Jauns Izpārdošana
IWISTAO Caurules Pastiprinātājam Viena, kas noslēdzās A Klases 6P1 Paralēlas Varas Posmā, 2x6.8W 6N8P Preamp 5Z3P Taisngriezis Dabiska, Salda HIFI Audio Skatīt lielāku

IWISTAO Caurules Pastiprinātājam Viena, kas noslēdzās A Klases 6P1 Paralēlas Varas Posmā, 2x6.8W 6N8P Preamp 5Z3P Taisngriezis Dabiska, Salda HIFI Audio

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€167.95

Kopīgot

Vairāk informācijas

IWISTAO Tīra Caurules Pastiprinātājam Viena, kas noslēdzās A Klases 6P1 Paralēli Power Stage 2 x 6.8 W 6N8P Preamp 5Z3P Taisngriezis Dabiska, Salda Black HIFI Audio (Modeļa Nr.: WVTA-26P1)

Tas ir HIFI tīra caurules pastiprinātājam, kas paredzēta kā viena beidzās A Klases produkciju.Un pieņem 6N8P cauruļu kā preamp, divi gabali 6P1 caurules paralēli katrā kanālā, kā jaudas pastiprinātāju stadijā, tā izejas jauda ir 2 x 6.8 W. Arī, tā recitifier, ko izmanto cauruļu 5Z3P.

Vakuuma caurules 6P1 ir īpaša audio caurule, kas tiek izmantota, lai ražotu nelielu viena, kas noslēdzās A Klases pastiprinātāja caurule ar maigu dabas skaņu, salds un silts, jo īpaši, klausoties vokālais sniegums ir ļoti bagāts, ļoti labi akustiskie rādītāji, pārredzamu un jums nebūs noguris, pat klausoties uz ilgu laiku.To izmantot, lai klausītos cilvēka balss, klavieres, stīgas, zither, utt., vairāk dabas, nekad nav noguris.

Tās dizains ir vienkāršs un elegants, piemērots ievietošanu pētījumā, guļamistaba ..., tik atpūsties, un jūs varat patiešām justies mūzikas noskaņu, klausīties dvēseles balss.

Īpaši, mēs esam assmbled viens pāris BLOKS metri, kas ir silts un skaisti, kad tas deg ar caurules...

Caurules pastiprinātājam kreisais 4 izejas termināļa iekšā.Par audiophiles mainīt produkciju, pievienojiet 4 ar sevi atbilstoši pretestība skaļruņus.

Produkta Specifikāciju

1. Izejas Jauda: 6.8 w X 2

2. Frekvenču diapazons: 20 Hz-20 kHz

3. Ieejas pretestība: 100k

4. Izejas Pretestība: 8

5. SNR :> 90dB

6. Ieejas Jutība: 500mv-2000mv

7. Harmoniskie Kropļojumi:

8. Izmēri: 260mmX215mmX150mm

9. Svars: 7 kg

10. Caurule: 6N8P * 2, 6P1 * 4, 5Z3P X1

11. Darba spriegums: AC 110V /220V

11. Piederumi:

Strāvas vads X 1 Iepakojums

Pieteikumus ar audiophiles (Fotogrāfijas, tikai, lai jūs informācija)

1. Pasaules Kuģniecības (Izņemot dažas valstis).

2. Pasūtījumi apstrādāti savlaicīgu 3~5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pārbaude.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu

6. Mēs piegādājam 4 veidu kuģu satiksmi, kā tālāk

A. Paātrināta Piegāde: DHL, UPS vai Fedex.Ātrāk kuģniecības un vienmērīgu darījumu, mēs mainīt kuģniecība starp tiem.Piegādes Laiks: 3~7days

B. Standarta Piegāde: EMS, eParket (MUMS tāda ir pieejama) vai DHL Global Mail (Vācija pieejams tikai) Paredzamais Piegādes Laiks: 3~7days

C. Ekonomiku Piegāde: Ķīna Gaisa Pastu / Parcel, Honkongā Gaisa Pastu / Parcel, Zviedrija Pastu, utt.Piegādes Laiks: 15~60days

D. Īpašu Maršrutu: krievijas Īpašo Ceļu, Paredzamais Piegādes Laiks: 30~ 40days;

Austrālijas Īpašu Maršrutu, Paredzamais Piegādes Laiks: 10~ 15days;

Ievedmuitas nodokļi, nodokļi un citi muitas nodevas visi nav iekļautas piegādes izmaksas .Pircēji, kas sedz visu atbildību par visu papildu maksas, kas radušās (ja tādi ir).

Mēs pārbaudīs objekta uzmanīgi un pārliecinieties, ka kvalitāti pirms nosūtīšanas.Ja dažas neparedzētas problēmas ir noticis, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt.Ja tā ir kvalitātes problēma, pircējs var iesniegt apgalvo ietvaros 7days, saņemot preci, pircējam ir jāiesniedz fotogrāfijas , video un citus pierādījumus, lai pārdevējs identificētu.Mākslīgo bojāts, pircēji uzņemas pilnu atbildību.

1) .Pircējs atgriezties preču un atbildīgu atgriešanās kuģniecības izmaksas; pēc tam, kad mēs saņemtu preces ,mēs nosūtīsim jaunu produktu līdz pircējam un apmaksāt nosūtīt kuģniecības izmaksas.

2) .Ja preces (kopējā cena, ieskaitot kuģošanu ir mazāks par 10USD) ir kvalitātes problēmas, mēs nosūtīt jaunu produktu pircējam nākamo pasūtījumu; ja pircējs dont plānu, lai izveidotu jaunu, lai tuvākajā laikā, pircējs var samaksāt nosūtīt kuģniecības izmaksas, un pieprasīt, lai nosūtītu jaunu produktu.

3).Sakarā ar nodokļiem problēma, pircējs atsakās pieņemt preci, pircējs ir Atbildīgs par kravas ārā un mājās.

1. Vienu gadu Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (ar oriģinālo iepakojumu, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tagi: v caurules pastiprinātājs, iwistao pastiprinātājs, preamp caurule, hifi fet pastiprinātāju, lz hifi, maza caurule preamp, audio auto, fi pastiprinātājs augstas precizitātes, 6p1, 6p1 caurule.

Datu lapa

Amp Izmērs (W*D*H) 260mm*190mm*150mm
Kopējais Kropļojumu < 1% (1 kHz)
Signāla / trokšņa attiecība >90dB
Izejošā pretestība 8 Ohm
Modeļa Numurs WVA-26P1
Reakcija uz frekvenci 20Hz-20KHz
Svars 7kg
Kanāli 2 x 6.8 W
Iepakojums
Zīmola Nosaukums IWISTAO
Ieejas Pretestība 100k Ohm
Nominālā Izejas Jauda 2 x 6.8 W
Ieejas jutība 500mv-2000mv
Maksimālā Jauda Vienam Kanālam 10W

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

IWISTAO Caurules Pastiprinātājam Viena, kas noslēdzās A Klases 6P1 Paralēlas Varas Posmā, 2x6.8W 6N8P Preamp 5Z3P Taisngriezis Dabiska, Salda HIFI Audio

IWISTAO Caurules Pastiprinātājam Viena, kas noslēdzās A Klases 6P1 Paralēlas Varas Posmā, 2x6.8W 6N8P Preamp 5Z3P Taisngriezis Dabiska, Salda HIFI Audio

Saistītie Produkti: