Jauns Izpārdošana
Nerūsējošā Tērauda Anālais Plug Nerūsējošā Anālā Āķa Butt Plug Piecas Bumbiņas Ar Anālo Dildo Prostatas Plug Seksa Rotaļlietas Dropshipping Skatīt lielāku

Nerūsējošā Tērauda Anālais Plug Nerūsējošā Anālā Āķa Butt Plug Piecas Bumbiņas Ar Anālo Dildo Prostatas Plug Seksa Rotaļlietas Dropshipping

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.72

Kopīgot

Vairāk informācijas

Šis produkts ir no FEIHAN zīmola šādu produktu displejs:

Apraksts:

Izstrādāta ar reljefa izciļņiem, jūs varat baudīt brīnišķīgo stimulācija daudzveidību;

Piemērots muguras masāža, tas palīdz uzlabot seksuālo vienaldzība un stimulē seksuālo uzbudinājumu;

Tiem, bez partnera, jūs varat atbrīvot represijām un izvēlēties atbilstoši jūsu vēlmēm;

Šis produkts ir unikāls, formu un izsmalcinātu dizainu.Tā ir izgatavota no importētām nerūsējošā tērauda, lai jūs varētu justies prieku indulgence pilnībā!

Tas ir pirmā izvēle mūsdienu sieviešu masturbācija un seksuālo funkciju atjaunošanā.

Specifikācija:

Materiāls: nerūsējošais tērauds

Tips: A tips (ar diamond ), B tipa

Izmērs: Kā bildes redzams

Amats: anālā stimulācija

Efekts: Panākt, lai palielinātu interesi.

Piesardzības pasākumi: Lūdzu pievērst uzmanību personīgās higiēnas un izmantojiet nelielu daudzumu eļļas, lai varētu labāk izmantot.

Paketē iekļauts:

1* Anālais Plug

1. Globālā transporta (izņemot dažas valstis un APO / FPO)

2. Pēc tam, kad maksājums ir pārbaudījusi, pasūtījums tiks apstrādāts laikā.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Transportēšanas laiks tiek sniegts pakalpojums, ko pārvadātājs un neietver brīvdienās un svētku dienās.Kuģniecības laiks var atšķirties, īpaši brīvdienās.

5. Ja jūs neesat saņēmis preces 30 dienu laikā no maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un mēs sazināsimies ar jums, cik drīz vien iespējams un atbildēt.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6. Sakarā ar inventāra stāvokli un laika starpība, mēs izvēlēties, lai kuģis savu priekšmetus no pirmās pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazināties ar mums, 30 dienu laikā no tā saņemšanas dienas.Ja šajā postenī ir pieder jums, par vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs nosūtīt jums atmaksas vai nomaiņa.bez izņēmumiem!Kravu pārvadājumu, sedz pārdevējs un pircējs.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā, jums ir jāsniedz mums izsekošanas numuru, preces, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Ja produkts neatbilst prasībām veicināšana, mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas. 1 .Jūsu viedoklis ir ļoti svarīga mūsu biznesa attīstību.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, atstājiet 5 star komentāru, liels jums paldies.

2 Lūdzu, neatstājiet negatīvus komentārus, neprasot mums, lai palīdzētu.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.Vērtējums ir mūsu dzīve.Pirms došanās uz neitrālu vai negatīvu komentāru, sazinieties ar mums labāks risinājums.Mēs atbildēsim uz visiem jaunumiem pēc iespējas ātrāk.Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.

Paldies par jūsu apmeklējumu, mēs darīsim visu iespējamo, lai kalpotu jums!

Tagi: dildo vīriešiem, anālā āķa, āķis dzimums, anālā āķa plug, anālā āķa tērauda, anālais geju plug, muca āķis, liels seksa rotaļlietu veikalu, anālais dildo, vibrat.

Datu lapa

Modeļa Numurs nerūsējošā tērauda anālais plug
Dzimums SIEVIETES
Vienuma Tips astes
Neķītrs Attēlu No
Materiāls Metāla
Seksuāli Divdomīgs No

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Nerūsējošā Tērauda Anālais Plug Nerūsējošā Anālā Āķa Butt Plug Piecas Bumbiņas Ar Anālo Dildo Prostatas Plug Seksa Rotaļlietas Dropshipping

Nerūsējošā Tērauda Anālais Plug Nerūsējošā Anālā Āķa Butt Plug Piecas Bumbiņas Ar Anālo Dildo Prostatas Plug Seksa Rotaļlietas Dropshipping

Saistītie Produkti: