Jauns Izpārdošana
DOUK AUDIO Mini XMOS XU208 USB DAC Audio Decoder DSD256 HiFi Austiņu Pastiprinātāju, Pārveidotāju, RCA PCM384K / 32Bit Skatīt lielāku

DOUK AUDIO Mini XMOS XU208 USB DAC Audio Decoder DSD256 HiFi Austiņu Pastiprinātāju, Pārveidotāju, RCA PCM384K / 32Bit

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€60.73

-19%

€75.91

Kopīgot

Vairāk informācijas

Douk Audio Integrēta USB Dekoderi & Austiņu Pastiprinātāju ( PCM384K / DSD256 )

Tas ir mūsu Douk Audio Studio Modernizētas versija Mini USB DAC & HiFi Austiņu Pastiprinātāju, ir koaksiālā, optiskā digitālā ieeja, kas ļoti ērti pievienot skaļruņus, lai uzlabotu skaņas efektus.Šī skaņas karte ar USB pieslēgvieta ,ļoti convinent pie PC/Piezīmjdatoru,super mini un pārnēsājamo dizains.

Izmantojot TI IR augstas veiktspējas DSD1796 kā dekodēšanas mikroshēmu(DSD Profesionālās dekodēšanas mikroshēmu,zemāko kropļojumu ir 0.0005% ) XMOS U208 kā USB daļa,ar MCU kontrole, automātiski dekodēšanas DSD/PCM ,automātiski pārsūtīt indikators (DSD/PCM rādītājs) 3Set ievadi dekodēt ,ar koaksiālo 、austiņu、lineārās izejas.Tas var būt PCM、DSD64、DSD128、(dzimtā DSD256 ) Formāta mūzika.

Uzsver:

1.Skaņas efektu un dinamisku Zemo frekvenču pēc iepriekšējā XMOS Izdevums

2.Convinent, lai pārslēgtos ievades režīms

3.Samazinot DSD, PCM, spēlējot pārvērst ietekmes skaņas

4.Austiņu pastiprinātāju pievienot Volum kontroles funkcija

5.Kad dekodēt, izmantojot USB to Atbalsta DSD Dzimtā režīmā, Detaļas un skaņas lauku, daudz labāk 6. Jaunākais sasniegums USB audio dekodēšanas tehnoloģija: XMOS XU208 asinhronais pārraides, nes signālu nodošanas uzticību, lai jaunā augstumā.

7. Texas Instruments top-veicot DSD1796 dekodēšanas mikroshēmu atbalstu gan 384K PCM un DSD64-DSD256 formāti , kas ļauj baudīt apgūt kvalitātes skaņas pārveides.

8.Iebūvēts augstas precizitātes austiņu ,Spēcīgs enerģijas avots, zemu frekvenču diapazons

9.Atbalsts Ārējo barošanas avotu ,tas var būt, kas barošanu saņem no bankas vai citas USB Ierīces, piemēram, TV BOX ,TV 10.USB Atbalsts OTG Android mobile /Android TV box /linux nav nepieciešams vadītājs (nepieciešama ārējā barošana un uzstādītu ievades režīmu, kā USB ),Mēs iesakām mobilo instalēt APP "haibyMusic", lai atbalstītu DSD formāts

11. Atbalsta Windows XP / Vista / 7 / 8.1 kopā ar vadītāju uzstādīt draivera programmatūru, kas ar CD nosūtīts.MAC un Linux nav nepieciešams vadītājs. 12.Ar Multi pakāpes Precizitāti ultra-zemu pulsāciju regulators čipu un hifi audio komponentu 13.USB Atbalsts Android (5.0 vai jaunāka versija) ar OTG funkcija.Jums būtu nepieciešams OTG kabeli.Parametri: Ārējie barošanas savienotājs: DC3.5-1.3 MM/5V (Lūdzu, ņemiet vērā:spriegums ir 5V, ja pār to deivce tiks dedzināti) Ārējā barošana: DC5V>0.5 Koaksiālo, Optisko darba strāva: 60mA USB ievades darba strāva: 200mA Austiņu jauda: 80MW / 16 Ω izejas jauda Audio THD: 0.001% Audio izejas amplitūda : 1V RMS Koaksiālie atbalsta: PCM44.1K-192K/24 biti Optisko atbalsta: PCM44.1K-192K/24 biti USB atbalsts: PCM44.1K-384K/32Bit, DSD64-DSD256 (Automātiskās identifikācijas dekodēšanu) (Nav atbalsta DXD) USB atbalsta sistēma: OTG Andriod Mobilo, kas Top Lodziņu, utt.un Apple PC, Linux sistēma nav nepieciešama vadītāja ) Izmērs: 110*98*25mm (Nav iekļautas spraudnis) Svars: 300g

Pakete ietver: 1 x Audio DAC 1× USB Kabelis 1 x USB, 3.5 mm strāvas kabelis 1 x CD Driver

Piezīme: Ja DAC Tikai ar Optisko ieeju (Opt), vienalga slēdzis pie Koaksiālo vai optisko vieta, kur signāls ir optisko signālu, Kad plug koaksiālo kabeli, tad jūs varat izvēlēties atbilstošas dekodēšanas veidā.

1. Barošanas izvēlieties pārslēgt,lai EXT ir Ārējā strāvas padeve ,USB ir powered by USB

2. Dekodēšanas ievadi, izvēlieties pārslēgt,3 variants

3. 3.5 mm austiņu jaudu (Uzvalks 16-250Ω)

4. Austiņu izeja, skaļuma kontrole

5. Lineārās izejas, pievienojiet pastiprinātāju vai austiņu pastiprinātāju vai cita ierīce

6. Optiskā JO: Optiskā digitālā signāla ieejas ostā ,paraugu Ņemšanas biežums :44.1-96k ,16-24 biti

7. SPDIF IN: koaksiālā digitālā ieeja ostā ,standarta līmenī, 0,5 v,paraugu Ņemšanas biežums :44.1-192k(16-24 biti)

8. USB: Izmantojot USB2.0 digitālo kabeli datora USB Portam, Pls, izmantojot Divkāršā magnētisko gredzenu kabeli, lai izvairītos no trokšņa.

9. DC: Pievienojiet Ārējo spēku ,tam jābūt 5V Strāvas >0.5 A ,PLS, ņemiet vērā, strāvas polaritāti.

Norādījumi lietošanai :

1. Ja DAC tikai ar Optiskās ieejas signālu ,vienalga selektora slēdzis pie Koaksiālo vai optisko novietojiet to tikai uz optiskā signāla ,Kad ievietojiet coacial kabeli, tad ir jāizvēlas atbilstošas ieejas signālu ,ka nav ierīces kvalitātes problēmu ,tā ir tikai APK Vēlamo signālu režīms jautājums.

2. DAC nav atbalsta DXD formāts

3. USB Portu, lai Mobilo ,nepieciešams pievienot ārējo barošanas avotu

4. Ja ierīcei ir ātri tītu uz priekšu, un skaņa problēma ,ko izraisa USB Kontaktu vai strāvas avotam ,tikai inertas kabeli vai mainītu USB ports ir labi .

5. Šī ierīce Līnijas izejas signāls ir nedaudz vāja,tāpēc savienojot to pastiprinātāju vajadzētu pielāgot skaļumu augstākā

6. Lietojot austiņas ,pls nav saglabāt tuvu mobilo vai maršrutētāju ,tas būs ieguvuši traucējumiem un radīt troksni ,ja savienot deivce mobilās mēs iesakām lejupielādēt mūziku un noteikt mobilās kā Flight mode(nav sapinies ar šo problēmu, tūkstošiem dolāru SONY sērijas PHA ir šo pašu situāciju)

7. USB skaņas karti, nevar noteikt,Pēc savienojuma indikators nav mirdzumu ,problēma, ko izraisa USB Slikts kontakts vai ārējā barošana nav pietiekami daudz,pls izslēgt USB kabeli problēma, vai barošanas spriegums ir 5V

Tagi: bluetooth nobsound, v caurules pastiprinātājs, hifi fet pastiprinātāju, headphon amplifi, apk usb, audio auto, fi pastiprinātājs augstas precizitātes, apk, amplifi hifi, XMOS xu208.

Datu lapa

Audio Ieejas Digitālo Koaksiālo RCA Digitālā Optiskā TOSLINK, USB
Iepakojums
Veids usb dac
Modeļa Numurs xu208
Kanāli 2 (2.0)
Funkcijas Aktīvā Amplifikācijas, DAC, Skaļuma Kontrole
Kanālu Skaits 2
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
SKU JMQ278
Zīmola Nosaukums nobsound
krāsa Sudraba/Melna
Ciparu RCA Ieejas 3
Maksimālā Jauda Vienam Kanālam NAV JAUDAS
Audio Izejas Analogā Audio, Austiņu Ligzda, Stereo L/R RCA

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

DOUK AUDIO Mini XMOS XU208 USB DAC Audio Decoder DSD256 HiFi Austiņu Pastiprinātāju, Pārveidotāju, RCA PCM384K / 32Bit

DOUK AUDIO Mini XMOS XU208 USB DAC Audio Decoder DSD256 HiFi Austiņu Pastiprinātāju, Pārveidotāju, RCA PCM384K / 32Bit

Saistītie Produkti: