Jauns Izpārdošana
Portatīvo Prožektoru gaismā, COB LED Darba Gaisma ar Magnētu Grozāms Auto Remonts Lampa USB Lādējamu Lukturīti Kempings Medības Skatīt lielāku

Portatīvo Prožektoru gaismā, COB LED Darba Gaisma ar Magnētu Grozāms Auto Remonts Lampa USB Lādējamu Lukturīti Kempings Medības

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.75

-15%

€13.83

Kopīgot

Vairāk informācijas

Portatīvo Prožektoru gaismā, COB LED Darba Gaisma ar Magnētu Grozāms Auto Remonts Lampa USB Lādējamu Lukturīti Kempings Medības

Motīvs:

1.Ar augstas izturības ABS shell un elastīgu krāsas virsmas, ir ērti, lai pieskarties.

2.Elastīga galvas 270 grādiem var noregulēt staru kūļa leņķis, atbilstoši jūsu vajadzībām.

3.Pēc izvēles 4 veidu: LED gaismas / COB balts augstas gaismas / COB balts zema apgaismojuma / COB sarkanas stroboskopu.

4.Āķi un spēcīgu magnētu: viegli pakārt, var novietot vai ko izmanto uz metāla virsmām.

5.Iebūvēts, atkārtoti uzlādējams akumulators, varat izmantot USB kabeli, lai uzlādētu.Ar strāvas indikators, jūs varat ātri izprast varas un maksa.

6.Enerģijas taupīšanas un videi draudzīgu COB LED darba lukturi ir ļoti piemērots meklēšanai medības, kempings, nakts zvejas, un nakts izjādes.

Specifikācija:

Materiāls: PC+TPR+ alumīnija sakausējuma

Gaismas avotu tips: LED (3W) + COB (10W)

Spilgtums: COB spilgtums 600 lm, LED spilgtums 500 lm

Apgaismojuma režīmā: 4 režīmi (LED gaismas, COB balts augstas gaismas, COB balts vājā apgaismojumā, COB red strobe)

Produkta krāsa: melns un dzeltens

Gaismas avots: balts + sarkans

Bateriju tips: Li-ion 3.7 V 2600 mAh

Slēdža tips: push pogu

Apstarošanas laiks: 10h (LED light) / 6h (COB gaismas)

Uzlādes laiks: 3,5 stundas

Rāmja izmērs: 16*4CM

Iezīmes: jauda displejs, apakšā un sānos ir magnēti, 270° locīšanas lampas virsmas, slēptās āķi apakšā, gumijas pārklājuma tehnoloģiju, triecienizturība un nometiet pretestību.

Komplektā ietilpst:

1*Darbi gaismas

1*USB maksas kabeli

Maksājuma

1)Mēs pieņemam Alipay.West Union,TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesā DARĪJUMA.

2)Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3)Ja jūs nevarat pārbaudīt tūlīt pēc izsoles tuvu,lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums.

Piezīme: Ja jūs esat nolēmis iegādāties šo preci,lūdzu, pievērsiet cik drīz vien iespējams,lai mēs varam nosūtīt jums ātrāk.

Sūtījumu Garantija

12 mēneši ražotāja ierobežota garantija par produktiem ar trūkumiem.

Ja jūs vēlaties, lai nosūtītu atpakaļ uz produktiem ar trūkumiem,lūdzu, vispirms sazinieties ar mums un sūti mums bildes vai video,mēs apspriestu metodes, lai atrisinātu šo problēmu ar jums.

Lūdzu, sūtiet uz produktiem ar trūkumiem garantijas prriod.

Mēs pārliecinieties, vai produkti ir pilnībā aizsargāti, piegādes, kad iepakojums,un mēs darīsim visu iespējamo, lai novērstu bojājumus, transportēšana.

100% Reālu Ainu.

Par Muitas Nodokļiem

Tas ir atkarīgs no Muitas politika jūsu valstī, iespējams, būs jāmaksā par muitas nodevām un nodokļiem par kaut ko iegādāties internetā.Pircēji ir atbildīgs par pasūtījuma nodokļus.Bet parasti, jums nav nepieciešams, lai tiktu galā ar šo problēmu.

Kompensāciju Atgriešanās

1) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā,tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.Nav nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru,konkrētu iemeslu atgriešanās

3) Mēs atmaksāsim PILNU JŪSU WINNIGN CENU,saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem,PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI,jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4) Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Atsauksmes

1) Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2) Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai,mēs sincerel aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi (Piecas Zvaigznes) par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti,bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.

3) Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!

Tagi: auto lampas magnēts, velosipēds led smart, keychain, mini led, auto lampas remonts, bezvadu zibspuldzes, led gaismas mercedes gla, velo ķivere led, led gaismas cruze, zila lāpu, hi power led tourch.

Datu lapa

Funkcijas Magnētiskā maksas
Tālummaiņa No
krāsa Dzeltena
Sertifikācija VDE
Ūdensizturīgs No
Lm 1000
Apgaismojuma Attālums 100-200 m
Gaismas Avots LED Spuldzes
Jauda 5W
Zīmola Nosaukums WASAGA
Modelis LED Krelles Citi
Zibspuldzes Tips Kempings Darba Lampa, Automašīnu Apkopes Darbi Gaismas
Vienuma Tips Zibspuldzes
Atbalsta Reostats Vienā failā
Korpusa Materiāls ABS
Modeļa Numurs FP2CX303
Slēdzis Režīmu Augsts/Zems
Lādētājs Uzlādējams
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Fokusa Garums Neregulējami

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Portatīvo Prožektoru gaismā, COB LED Darba Gaisma ar Magnētu Grozāms Auto Remonts Lampa USB Lādējamu Lukturīti Kempings Medības

Portatīvo Prožektoru gaismā, COB LED Darba Gaisma ar Magnētu Grozāms Auto Remonts Lampa USB Lādējamu Lukturīti Kempings Medības

Saistītie Produkti: