Jauns Izpārdošana
Jaunas Ziemas Cepure Vienkāršā Vintage Augstas kvalitātes Mazgātas Kokvilnas Flat Top Militāro Klp Sievietēm Unisex vācu Armijas Cepures, Rudens Kokvilnas Cepures Skatīt lielāku

Jaunas Ziemas Cepure Vienkāršā Vintage Augstas kvalitātes Mazgātas Kokvilnas Flat Top Militāro Klp Sievietēm Unisex vācu Armijas Cepures, Rudens Kokvilnas Cepures

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.81

Kopīgot

Vairāk informācijas

Mēs esam rūpnīcas tieši pārdošanas, vienmēr cenšamies nodrošināt kvalitatīvu un konkurētspējīgu modes produktu.Kvalitāte ir pirmā un ar labāko apkalpošanu.Baudīt jūsu iepirkšanās!

Produkta Apraksts

Jaunas Ziemas Cepure Vienkāršā Vintage Augstas kvalitātes Mazgātas Kokvilnas Flat Top Militāro Klp Sievietēm Unisex vācu Armijas Cepures, Rudens Beisbola Cepures

Nosaukums

Skrūvju Militāro klp sievietēm un vīriešiem

Audums

Augstas kvalitātes kokvilnas

Krāsa

10 krāsas,Melns,navy..

Izmērs

56-60cm(regulējams)

Sejsegu

7,5 cm

Dziļums

12cm

Svars

100g

Dzimums

Unisex,sievietes,vīrieši

Sezona

4 gadalaiki

Manuāla mērīšana, Varbūt ir 1 cm kļūdu

Mēs izmantojam stiprinājumi maiss iepakojums cepures

Lload-gultņu

50kg

izmērs

30 cm*35cm

drošības

Augsta aizsardzība

Soma var aizsargāt cepure nebūs nekādu kaitējumu, presēšana.Jūs var viegli iegādāties.

Produkta Parādīt

Pakalpojuma noteikumi

Sazinieties ar mums

Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums pa Ziņai, vai Tirdzniecības Vadītājs vai e-Pastu .Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu jums 24 stundu laikā.Paldies par jūsu atbalstu!

Maksājuma

1. www.winwithwow.lv apliecinās jūsu maksājumu, 24 stundu laikā pēc tam, kad maksājums pabeigta, mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu 3 dienu laikā pēc procesa laiks ir beidzies.

2. Ja jūsu pasūtījums ir ticis slēgts, kā drošības iemeslu dēļ, tad jums ir nepieciešams iesniegt prasību, lai www.winwithwow.lv maksājumu pārbaudes.

3. Kompensāciju, ko izraisa pasūtījumu atcelšana, kompensācijas vienošanās vai starpniecības tiks process uzreiz, un tas prasīs 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu skaitu.

Sūtījumu

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi, mēs nosūtīsim priekšmetus, 5 dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.Piegādes laiks ir atkarīgs no dažādu valstu sūtījumiem.Kuģniecības izmaksas devu neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Atgriešanās

Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un priekšmetus rūpīgi pēc saņemšanas.Ja preces neatbilst online apraksts.Ja nosacījums prasības ir izpildītas, preci ir iespējams atgriezt mums.Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs.Pēc mūsu apstiprinājuma saņemšanas, jūsu maksājums tiks atmaksāts.

Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt mums pozitīvas atsauksmes un 5 Zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi .Ja jums ir jebkādas problēmas ar priekšmetu vai pakalpojumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: cepuri kara, dzemdību blūzes un topi grūtniecēm, klp vācu, deutsche reichs, vācu ww2, militāro klp diy, vācu reiha klp, militāro klp alemand, amerikāņu armijas klp, vīrietis armijas klp.

Datu lapa

Izmērs 56-60cm, regulējama
Modeļa Numurs YT-0446
Materiāls Augstas Kvalitātes 100% Kokvilnas
Siksnas Tips Regulējams
Dzimums Sieviešu, vīriešu unisex
krāsa 10 Krāsas
Zīmola Nosaukums BTFWOM
Sezona Rudens, Pavasara, Ziemas, Vasaras
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Vienuma Tips Militārās Cepures

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunas Ziemas Cepure Vienkāršā Vintage Augstas kvalitātes Mazgātas Kokvilnas Flat Top Militāro Klp Sievietēm Unisex vācu Armijas Cepures, Rudens Kokvilnas Cepures

Jaunas Ziemas Cepure Vienkāršā Vintage Augstas kvalitātes Mazgātas Kokvilnas Flat Top Militāro Klp Sievietēm Unisex vācu Armijas Cepures, Rudens Kokvilnas Cepures

Saistītie Produkti: