Jauns Izpārdošana
Xiaomi Mijia Led Koridora Nakts Gaismas Lukturis / Yeelight Usb Maksas Versija Infrasarkano Staru Tālvadības Pults Ķermeņa Kustības Sensors Smart Home Skatīt lielāku

Xiaomi Mijia Led Koridora Nakts Gaismas Lukturis / Yeelight Usb Maksas Versija Infrasarkano Staru Tālvadības Pults Ķermeņa Kustības Sensors Smart Home

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.80

Kopīgot

Vairāk informācijas

[xlmodel]-[custom]-[8888] Xiaomi Mijia Led Koridora Nakts Gaismas Lukturis / Yeelight Usb Maksas Versija Infrasarkano staru Tālvadības pults Ķermeņa Kustības Sensors Smart Home

Mijia Nakts Gaisma Apraksts:

Intīmo funkcijas ir ievietots mazs gaismas ar mīkstu ziedlapiņu stila gaismas izplatīšanas, iebūvēta Frešneļa objektīvs, un gaismjutīgās sensors; vienkāršs dizains, kas sakrīt ar dažādiem mājas dekoru; tas ir ne tikai gaismas, bet perfekta apdare

Ārkārtas sensora funkcija

Gaisma ir 120 grādu uztveres leņķis un uztveres attālums ir līdz 5 līdz 7 metriem.Izmantojot progresīvas gaismjutīgās sensors un cilvēku infrasarkano sensoru tehnoloģiju ar anti-infrasarkano funkciju traucējumus, gaismu var ieslēgt automātiski tumšā vidē un gaismas 15 sekundes.

Zems enerģijas patēriņš

To darbina trīs AA baterijas, jūs atbrīvo no ligzdas nepatikšanas.Izvēle ultra-zemu enerģijas patēriņu par izpētes programma nodrošina tikai 0,25 mW jaudu, enerģijas patēriņu, kad gaidīšanas režīmā.Ar diviem spilgtuma korekciju, 0.7 lm režīmā var izmantot par 12 mēnešiem, 3.8 lm režīmu var izmantot par aptuveni 6 mēnešu laikā.

Ultra-plānas frešneļa objektīvs

Frešneļa ultra-plānas lēcas, lai uzlabotu sensora.Zivju mēroga kopā pārdomas struktūras atspoguļo gaismu, lai izkliedētā atstarotājs un gaismas izplatās vienmērīgi abažūrs, lai panāktu labāku vizuālo pieredzi.

Mīksts un ērts siltu gaismu

Bez redzamas strobe gaismas, aizsargā redzi jūsu acis īpaši jūsu mazulim\\'s acīm.

Izmantojot videi draudzīgus materiālus

Izvēloties ABS materiāla un augsta blīvuma polietilēna materiāls, gaisma ir neliels ķermeņa elastību, kas ir vairāk izturīgas, praktiskas un drošāka.

Minimālisma dizains stils

Ņemot vērā ārējo mīksto kārtu dizains sastopas silkily-pieskaroties malu, viegli spēlēs ar dažādu stilu mēbeles.

PIEZĪME: drošības dēļ ( kuģošanas ierobežojumi).mēs nosūtīsim gaismas bez baterijām.

MiJia Indukcijas Nakts Gaisma ar Kustības Sensoru Mīkstu Mēness-Patīk Spīdēt Jūsu Mājā

Dot Apgaismojumu, kas Jums ir Nepieciešams, Ļauj mums izpildīt savu iztēli, lai nakts gaisma.Viegla montāža, nav nepieciešams, lai kontaktdakšu vai stiepli.Plaša uztveres diapazons nodrošina atbilstošu apgaismojumu pieredzi.Ļoti zemas jaudas dod jums 365 naktis bez piepūles uzņēmums.

MiJia Indukcijas Nakts Gaisma var strādāt visu diennakti.Trīs AA baterijas, kas kalpos par darbības gadā, ja nightlight izstaro spilgtumu 0.7 lm.Ja lampa ir parasti izmanto ar lielāku spilgtumu 3.8 lm, trīs baterijas, kas ilgs apmēram 6 mēnešus.

Ierīce arī ir aprīkota ar infrasarkano kustības sensoru ar līdz 120 grādu un 7 metru kustības uztveršanas diapazonā.Sensora uzreiz reaģē uz kustību un ieslēdz gaismu.Tas dosies 15 pēc tam, kad jūs staigāt no izpētes jomā.

Ar inovatīvu Frešneļa ultra-plānas lēcas iekšpusē sīkrīku sniedz mīkstu labi-izkliedēta gaisma.Tas ir divas spilgtumu darbības režīmi ar dažādu līmeņu spilgtuma: 0,7 lūmeniem tas palīdzēs izraisīt miega un 3.8 lūmenu spilgtumu, tas ir ideāls, lai tikai atpūsties skatoties caur draugiem Instagram fotogrāfijas.

Mēs nevar neizdoties pieminēt izskatās MiJia Indukcijas Nakts Gaisma.Tas attiecas minimālisms dizainā, pieņem sarežģītus, kas noapaļots outlook, un ir izgatavots no videi draudzīgas un izturīgas ABS plastmasas.Ar palīdzību īpašu abpusējo līmlenti, to var uzstādīt jebkurā vietā, kuru vēlaties: uz sienas jūsu guļamistabā, uz griestiem zālē vai jūsu skapis.Jūs varat arī pakārt to uz āķa, kas arī nāk komplektā.

Mierinājums Siltu Gaismu, par Konkursa Nakts

Kad jūs mosties ateja naktī, pēkšņi skarbu gaismas būs traucēt jūs un jūsu familys gulēt.Un, ja tas ir mierinājums, siltā nakts gaisma nāk un palīdz.

Jauka Sabiedrība par Tiem, Jūs Mīlestību,

Ideāla dāvana veciem cilvēkiem un bērniem, kas baidās no tumsas.Aizsargāt jūsu mīļajiem no klupšanas nakts laikā.Mazliet vairāk rūpes, mazliet vairāk mīlestības.

Uzmanību par Katru Sīkumu un Cenšas Labākas Kvalitātes

Izmantojot augsta blīvuma polietilēna un vides ABS materiāla, kas nodrošina labāku stabilitāti, lielāku elastību.Paredzētas drošu un ilgstošu izmantošanu.

Izstrādāta ar Vienkāršību, Gudri Iederas Jūsu Mājās

Mi Kustību Sensors Nakts Gaisma attiecas minimālisma dizains.Pieņem kārta elegants outlook un der Frešneļa ultra-plānas lēcas un divi sensori iekšā.Tās nav tikai par nakts gaisma, tās visas par savu dzīvesveidu.

Specifikācijas: Zīmols: Xiaomi/ Mijia Modelis: MJYD01YL Nominālā Jauda: 0.25 W, Krāsu temperatūra: 2700K Ir Regulējamas: Jā Lūmeni: 0.7 lm-3.8 lm Sensors Režīmā: Gaismas sensors + PIR kustības sensoru, Sensora Leņķis: 120 Grādu Sensora Diapazons: 5-7m Aizkaves Laiki: 15s Darbības Temperatūra: -10 - + 40 Baterijas Tips : 3* * AA baterijas (Baterijas nav iekļautas) Izmērs: 84 * 84 * 36mm (L x W x H) Lietošanas Ainas: Indoor (Nav Ūdensizturīga) Yeelight Nakts Gaisma USB Recharegable:

Viegli Uzstādīt:

Atveriet aizmugurējo āķi, pakārt to jebkurā stāvoklī, jums ir nepieciešams, viegli un ērti darboties

Asaru līmlenti uz muguras un ielīmējiet gaismu jebkurā stūrī, kas jums ir nepieciešams, piemēram, gaiteņi, kāpnes, skapīši, gultas, un ieejas

Produkts ir iebūvēts magnēts, var absorbēt uz virsmas ledusskapī vai citu magnētiski pieejama mēbeles

Tagi: xiaomi yeelight 3, r xiaomi 4x, co2 sensors, bluetooth lampas xiaomi, xiaomi led ligjt, 1SE, xiaomi ceil, yeelight griestu pro, led mi, mijia xiaomi.

Datu lapa

Funkcijas Mirgo
Zīmola Nosaukums Xiaomi
Kontroles Kanāli 3 Kanāli
Valsts Montāža Ready-to-Go
Mēroga 1
Sertifikācija NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Gyro Xiaomi
Modeļa Numurs Smart gaismas
Max Ātrums Xiaomi Nakts Gaisma

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Xiaomi Mijia Led Koridora Nakts Gaismas Lukturis / Yeelight Usb Maksas Versija Infrasarkano Staru Tālvadības Pults Ķermeņa Kustības Sensors Smart Home

Xiaomi Mijia Led Koridora Nakts Gaismas Lukturis / Yeelight Usb Maksas Versija Infrasarkano Staru Tālvadības Pults Ķermeņa Kustības Sensors Smart Home

Saistītie Produkti: