Jauns Izpārdošana
Body Shaper Tauku Dedzināšana Sauna Segu Telpa, Sauna Novājēšanu Svara Zudums Tālu Infrasarkano Segas Detox Mājas Spa Uzvalks Skaistumu Mašīna Skatīt lielāku

Body Shaper Tauku Dedzināšana Sauna Segu Telpa, Sauna Novājēšanu Svara Zudums Tālu Infrasarkano Segas Detox Mājas Spa Uzvalks Skaistumu Mašīna

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€109.03

-45%

€198.24

Kopīgot

Vairāk informācijas

Modernizētas Versija Tālu-infrasarkano staru Pirti Segu, ar Roku sasniedzams Dizaina, Digitālā Siltuma Pirts Segu Body Shaper, ko Izmanto Svara Zudums un Fitnesa(Bezmaksas 50gab Vannas Soma)

• ➤Spēcīgs Amats: Lūdzu, ņemiet vērā, ka nav pogu, baterijas tālvadības, lūdzu, iegādājieties to sev.Tālu infrasarkano audu izstaro 9-14 µm daudz infrasarkanā starojuma, kas var rezonē ar šūnām, tās pašas frekvences cilvēka organismā.Noņemt sviedriem no ķermeņa, lai sasniegtu veselīgu svara zudums ietekmi.Pat dažādu miega pozīciju, tas arī ir elastīga, strečings spējas.

• ➤Novērstu Novirzes: apkures vads ir paredzēti, lai izturētu jebkuru stiepšanās vai salokot.Palielinot 85 grādiem automātiski atvienojiet līniju, pārtraukt apkures un pārtrauktu atgādinājuma signālu, vienas minūtes laikā, un palielināt tālo infrasarkano staru apsildes līniju un siltuma novirzes aizsardzību.

• ➤Darbības Princips: Tālo infrasarkano staru nonāk cilvēka organismā, vibrēt ar lielu molekulu grupas, un pārvērst to siltuma enerģijas, kas palielina temperatūru dziļi ādas audos, veicina asins cirkulāciju visā organismā, attīra meridiāniem no cilvēka ķermeņa, un paātrina vielmaiņu organismā.Tas aizņem tikai 10 minūtes, lai zaudēt svaru, detoksicēt, iztvaikot un atdzesē.Tas vairs nav grūti, lai zaudēt svaru.

• ➤Ergonomisks Dizains: pirts segu atbilst ergonomisks dizains, var atraisīt jūsu rokās, kamēr, izmantojot sauna sega, kas ir ērts, lai, izmantojot mobilo telefonu, lasīt grāmatas vai lasot avīzes, tas ir drošības ierīce, kas automātiski atvienojiet strāvas, ja temperatūra ir pārāk augsta, Lai aizsargātu drošību; aprīkoti ar automatizētu tālvadību pogas, viegli darboties un viegli izmantot.

• ➤Augstas kvalitātes Materiāls: ārējais slānis ir izgatavots no augstas kvalitātes Oxford audums, iekšpusē ir ūdensizturīgs PVC ar elastīgu stiepjas funkciju.Tas nav radīt nepatīkamas temperatūrai, ja apkures.Pat tad, ja jums ir dažādas miega stāvoklī, visas daļas sega būs karsta.

Produkta Apraksts

Lietošanas Rokasgrāmata:

1. Atlokiet sauna segu un savienot tās divi vadi ar izvadi no uzņēmēja;

2. Ļaujiet, lai klients guļ uz paklāja un sākt darbību;

3. Ieslēdziet strāvas un ieslēgt slēdzi;

4. Nospiediet pogu, lai iestatītu, izvēlieties laiks, iespēja un noteikt darba laika mašīnas;

5. Nospiediet taustiņu set, kad temperatūra 1 mirgo, nospiediet augšup un lejup taustiņus, lai iestatītu izejas temperatūra rezultāts 1. Pēc tam, kad mašīna ir iestatīta vērtība var tikt automātiski saglabāts;

6. Nospiediet set pogu vēlreiz, ja temperatūra 2 mirgo, nospiediet uz augšu un uz leju pogas, lai iestatītu izejas temperatūru 2. rezultāts. Vērtība var tikt automātiski saglabāts pēc iestatījumu mašīna;

7. Pēc nosakot darba laika un izejas temperatūra, lūdzu, nospiediet taustiņu "S / P" pogu, lai mašīnas iedarbināšana;

8. Pēc lietošanas, lūdzu, izslēdziet mašīnu un nogrieziet barošanas bloks;

9. Tīru segu un novietojiet to sausā vietā.

Specifikācija:

Krāsa:

Materiāls: Oxford audums ārpusē, PVC iekšpusē

Jauda: 650W

Frekvence: 50 Hz-60 Hz

Spriegums: 110 volti

Paketē ietilpst:

Host *1

Strāvas vads*1

Sega*1

Tālvadības pults*1 (bez akumulatora)

Drošinātājs*2

Vannas Soma*50

Uzvednē:

1. Savukārt par segu un mašīnu un uzkarsē tos 5 minūtes pirms iebraukšanas. (Sega var būt pielikta laikā iepriekšējas karsēšanas procesā) Laikā, fizikālā terapija, temperatūra parasti ir 60°.Ja jūsu ķermeņa ir auksts, jūs varat pielāgot temperatūru atbilstoši un apgulties un tvaika 45-60 minūtes.

2. Ja lietojat, ir ieteicams valkāt plānas kokvilnas pidžamu vai vanna, somas, dvieļus, lai absorbētu sviedri.Locīšanas ir stingri aizliegta laikā sildīšanas procesā, un sega var salocīt būs pēc dzesēšanas.

3. Laikā drenāžas procesu, jūs varat pievienot vairāk ūdens.Nav dušā, nozvejas saaukstēšanās vai dzer aukstu dzērienu, divu stundu lietošanas.Atgādinājums: Nebaltām dienām, mitrums ir smags, tāpēc izmantojiet mazāk.

Tagi: balta sega silda, infared pirts, dušas, pirts uzvalks sviedri, tālu infrasarkano siltuma terapija, pirts sauna, astronauts kosmosa uzvalks, Gulta Sega, svērto segu etsy, kosmosā, pirts uzvalks sieviete.

Datu lapa

Materiāls Pirts Segu
Pirts Segu 4 Infrasarkano Segas
Stils Vienkāršā
Vecuma Grupa Pieaugušie
Pakāpe A Kategorijas
Iestatīt Tipu
Forma Taisnstūra
Pirts Sega 3 Tauku Dedzināšana Sauna Segu
Izmantošana viesnīcas
Pirts Segu 5 spa uzvalks
Modelis Tips Cietie
Veids Pirts Segu
Technics Austs
Pirts Sega 1 Tauku Dedzināšana Segu
raksts IESPIESTS
Sezona Ziemas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme Valkājamas
Pirts Sega 2 Pirts Segu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Body Shaper Tauku Dedzināšana Sauna Segu Telpa, Sauna Novājēšanu Svara Zudums Tālu Infrasarkano Segas Detox Mājas Spa Uzvalks Skaistumu Mašīna

Body Shaper Tauku Dedzināšana Sauna Segu Telpa, Sauna Novājēšanu Svara Zudums Tālu Infrasarkano Segas Detox Mājas Spa Uzvalks Skaistumu Mašīna

Saistītie Produkti: