Jauns Izpārdošana
Gosear Balss 5W Pastiprinātāju 2200mAh Daudzfunkcionāls Portatīvo Balss Skaļruņi ar Mikrofonu Skolotāju gidu Runas Sanāksme Skatīt lielāku

Gosear Balss 5W Pastiprinātāju 2200mAh Daudzfunkcionāls Portatīvo Balss Skaļruņi ar Mikrofonu Skolotāju gidu Runas Sanāksme

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.24

-25%

€13.66

Kopīgot

Vairāk informācijas

Vairāk Produktus:

Gosear Balss 5W Pastiprinātāju 2200mAh Daudzfunkcionāls Portatīvo Balss Skaļruņi ar Mikrofonu Skolotāju gidu Runas Sanāksme

Informācija:

Skaidras Balss Pastiprinātājs: Profesionālā pasūtījuma liela izmēra skaļrunis un 5w izejas jauda, var skaidri pastiprināt savu balss, viedās trokšņu samazināšanas, 3D skaņas kvalitāti, nav whistling.Tā paplašina balss var segt 200 cilvēkiem, telpās, 150 cilvēkiem āra.

Lavalier un Wiered Austiņas Mikrofons: Aprīkots ar lavalier mikrofons, kas var būt piestiprinātas pie apkakles, ērtāk un ērti.Vadu austiņas mikrofons ir iekļauts, to var izmantot arī austiņu un mikrofona palīdzību.

Ilgstošu Akumulatora: ilgstoša akumulators nodrošina ilgāku darba laiku.Akumulatora kapacitāte balss pastiprinātājs ir 2200mAh, maksa par 3 stundām, var strādāt 20 stundas.Jums nav nepieciešams uzlādēt to bieži.Akumulatora indikators paziņos jums atlikušo jaudu.

Vairākas Funkcijas: Dual audio izeja, atbalsta audio kabelis atskaņošanu, U diska atskaņošanas un TF kartes atskaņošana.Nospiežot taustiņu M, lai pārslēgtos uz dažādiem apskates.Izveidot savienojumu ar jūsu tālruni, planšetdatoru un datoru, var izmantot kā loundspeaker, baudīt savu mūziku.

Mini Viegls Portatīvie: Tā izmērs ir tikai 3.74 x 3.34 x 1.29 collu, mazs un viegls.Jūs varat valkāt to uz jūsu vidukļa, ar josta.Tas ir liels, lai skolotāji, tūrisma gidi un ikvienam, kas nepieciešams, lai uzlabotu savu skaņu.Piemērots klasē, lekcijas, runas, apmācības, tikšanās, iepirkšanās centrs, uc

Specifikācijas:

Materiāls: ABS

Izmērs: 9.5 x 8.5 x 3.3 cm / 3.74 x 3.34 x 1.29 collas

Jauda: 5W

Akumulatora Kapacitāte: 2200mAh

Uzlādes Laiks: 3 stundas

Darba Laiks: 20 stundas

Amats: Pastiprināšanu, Dual Audio Izeja, U Diska Atskaņošanu, TF Kartes Atskaņošana

Piezīme: Nav radio funkciju, iebūvētu bezvadu raidītāju, var tieši izmantot ar bezvadu mikrofonu (nav iekļautas).

Iepakojuma Saturs:

1 x Balss Pastiprinātājs

1 x Lavalier Mikrofons

1 x Vadu Austiņas Mikrofons

1 x USB lādēšanas Kabelis

1 x Apkakles

1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Maksājumu >>

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT un visas galvenās Kredītkartes, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Samaksa jāveic 5 dienu laikā pēc pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc pasūtījuma, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

Sūtījumu >>

1. Pasūtījums tiks nosūtīti 4 darba dienu laikā pēc maksājumu pilnā apmērā tiek dzēstas.

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu pasūtījums adrese ir tāda pati kā savu piegādes adresi.

3. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

4. Ja jums nav saņemt savu sūtījumu laikā, lūdzu, Sazinieties ar Mums pirms atvēršanas strīdu , mēs wil izvēles problēmu un sniegt jums risinājumu 24 stundu laikā.

Garantijas >>

1. 6 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).

2. Bojātas preces jānogādā garantijas laikā, Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

Atgriezties & Kompensāciju >>

1. Ja prece ir bojāta, pircējam vajadzētu sazināties ar mums pirms atgriešana produktu.

2. Ja pircējs negribētos atdot preci, mēs veiksim pilnu vai daļēju atmaksu, pamatojoties uz detalizētu situācijas.

Atsauksmēm >>

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai nodrošinātu saviem klientiem laimīgs iepirkšanās pieredzi.Lūdzu, Sazinieties ar Mums atrisināt jebkuru problēmu, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, lai mēs varētu sniegt jums risinājumu, cik drīz vien iespējams.

Tagi: bezvadu skaļrunis, kamera microfone, headphon jbl, bluetooth skaļrunis, klasiskās skaļrunis kastē, kia usb, anker soundcore neo, fm radio, anker soundcor, ivp pastiprinātājs.

Datu lapa

Paziņojums USB
Skaļruņu Tips Portatīvie
PMPO 5W
Iebūvēts Mikrofons
Iezīme NAV
Ieejas Jauda(W) <25 W
Ministru Kabineta Materiāls Plastmasas
Barošanas Avots Akumulators
Ekrānu No
Modeļa Numurs Balss Pastiprinātājs
Audio Crossover Pilns Diapazons
Zīmola Nosaukums Gosear
Kanāli 2 (2.0)
Akumulators
Skaits Skaļrunis Kameras 1
Saprātīga Personīgo Asistentu NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Gosear Balss 5W Pastiprinātāju 2200mAh Daudzfunkcionāls Portatīvo Balss Skaļruņi ar Mikrofonu Skolotāju gidu Runas Sanāksme

Gosear Balss 5W Pastiprinātāju 2200mAh Daudzfunkcionāls Portatīvo Balss Skaļruņi ar Mikrofonu Skolotāju gidu Runas Sanāksme

Saistītie Produkti: