Jauns Izpārdošana
Kermit Frog Muppet Show 22 cm Kermit plīša rotaļlietas Sesame Street lelle dzīvnieku varde plīša Pildījumu Dzīvnieku Lelle Skatīt lielāku

Kermit Frog Muppet Show 22 cm Kermit plīša rotaļlietas Sesame Street lelle dzīvnieku varde plīša Pildījumu Dzīvnieku Lelle

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.53

-29%

€3.61

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lūdzu, Sazinieties Ar Mums, Ja Jums Ir Interese!Gribu, Gribu un Tālruni, Varat Sazināties ar Pārdevēju!

Produktu Šim Veikalam Ir Vienādi Pārdod ar Ražotājiem, Ietaupot Starpposma Saites un Nodrošinot Zemu Cenu un Labu Kvalitāti.Mēs Apsolām, Ka Preču apmaiņu Var veikt, Neietekmējot Otrajā Pārdošana 7 Dienu Laikā, bet, Ja Tas Nav Kvalitātes Problēma, Pircējs jāņem Kravu!!!

Izlasīt pirms Pirkšanas;

Risinājums, lai Matu Izkrišana; Rotaļlietas, Pati par sevi Nav Novietnē Matiem.Ražošanas laikā, Griešana Jade izejmateriālu, radīs Dažas Šķelto Matu.Mēs izmantojam Augstas Jaudas Matu Iesūkšanas Mašīna Sūkāt To pirms Piegādes.Sakarā ar Lielo Ikdienas Piegādes Apjoms, tas Ir Neizbēgami, Ka Būs Noplūdes Vai Dažiem Produktiem nebūs Iesūc.Pircējs Kļūdaini Domā, Ka Mati Krīt.Patiesībā, tik Ilgi, cik Jūs Krata To ārpus Mājas, Vai Nopūš To ar Matu Žāvētāju, Jūs Varat Noņemt Statisko Elektrību Saulē, peldošās Mati, Protams, Nokrist,

Problēmas Risinājumu, Ka Rotaļlietas Nav Pilnībā;

Sakarā ar Apjoma Pieprasījums eksprespakas; Mēs Parasti Izmanto Vakuuma Iepakojumā.Dažas Lelles Ir Spiestas uz Ilgu Laiku, Jo Garš Ceļojums.pēc tam, kad saņemta zemes gabalu, Viņi Jūtas Ne Pilns un Plīša Ir Arī Nekārtīga, vecāki Var Nodot To Saule Pirmkārt, Pp Kokvilnas Tiks Atjaunots Automātiski, pēc Tam Turiet To un Krata Tas, Rotaļlietas Atgriežas Sākotnējā Stāvoklī,

uz Klientu apkalpošanu; Ja Jūsu jautājumiem Nespēj Atbildēt Laiku, Tas Var Būt, Ka Summa par Konsultāciju Bija Pārāk Liels, tajā Laikā, Lūdzu Pacietīgi Gaidīt, Vai Var Rasties Sistēmas Problēmas, un Problēmas, kas Nosūta Jūsu Vecāki Ir Zaudējuši, Utt.Ja Laiks Ir Pārāk Garš, Lūdzu, Piesakieties Vēlaties Atkal un Konsultēties, Lūdzu, Piedod Man par Neērtībām!

par pēcpārdošanas Pakalpojumu: Mūsu Veikalā Ir Ideāls Klientu Apkalpošanas Sistēmas un Atbalsta Septiņas Dienas bez Iemesla Atgriezties.Ja Jums ir Nepieciešams, lai Atgrieztos, Lūdzu, Sazinieties ar pēcpārdošanas Klientu Apkalpošanas lai Izskaidrotu Situāciju, Laikā.Mēs turpināsim Rīkoties Tā, lai Jūs tajā Pirmo Reizi Saskaņā ar Noteikumiem, Lai Jūs Varētu Iepirkties.

Pamata Jautājumi un Atbildes:

1. Kvalitāti par Saviem Produktiem Garantē?

A: Mums Ir Mūsu Pašu Rūpnīcā, un to Kvalitāte Tiek Kontrolēta ar Sevi,

3. Es Gribu Zināt, Kas Ir Kravas?

Atbilde: Kravas Faktiskās Izmaksas iegūst Saskaņā ar Kravas Metode, kuru Izvēlējies Klients.Klients Var Izvēlēties, Loģistikas Vai Express.Mēs Redzam, mūsu Klientu Servisa Darbinieki Tiks Liecina Arī par to, Vai Express Piegādi Vai Loģistikas Saskaņā ar Faktisko Situāciju.Ekspress Piegāde Kāpina Kravu Saskaņā ar Faktisko Svaru un Transportēšanas Attālumu Preces, loģistika Kāpina Kravu Saskaņā ar Iepakojuma Apjomu un Transportēšanas Attālums.Loģistikas Parasti Nav Piegādāsim Preces uz Jūsu Durvīm.Ja Klientiem Ir Īpašas Kravas Prasības, Mēs centīsimies Mūsu Labāko, lai Sasniegtu Tos.

4. Es Gribu, lai Apstiprinātu Dažas Preces.Ir Tur Cenu Sarakstu?Jūs varat To Nosūtīt uz Mani?

A: Visām Cenām Ir Pieejama mājas Lapā.Jūs Varat Pārbaudīt Tos Atbilstoši Jūsu Vajadzībām.Ir Kategorijas, Kreisajā Pusē Mājas Lapā.Jūs Varat Noklikšķiniet, lai Skatītu Detalizētu Produkta Nosacījumiem.

5. Ir Bildes, uz Jūsu mājas Lapā Noliktavā?

A: Būtībā, Jo Mums Ir Liels Skaits no Vairumtirdzniecības Klientiem, un Daudzi Saistīts Fiziski Veikalos Pārdod, laiku pa Laikam Daži Produkti Ir uz Laiku ārpus Sastāva.Gadījumā, ja Noliktavā, Mēs paziņosim Jums Rezerves Laiku.Ja Klients nepiekrīt Apmainīties ar Precēm, Mēs nosūtīsim Papildus Maksājumu, lai Jūs Laikā.

6. Ir Jūsu Produkts atbilst Attēla?

Atbilde: Attēlu, kas Ir tāds Pats kā Priekšstatu par Precēm.Bildes Ir Daļēji Apstrādātu, Ne Pārāk Skaidrs, un Preces, kas Ir Skaists.Tur Ir Sīki Parādīšanos uz Konkrētu Aprakstu par Mūsu Bērnu.

7. Ir Jūsu Vairumtirdzniecības Cenas par Mājas lapu?

A: Jā, Cenas par mājas Lapā Ir Vairumtirdzniecības Cena.

8. Kā Jūs Pārdot Jūsu Preces?Vai Jūs Atvašu Tieši Internetā?

Atbilde: fotografēt Tieši Internetā.Ja Jums Ir Kādi Jautājumi, Lūdzu, Konsultējieties Wangwang.Jūs Varat Arī Izmantot Klientu Apkalpošanas QQ: 994918589 WeChat. 15833320129 1109500357

Pēc tam, kad Jums Vietu Pasūtījumu, Klientam Pakalpojums, Lai Pasūtījumu uz Noliktavu Atbilstoši Laika Klienta Maksājumu, un sadalījuma Kravas Piegādāsim Preces uz Jums, cik Ātri vien Iespējams.

10. Kā Aizpildīt Kravas Postenis Kad es veikt Pasūtījumu?

A: Jūs Varat ierakstīt Skaitu, pēc vēlēšanās, Piemēram: 5. Pēc tam, kad Esat veicis Pasūtījumu, Klientu Apkalpošanas grozīs Pasūtījuma Summa Saskaņā ar Faktisko Svaru Preces Jums Ir Jāņem un Kravas Aprēķina Nepieciešamo Nosūtīšanas Metodi.Jums Būs Jāmaksā pēc tam, kad Summa Ir Mainījies.

Par Piegādi: Mūsu Noklusējuma: Yuantong Express/Guotong Express/Loģistikas Centra (Ja Jums ir Nepieciešams, lai Nosūtītu SF, Cena Var Tikt Apspriesta Tieši ar Pārdevēju)

Nav noteikts, Express Piegādi, Ja Jums Ir kādi Jautājumi, Lūdzu, Konsultēties ar Veikala

par Krāsu: uz Visām Precēm Šajā Veikalā Ir Veikti Natūrā, un Krāsa Ir Korektūru Speciāli, Kas Ir Tuvu Reālā Lieta.Lūdzu, Skatiet Dzīvoklis Karti Pērkot, Jo Krāsu Kontrastu un Spilgtumu Dažādas Datoru Monitori Ir Dažādas, nelielas Krāsu Atšķirības Ir Neizbēgamas, Nav Starp Kvalitātes Problēmas.

Tagi: kermit frog pildījumu rotaļlieta, varde mīksto rotaļlietu, varde kermits, neca coraline lelle, sasuke rotaļlietas, kermit, jeffi, maiks wazowski rotaļlietas, kermit plīša rotaļlieta, plushie varde.

Datu lapa

Iepakojums neto kabatas
Vai Multi-Funkciju No
Vai Stils Ir Multiplikācijas Vai animācijas filmu No
Uzpildes Materiāls PP Kokvilnas
Vai Pārrobežu Piegāde Is
Formas Kategorija Dzīvnieki
Vai Ir Iepirkšanās Ceļvedis Video No
Dzimums Unisex
Plīša klasifikācija Super Mīksts Un Īsās Plīša
krāsa zaļa
Galvenie Noieta Reģioniem Dienvidaustrumu Āzijā, Āfrikā, Tuvajos Austrumos
Datu Apstrādes Metodes Paraugu Pasūtījuma
Izcelsme Ķīna
Izmēri 22 cm
Galvenais Pakārtots Platforma Vēlos, Amazon, AliExpress
3C Konfigurēt Kategorijas Rotaļlietas virs 14 gadiem
Dzīvnieku klasifikācija varde
Preci QW-5
Gadījumā vecums Jauniešu (15-35 gadi)
Kategorijas Plīša Lelle
Uzpildes PP Kokvilnas
Modeļa Numurs 10
Materiāls Kokvilnas
Vecums Pieaugušajiem
Vai Ārvalstu Tirdzniecības No
Brīdinājums bez uguns
Augstums 22 cm
Pasūtījuma Apstrādes Is

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Kermit Frog Muppet Show 22 cm Kermit plīša rotaļlietas Sesame Street lelle dzīvnieku varde plīša Pildījumu Dzīvnieku Lelle

Kermit Frog Muppet Show 22 cm Kermit plīša rotaļlietas Sesame Street lelle dzīvnieku varde plīša Pildījumu Dzīvnieku Lelle

Saistītie Produkti: