars die cast par spēcīgu enerģiju.Dual rīcības sprūda dizains ļauj lietotājiem, lai noteiktu gaisa daudzumu un šķidrumu, atbrīvots.Nodrošina lielisku smidzināšanas & neticami kontroli.

Parametri: Sprausla Dia:Pulverizatoru uz 0.2, to daļas 0.3 un 0.5. Standarta Uzgalis Dia.: 0,2 mm.Kausa Ietilpība: 9cc.Darba Spiediens:15-50psi.

Lūdzu, Ņemiet vērā: Lūdzu, saņemt pulverizatoru, pēc tam, kad debugging labākā valstī, un pēc tam izmantot tīru ūdeni testa, smidzināšanas ir normāli, jūs varat izmantot.Lūdzu, izmantojiet stabilitāti, ja nokritusi uz zemes, var ietekmēt izmantošanu ietekmi vai kaitējumu.Pēc lietošanas, lūdzu, tīru pulverizatoru, izvairīties no sastrēgumiem, spēkā nākamreiz, kad jūs parasti lietojat.Lai pasargātu preci arī, profesionāli, lai mainītu adatu un sprauslu tiks ieteikt.Lai pagarinātu savu pulverizatoru lielgabals mūžu, lūdzu, tīru savu ieroci pareizā veidā:Tā būs labāk tīrīt ar ūdens šķīdinātāju, piemēram, Spirtu, pēc ūdens krāsas.eļļas krāsas ir jātīra ar naftas plānāks kā etilacetāta.

Problēmas & Risinājumi: 1. Problēmas:Krāsa sprauslu noplūdes vai praktizētāja no spray.Iespējamais iemesls: adata ir izliekts vai izkropļota.Risinājumi: mainīt piederumi/rezerves daļas.Iespējamais iemesls: Slikta savienojuma uzgali un adatas.Risinājumi: Atvērt Standarta Roktura Regulēšana, atskrūvējiet adatas izsviest neto, tad izmantojiet adatu pieskarties sprauslu un atpakaļ; skrūve cieši adatu izsviest neto. 2. Problēmas:nevar aerosols vai slikti smidzināšanas.Iespējamais iemesls: uzgalis aizsērējis.Risinājumi: iztīriet smidzināšanas uzgali ar šķīdinātāju.Iespējamais iemesls: adatu izsviest neto ir brīvs.Risinājumi: Atvērt Standarta Roktura Regulēšana, atskrūvējiet adatas izsviest neto; izvelciet adatu un nodot to atpakaļ,atkārtot šīs darbības vairākas reizes ;skrūve cieši adatu izsviest neto.

Iespējamais iemesls: darbība poga nedarbojas.Risinājumi: Atvērt Standarta Roktura Regulēšana, atskrūvējiet adatas izsviest neto; izvelciet adatu un nodot to atpakaļ,atkārtot šīs darbības vairākas reizes ;skrūve cieši adatu izsviest neto.

Pieteikumi: Komerciālās mākslas,zīmējumi,foto retušēšana,hobijs, amatniecība.

Kā Spray: 1,Pielej šķidrumam krūzītē pēc retināšanas pienācīgi. 2,turot pulverizatoru viegli jums roku. 3,nospiežot uz galvenā svira,gaisa plūsmā rodas.Pēc tam izdarīt to atpakaļ pakāpeniski Krāsu smidzināšanas. 4,aerosols modelis ir saskaņā ar to, attālums starp darba virsmu un gaisa suku. 5,smalkas līnijas spray,noņemiet adatas vāciņu un turiet gaisa suku pie darba virsmas.

Uzturēšana: 1,Tukšas šķidrums kausa un nomazgāt ar ūdeni vai šķīdinātāju ar suku. 2,Piepildīt tasi ar ūdeni vai šķīdinātāju,pēc tam bloķēt adatas vāciņu ar pirkstiem un spray.Gaisa plūsmu atpakaļ uz sprauslu tīrīšanai krāsas palika gaisā suku.

Paketē Iekļauts: 1 x Pulverizatoru 1 x Uzgali, Uzgriežņu atslēga, 1 x Acu Pilinātāju 1 x Instrukcija 1 x 0.3 mm sprauslu 1 x 0,5 mm sprauslu 1 x 0,5 mm sprauslu klp 1 x 0.3 mm jet adatu 1 x 0,5 mm jet adatu, 1 x Ātri kopīgā 1 x Eļļas / ūdens separatora 1 x Gaisa šļūteni

Pildīta Droši Mazumtirdzniecības Kastē.

Tagi: komanda pulverizatoru, mājas, pulverizatoru, krāsas, ūdens krāsas smidzinātāju, pulverizatoru, kompresors ar pulverizatoru, hobijs izsmidzināšanas kabīnes, aurita krāsu lielgabals, pulverizatoru kompresors, spray gun.

Datu lapa

Barošanas Veids rokasgrāmata
Apgriezieni Bez Slodzes 1200rpm
Modeļa Numurs 83406
Kausa Ietilpība 9 KP
Darba Spiediens 15-50 Psi
Sprauslu Dia Pulverizatoru uz 0.2,to Daļas 0.3 un 0.5
Atslēgas Vārds pulverizatoru, kompresora komplektu
DIY Piederumi Krāsu & Apdares
Barības Veids Spiediens
Pieteikums Bunkura Pistoli
aplikācijas Tirdzniecības,Ilustrācijas,Vāka Dizains
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Janedream
Kausa Tilpums 0.3 mm un 0,5 mm
Sprauslas Diametrs 0,2 mm
Veids Gaisa Kompresors Pulverizatoru
Izmantošana Home DIY
Daudzums 1 Komplekts ( 12 Gab.)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Pro Dual Action 3 Pulverizatoru, Gaisa Komplekts Amatniecības Praktiski Krāsas Mākslas Smidzinātāju, Elektroinstrumenti Smidzinātāju Komerciāliem #83406

Pro Dual Action 3 Pulverizatoru, Gaisa Komplekts Amatniecības Praktiski Krāsas Mākslas Smidzinātāju, Elektroinstrumenti Smidzinātāju Komerciāliem #83406

Saistītie Produkti: