Jauns Izpārdošana
Slazenger MEGAN es Vīriešiem Kurpes Sporta Sneaker Ikdienā Valkāt Kurpes Skatīt lielāku

Slazenger MEGAN es Vīriešiem Kurpes Sporta Sneaker Ikdienā Valkāt Kurpes

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€20.73

-52%

€44.10

Kopīgot

Vairāk informācijas

Zīmols : Slazenger Pants : SA20LE071 Produkta Nosaukums : MEGAN es Dzimums: Vīrietis Grupa: Kurpes Kategorija: Ikdienas Apģērbu NOKLIKŠĶINIET UZ ATTĒLA, LAI LIELĀKU ATTĒLU (ATVERAS JAUNĀ LOGĀ) balta Balta / Zaļa, Melna / Balta Bezmaksas piegāde no Turcijas

Slazenger Zīmola;

Slazenger ir viens no garākajiem, kas izveidota sporta zīmoliem LIELBRITĀNIJĀ.Zīmols ir iemērktas mantojumu, vēsturi, ražošanas un tirdzniecības kvalitātes sporta inventārs iepazīšanās atpakaļ uz 1881.

Gandrīz gadsimtu un ceturkšņa atpakaļ, ralfs un Alberts Slazenger pārcelts to rainwear biznesa dienvidiem no Mančestras uz Londonu, meklē jaunus produktus, lai saglabātu pārdošanas laikā vasaras mēnešos.Kāda bija sintētiskie piretroīdi attīstības un raketes, bumbiņas, lai jaunā spēle Sphairistike, izgudroja dažus gadus agrāk ar Lielu Valters Clopton Wingfield.

No šī brīža Lielākajiem Wingfield spēle bija kļuvis par vienu no lielāko pasaules starptautisko sporta veidi - Teniss.No šīs saknes, Slazenger bija izaudzis no ģimenes biznesa, lai patiesi starptautiska organizācija, kas pārdod kvalitātes sporta preces gandrīz katrā pasaules valstī.

Slazenger ir pirmais lielais sasniegums bija pieņemšanas tenisa bumbiņu un iekārtu lielākais tenisa turnīrs pasaulē - Wimbledon.Pirmais Slazenger bumbu, kas parādījās pēc Vimbldonas 1902. gadā un ir saglabājusi šo godu kopš tā laika, kas šogad svin savu simtgadi 2002. gadā. Šis ir visilgāk nepārtraukti sporta sponsorēšanas pasaulē.

Ar produktu izstrādi un iegādi, biznesa un zīmolu tika nostiprinātas ar papildus krikets, golfs, hokejs, skvošs.Slazenger ir veiksmes formula ir vienmēr bijis, lai sporta inventārs top par eksponāti sportu.Jau no pirmajām dienām, spēlētāji spēlēja ir visaugstākā standarta zīmols.

Patiesi starptautisku vārdu saraksts ir bezgalīgs, bet daži ir greats, Fred Perry, Ken Rosewall, jānis Newcombe, Jimmy Connors, Nav Bradman, Len Hutton, Deniss Compton, Gary Sobers, viv Richards, Bobby Loks, Ben Hogan, Greg Norman, Džeks Nicolas un Saglabāt Ballesteros.Šodien, Tim Henman, Tony Jacklin, Žaks Kallis, atzīmējiet Miesnieks un uzņēmēja starptautiskie spēlētāji ir mūsu standarta nesējiem.

Gadu gaitā, šo mantojumu un pieredze ir redzējis starptautiskās kolekcijas sporta apģērbs un apavi, kas izstrādāta atbilstoši tiem pašiem standartiem, kas pārdoti visā pasaulē, lai tiem, kas ieinteresēti sporta aproce visaugstākajā līmenī, un tas redz Slazenger ideāli piemērota, lai izveidotu uz šiem sasniegumiem, nākamo 100 gadu laikā.

Tagi: somar kurpes vīriešiem, adīta vīriešu sneaker, kurpes de sports, augstas sneaker, vīriešu kurpes, gadījuma sneaker, teļš high top čības, tētis sneaker, vīriešu kurpes darbojas, kaķēns papēža kurpes sievietēm.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums Slazenger
Dzimums VĪRIEŠI

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Slazenger MEGAN es Vīriešiem Kurpes Sporta Sneaker Ikdienā Valkāt Kurpes

Slazenger MEGAN es Vīriešiem Kurpes Sporta Sneaker Ikdienā Valkāt Kurpes

Saistītie Produkti: