Jauns Izpārdošana
1911 Rīkoties Ar Slapju Ceļu Sarkano Punktu Lāzera Āra Taktiskās Red Lāzer Aktuāli 1911 Pistoli Pistole Medību Equiment Black Tan Skatīt lielāku

1911 Rīkoties Ar Slapju Ceļu Sarkano Punktu Lāzera Āra Taktiskās Red Lāzer Aktuāli 1911 Pistoli Pistole Medību Equiment Black Tan

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.80

-34%

€19.69

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Vienība: Red Dot Lāzera 1911 Rokturis Rokturis

Krāsa - Melna, Smilšu

Svars - 0,3 kg

Tips - Sarkanā Lāzera,

Izejas jauda - 5 mw

Baterijas CR2032 2 x

PP Polimēru Būvēti Red Dot Lāzera Rokturi.

Spiediena slēdzis aktivizācijas atrodiet gada vidū, ļauj ambidextrous izmantot.

Ieslēgšanas/IZSLĒGŠANAS poga.

Vada 2gab CR2032. (par 4 stundām turpināt izmantot)

Iestatījumu taustiņu iekļauti.

Piemērots Tokyo Marui M1911 Sērija

Piezīme: akumulatora nav jāiekļauj .

Iepakojuma Saturs: 1 x Sarkana Lāzera 1911 Rokturis Rokturis

Paziņojums:

1.Sakarā ar ierobežojumiem, fotogrāfiju un neizbēgama atšķirības monitora iestatījumi, krāsu rāda, var nebūt 100% pats ar faktisko objektus.Ceru, ka jūs varētu saprast, ka tas ir labi.Paldies!

2. Visi "zize" ir galda izmērs, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas.(1 cm = 0.39 collas, 1 inch = 2.54 cm.)

Par Samaksu:

Piezīme:Mēs pieņemam ALIPAY,WESTERN UNION,T/T. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Shipping Noteikumi:

Preču piegāde 5 darba dienas.Sekošanas informāciju par gabalu varbūt ir nepieciešams 5-10 dienas, lai redzams mājas lapā.Lūdzu, vairāk pacietības.Pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas un nodokļus par importu pircēja valstī.

Atgriešanās Politika:

1)Ja jūs vēlaties atgriezt vai apmainīt objekti, kas saņemti ,jūs varat sazināties ar mums 7 dienu laikā pēc saņemšanas jūsu pasūtījuma.

2)objektus, atgriezies būtu saglabājusi savu sākotnējo stāvokli.(Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atgriezta ,vīriešu izgatavots defekti nav garantijas,piemēram, bojātas,saskrāpēts, un tā tālāk.)

Atsauksmes:

Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumus.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.mēs esam 100% sirsnība pakalpojumu ikvienam:)

Tagi: e sarkano punktu redzes, medības, lāzera, ar buttstock, mini gun lāzera, dizains lāzera, dbal, punktu sarkana, tactital red dot lāzera, lāzera rādāmkociņš jauda.

Datu lapa

Veids Lāzera Redzes
Izejas Jauda 1-5 mw
krāsa Melna , Smilšu
Modeļa Numurs MJ-JG/025-1911L-BK
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1911 Rīkoties Ar Slapju Ceļu Sarkano Punktu Lāzera Āra Taktiskās Red Lāzer Aktuāli 1911 Pistoli Pistole Medību Equiment Black Tan

1911 Rīkoties Ar Slapju Ceļu Sarkano Punktu Lāzera Āra Taktiskās Red Lāzer Aktuāli 1911 Pistoli Pistole Medību Equiment Black Tan

Saistītie Produkti: