Jauns Izpārdošana
Eiropas un Amerikas villa Valance pielāgošanu logu aizkaru top dzīvojamā istaba guļamistaba virtuves viesnīcu Skatīt lielāku

Eiropas un Amerikas villa Valance pielāgošanu logu aizkaru top dzīvojamā istaba guļamistaba virtuves viesnīcu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€38.33

-49%

€75.16

Kopīgot

Vairāk informācijas

Padomi: 1. Paketē iekļauts: Valance Nav tostarp Audumu, aizkaru un tilla / ( Šis ir veltīta saiti, lai iegādātos Valance) 2. Par Valance PASŪTĪJUMA: Ja grozs nav izmēru vēlaties, lūdzu, sazinieties ar mums 3 .Plašāka platums Valance, dizains Valance būs dažas izmaiņas.Valance pielāgota 150cm ~ 400cm apmetums (piemēram !) Ja grozs nav uz stila, kuru vēlaties, lūdzu, sazinieties ar mums, Ja jūs vēlaties iegādāties auduma aizkari un tilla 1) lai nodrošinātu pasūtījuma kvalitātes aizkari, mums ir nepieciešams 5-10 dienas, jums rūpīgi pielāgot aizkaru, un pēc tam nosūtīt uz jums. 2) Mēs vienmēr izmantojiet UPS/Fedex/DHL/EMS/e-EMS/RETS-EXPRESS/DPEX/Aramex. 3) Kad jūs saņemat paketi, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs centīsimies palīdzēt jums atrisināt, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, dodiet mums 5 zvaigžņu atsauksmes kā atlīdzību, ļoti pateicīgs.

Atsauksmi 1 Tāpēc, ka klientu apmierinātība ir mūsu uzņēmuma dienesta vajadzībām, ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, jo laika starpība, mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā, mēs centīsimies palīdzēt jums atrisināt, mēs paļaujamies ir Klientu apmierinātība ir veiksmīga, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, dodiet mums 5 zvaigžņu atzinību kā atlīdzību, ļoti pateicīgs 2 Laipni lūgti noskaidrot par vairumtirdzniecības cenu Pēcpārdošanas saņemot paketi, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, pirmo Reizi sazinieties ar mums ( cn1517787735axvm ) , mēs palīdzēsim jums atrisināt,Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, dodiet mums 5 zvaigžņu atzinību, kā mūsu atalgojums, Paldies.

Tagi: koka logs pelmets, valanc, aizkaru pelmet, aizkaru krāsa, diy aizkaru pelmet, lavandas valance aizkari, vāks aizkaru, nomirst aizkari, pasūtījuma logo, mājas virtuve.

Datu lapa

Formāts VIRVES
Instalācijas Veids Griestu Montāža
Izmantošana Mājas
Atvēršanas un Aizvēršanas Metode Augšējā Atvērts
Paketē Iekļauts VALANCE (ieskaitot Audumu, aizkaru un tilla)
Veids Pelmet
raksts Ziedu
Modelis Tips Ziedu
Atrašanās vieta Dzīvojamā Istaba
Piemērojamo Logu Tips Francijas Logu
Funkcijas Augstas Tonējums(70%-90%)
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Zīmola Nosaukums HQYQJJHYR
Modeļa Numurs Valance
Stils Eiropas un Amerikāņu Stilā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Technics Austs
Apstrādes Piederumi Izmaksas Iekļauts

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Eiropas un Amerikas villa Valance pielāgošanu logu aizkaru top dzīvojamā istaba guļamistaba virtuves viesnīcu

Eiropas un Amerikas villa Valance pielāgošanu logu aizkaru top dzīvojamā istaba guļamistaba virtuves viesnīcu

Saistītie Produkti: