Jauns Izpārdošana
Sāpju, Artrīta, Muguras Locītavu Muskuļu Ziede Kaņepju Eļļas Ekstrakcijas Salve Kaņepju Balzams Masāža Kaņepju Krēms Skatīt lielāku

Sāpju, Artrīta, Muguras Locītavu Muskuļu Ziede Kaņepju Eļļas Ekstrakcijas Salve Kaņepju Balzams Masāža Kaņepju Krēms

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.17

-40%

€3.62

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts: 1.Dabas kaņepju ekstrakta eļļa, kas palīdz mazināt trauksmi un stresu, self-atjaunošanos.Padarīt jūsu ikdienas dzīvi efektīvāku.Lieliski piemērots ikdienas lietošanai. 2.Šī marihuāna remonts palīdz samazināt muguras, ceļgalu, artrītu un kakla sāpes; efektīvi mazina muskuļu sāpes, stīvumu un iekaisumu. 3.Aizmirst sāpes jūsu gūžas un locītavu un izbaudīt relaksējošu dzīvi.Sajauc ar aloe vera un rozmarīna garšaugi, lai samazinātu ādas sastrēgumu un tūsku un mitrina ādu. 4.Labākais risinājums, lai ātri un maksimāli atvieglojumi, ja jums ir nepieciešams, lai mērķa lokalizēts zonā.Palīdz, lai atvieglotu gan akūtas un hroniskas sāpes. 5.Intensīvs mitrinātājs.Ilgstoša nieze palīdzības,absorbē quikly, izplatās vienmērīgi un darbojas uzreiz.Specifikācija: Nosaukums: Kaņepju krēms, kaņepju sēklu eļļas ziede Specifikācija: 20ml Īpašības: Krēma, kas izgatavoti Ķīnā Efektivitāti: unikālu formulu, kas ir bagāts ar dabīgām sastāvdaļām, kas palīdz saulei, lai mazinātu locītavu stīvums un sāpes, ir zināma ietekme uz asinsriti, mazina muskuļu stīvumu, mīkstina ādu un atsvaidzina.Kā lietot: Uzklājiet ziedi 2-3 reizes dienā, vai cik nepieciešams.Masāža rūpīgi aptuveni 20 sekundes, lai iegūtu labākus rezultātus.Pēc lietošanas mazgāt rokas.Nelietot uz brūcēm vai griezumi, kas Piemērots pieaugušajiem.Paketē Iekļauts: 1 x Kaņepju Balzams Piezīme: 1.Lūdzu, ļauj 1-3mm atšķiras, jo manuāla mērīšana. 2.Sakarā ar dažādām reklāmas un dažādas gaismas,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies par jūsu sapratni.

Tagi: ķīnas sliming krējums, muskuļu sāpes, krēms tetovējums, prada soma, vīriešu ķermeņa balzams, krēms taizemes, masāžas iekārtas, ķermeņa sāpes, vasks crema, muay krēms oriģināls, karstā eļļa.

Datu lapa

Dzimums Unisex
Valstī/Reģionā Ražošana Ķīna
Iezīme Barojošs
smaržas Miega Krējums
Izmantošana Iestāde
Sertifikāta Numurs 00000
Vienuma Tips Krēms
Sastāvdaļas kaņepju sēklu eļļas ziede
NETO MASAS 20ML/10ML
GZZZ YGZWBZ
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Sertifikācija GZZZ
Modeļa Numurs Kaņepju sēklas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sāpju, Artrīta, Muguras Locītavu Muskuļu Ziede Kaņepju Eļļas Ekstrakcijas Salve Kaņepju Balzams Masāža Kaņepju Krēms

Sāpju, Artrīta, Muguras Locītavu Muskuļu Ziede Kaņepju Eļļas Ekstrakcijas Salve Kaņepju Balzams Masāža Kaņepju Krēms

Saistītie Produkti: