Jauns Izpārdošana
Portatīvo Salokāmo Ceļojuma Mini Tualetes Pisuāra Mobilo Sēdekli, Tūrisma Pārgājieni Ilgu Ceļojumu, Ērts Auto Panīcis Tualetes Satiksmes Pisuāra Skatīt lielāku

Portatīvo Salokāmo Ceļojuma Mini Tualetes Pisuāra Mobilo Sēdekli, Tūrisma Pārgājieni Ilgu Ceļojumu, Ērts Auto Panīcis Tualetes Satiksmes Pisuāra

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€22.63

-34%

€34.29

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Premium Materiāls: Tas ir "eiropa 2020" jaunas tualetes !Tas ir izgatavots no ABS Videi draudzīgu plastmasu, kas ir ūdensizturīgs, spēcīga pretestība samazināsies, un, spiediena, vairāk izturīgs un viegli notīrīt un dezinficēt.

2、Ergonomisks Dizains: ovāls tualetes ir viegls, tikai 2.2 lbs/1kg, bet var turēt līdz 330 lbs.Tā id, lai būtu ērti visu ģimenes lietošanai.

3、Viegli Pārvadāt: tualetes izveido un krokas super viegli, un to var vienkārši pildīta leju ļoti maza un plakana ērtai uzglabāšanai; ļoti telpu taupošs un viegli veikt!Tas ir ideāls portatīvo salokāmo tualete satiksmes sastrēgumā, kempings, ceļojumā, izjādes, pārgājieni, makšķerēšana, laivas, garo ceļu braucieniem, pludmale, āra dzīves, būvlaukumos,utt,jebkurā vietā un jebkurā laikā, lai ārkārtas situācijās.

4、Kā Lietot: 1. Vieta apakšā kuģa sānos plāksnes risināties kausu.Padomi: ielieciet to uz pusi ar mēlītes tāpēc, ka apakšā valdes nevarēja nokrist. 2.Likt jebkuru 6-8 galonu maisos caurumā, salocīts augšējā soma un wrap pār kumode. 3.Segtu caurums vāku uz augšu spaini, lai novērstu soma par tualetes izmantošanu.

5、Vairākas Funkcijas: tualetes var izmantot ne tikai kā tualete ārā, bet arī uzglabāšanas un drošības kombināciju, miskastes, maza ķebļa, uzglabāšanas kārba, iekštelpu tualetes veciem cilvēkiem, vemšana kausu par grūtniecēm, utt.

Funkcijas:

1. Āra kempings, auto multi-purpose tualetes.

2. Tualetes ir salokāms, maza izmēra, un var jāskalo ar ūdeni.

3. Nestspēju ir spēcīga, un tas var būt 200KG.

4. Multi-funkcionālo tualetes, arī var izmantot kā trash var.

Specifikācija:

Nosaukums: Āra Automašīnu Locīšanas Portatīvās Tualetes

Materiāls: videi draudzīga PVC materiālu

Izmērs:(par) Atlocīt 33.5*27.5*25.5 cm/13.19*10.83*10.04 collu; salocīta 25*25.5*5 cm/9.84*10.04*1.97 collas

Iepakojuma Saraksts:

1 x Portatīvās Tualetes

12 x Tīrīšanas Somas

1 x Uzglabāšanas Maiss

Tagi: 5 pulēšanas ripa, wc kempings komplekts, uzliek tualetes sēdekli, portatīvās tualetes papīrs, 6 krēsls, grūtniecēm, mobilās tualetes, aprakstīt kempings ceļojums, pee sieviete tualetes, nometnes wc, auto tualetes.

Datu lapa

Izmērs L
Veids Kabatas, Multi Instrumenti
salocīts izmērs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs nesalocītā veidā
Spēcīga nestspēja
Piliens Kuģniecības
meterial

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Portatīvo Salokāmo Ceļojuma Mini Tualetes Pisuāra Mobilo Sēdekli, Tūrisma Pārgājieni Ilgu Ceļojumu, Ērts Auto Panīcis Tualetes Satiksmes Pisuāra

Portatīvo Salokāmo Ceļojuma Mini Tualetes Pisuāra Mobilo Sēdekli, Tūrisma Pārgājieni Ilgu Ceļojumu, Ērts Auto Panīcis Tualetes Satiksmes Pisuāra

Saistītie Produkti: