Jauns Izpārdošana
Dzemdību Pārsējs Pēc Dzemdībām Novājēšanu Apģērbu Vidukļa Treneris Shapewear Augsta Vidukļa Slimmer Ķermeņa Shaper Muca Atlēts Grūtniecēm Skatīt lielāku

Dzemdību Pārsējs Pēc Dzemdībām Novājēšanu Apģērbu Vidukļa Treneris Shapewear Augsta Vidukļa Slimmer Ķermeņa Shaper Muca Atlēts Grūtniecēm

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€20.13

-40%

€33.55

Kopīgot

Vairāk informācijas

Izvēlieties Izmēru

Izmērīt savu vidukļa un gurnu pirmā Pasākums ap vidukli (Virs nabas ar 1 collu) + Pasākums ap gūžas (lielākajā daļā no apakšas)

Augsta Vidukļa Sabiedrība Kontrole+Rāvējslēdzējs & Āķis +Elastīga Auduma= Sexy Dabas skaistas smilšu pulksteņa figūra

Sapņo par burvīgu ķermeņa formu uzreiz?Fafami shapewear var jums palīdzēt!Tikai pievienoties mums būt skaista!Mūsu viduklis plānāks shapewear bodysuit nest curvy skaitlis un fitnesa nekavējoties,palīdzēt jums izskatīties apdullināšanu jebkurā vietās.

Regulējams Platas Siksnas

Platas plecu siksnas, kas palīdz atbrīvot plecu spiedienu,un to var noņemt, lai valkāt savu stilu,easy shaper, viegla dzīve.

Viegli Rāvējslēdzēju un Āķīša Aizdari

Rāvējslēdzēja un āķīša aizdari palīdzēt vidukļa treneris derīgas visu veidu ķermeņa attēls, ilgtermiņa /īstermiņa ķermeņa fit perfekti, glabāt kaut ko uz labo vietu.Tērauda kauliem sniegt papildu atbalstu uz vēdera/ muguras un samazināt jostasvietu, palīdzēt glābšanas muguras sāpes un jums mazāku diezgan vidukli.

Pievelciet un Pacelt Savu Butt

Pacelt savu izsmēķi.Uzlabot jūsu līknes, lai jūs izskatās daudz pievilcīgāka.Viegls, zīdaini mīksts audums ir ērti, lai arī visas dienas garumā.Cilvēka dizains ir viegli uzlikt, ieslēgts/izslēgts.

Ērti Atvērt Apakšā

Vidū atvēršanas kājstarpes daļa ir ļoti viegli izmantot, vannas istaba, palielināt brīvu apriti un nodrošina lielu komfortu un veselību.

Elpojošs & Ērtu Vidukli Treneris

Vidukļa cincher augšstilba slaidāka ir izgatavoti no lieliskas kvalitātes Neilona,Spandex un kokvilnas kājstarpes, tas ir augstas elastības zīdaina auduma var palikt atdzist komforta sajūta, visu dienu veselīga valkā .Šī shapewear biksītes dizains ar unikālu rokdarbu,saglabāt kompresijas un mājīgs, tajā pašā laikā,celt līkne jūs vēlaties, bez spiediena.

Tagi: sejas steamer, virtuves priekšauts, audums grūtniecēm, tanga sievietēm, lenceria pārredzamu sieviete, sexy līgava lingery, treneris viduklis, korsete sieviete, apakšveļa sievietēm, muca shaper.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums Fafami
Produkts Pēcdzemdību Bezšuvju Novājēšanu bodysuit
Dzimums SIEVIETES
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Spandex
Modeļa Numurs S1a27
Fuction Vidukļa Treneris, Body Shaper, Pēcdzemdību zeķturi
Nodaļas Nosaukums Grūtniecības un dzemdību
Auduma Veids Broadcloth
Krāsu Stils Dabīga Krāsa
Vienuma Tips Vēdera Lentes Un Atbalsta
Izmērs S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL
Krāsas Melns, Pliks

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Dzemdību Pārsējs Pēc Dzemdībām Novājēšanu Apģērbu Vidukļa Treneris Shapewear Augsta Vidukļa Slimmer Ķermeņa Shaper Muca Atlēts Grūtniecēm

Dzemdību Pārsējs Pēc Dzemdībām Novājēšanu Apģērbu Vidukļa Treneris Shapewear Augsta Vidukļa Slimmer Ķermeņa Shaper Muca Atlēts Grūtniecēm

Saistītie Produkti: