Jauns Izpārdošana
Nospiežamo pogu Automātiskā Bagāžnieka Suņu Siksna Neilona Garums 3m/5m Suņu Piederumi Maziem, Vidējiem Suņiem, Mājdzīvnieku Piederumi Skatīt lielāku

Nospiežamo pogu Automātiskā Bagāžnieka Suņu Siksna Neilona Garums 3m/5m Suņu Piederumi Maziem, Vidējiem Suņiem, Mājdzīvnieku Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.86

-20%

€11.08

Kopīgot

Vairāk informācijas

pamata informācija

Nosaukums: pet automātiski paceļamām vilkšanas virve

Materiāli: neilons plastmasas, metāla

Gadījumā sezona: visu sezonu

Piemērots: maziem un vidējiem suņiem

Krāsa: zaļa, zila, melna, rozā, rozā

Izmērs: 3m, 5m

Svars: 3m - 140g 5m - 220g

1.rokturis

Cilvēka ķermeņa pētījuma dizains, roktura pozīciju ar četriem pirkstiem ieliekti izliekta,

justies ērti, nav toksisks un ir nekaitīgs

2.Poga

Viens-noklikšķiniet uz vadības pogu, lai atslābinātos, pastiprinātu un apjoma, vienkāršs un ērts

3.Virves

Augstas kvalitātes neilona pīt, izturīgs un izturīgs

1. pasūtījuma svars ir mazāks par 2kg.Mūsu noklusējuma express maksa ir Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus, ePacket un Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu.Spānija noklusējuma express maksa ir www.winwithwow.lv Saver Shipping un www.winwithwow.lv Standarta Piegāde.Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus nodrošina saņemšanu un nosūtīšanu, hermētiķi augšu, plānošanu un realizēšanu, u.c un nenodrošina sekošanas informāciju par galamērķa valsti.Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu, un ePacket nodrošina pilnu sekošanas uzziņu dienests.

2. jūs saņemat preču jāņem 15-35 darba dienu laikā (Brazīlija ir 15-60 dienas).Ja jums nav saņemt preces, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs sekotu preces, un atbildi uz jums, cik ātri vien iespējams.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!Laikā svētku sezonā (Ziemassvētki, lunar new year) piegādes laiks var būt ilgāks nekā parasti.Lūdzu, pievienojiet 5-10 dienu kavēšanos.

1. ja prece ir bojāta, veicot pārvadājumu, apmaiņas kravu, sedz ar mums, ja pircējam, jo no to lieluma, krāsu un citus jautājumus, kas ir nepieciešams, lai būtu atpakaļ, kuģniecības izmaksas pircēji paši.

2. pircējam ir ar mums sazināties 3 dienu laikā pēc preču piegādes, ja viņi vēlas, lai nomainītu bojātu vai nepareizi sūtījumu.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!

1.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums befoere jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.(1-2 dienas, lai dotu jums saprātīgu apmierinātību ar risinājumu).

2.Ja jums patīk šo preci, lūdzu, sniedziet mums visas 5 zvaigznes.

Tagi: mājdzīvnieku piederumi puse, suns pavadā (automātisks, augsta, suns har, hlbb kaklasiksna, neko kaklasiksna, suns pavadā lielu automātiski, mājdzīvnieku modes aksesuāri, suns pavadā ievilkt, suns, cc creme.

Datu lapa

Izmērs 3m,5m
Veids Suņi
Produktu Kategorija Automātiskā Bagāžnieka Suns Pavadā
Piemērots Mazs Vidējs Liels Suns
Bremzēšanas režīms Spiedpogu
Iezīme Citi
Ir Smart Ierīces No
raksts Cietie
Sezona Visu sezonu
Suns Pavadā Tips Bagāžnieka Siksnas
Materiāls Neilona
krāsa melna,zaļa,sarkana,zila,rozā

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Nospiežamo pogu Automātiskā Bagāžnieka Suņu Siksna Neilona Garums 3m/5m Suņu Piederumi Maziem, Vidējiem Suņiem, Mājdzīvnieku Piederumi

Nospiežamo pogu Automātiskā Bagāžnieka Suņu Siksna Neilona Garums 3m/5m Suņu Piederumi Maziem, Vidējiem Suņiem, Mājdzīvnieku Piederumi

Saistītie Produkti: