Jauns Izpārdošana
Ūdensnecaurlaidīgs Velo Gaismas USB Lādējamu Velosipēda Priekšējo Lukturi LED Velosipēdu Lukturu Spidometra Gaismas T6 Stūres Lukturīti Velosipēdu Skatīt lielāku

Ūdensnecaurlaidīgs Velo Gaismas USB Lādējamu Velosipēda Priekšējo Lukturi LED Velosipēdu Lukturu Spidometra Gaismas T6 Stūres Lukturīti Velosipēdu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€22.77

-40%

€37.95

Kopīgot

Vairāk informācijas

Ūdensnecaurlaidīgs Velo Gaismas USB Lādējamu Velosipēda Priekšējo Lukturi LED Velosipēdu Lukturu Spidometra Gaismas T6 Stūres Lukturīti, Velosipēdu DROŠĪBAI - Furtherlux velosipēds gaismas, kas der visiem situācija ir pilnīgi vienalga par labi apgaismotu pilsētu ar velosipēdu, ceļu izjādes vai bīstamu kalnu riteņbraukšanas; tās lieljaudas LED Gaismas rada 350 lūmeni ar 4 unikāls spilgtuma līmeni, apgaismojuma veidi un brīdināt citus par jūsu klātbūtni, un divas dzeltenās sānu gaismas palielināt kopējo redzamību uz ceļa, it īpaši krustojumos.

LCD BIKE COMPUTER - Furtherlux velosipēdu odometra datoru dokumentus, vidējais ātrums, maksimālais ātrums, pašreizējais ātrums, mph/km / h, izjādes laiku, odometra, viena brauciena attāluma sekot līdzi savu velosipēdu efektīvi, vairākas funkcijas, ar skenēšanas režīmā, ātruma salīdzināšanas, apkopes, ceļojuma laikā utt.Jutīgu sensoru ar magnētu var izsekot velosipēdu ātruma precīzi.Spilgts LCD displejs viegli apskatīt braukt statistika.

DROŠĪBAS RAY – Furtherlux velosipēdu gaisma nāk gan ar priekšējo un aizmugurējos gaismu padarot savu velosipēdu izceļas ar nepārspējamu 360º redzamību, līdz 50 metru attāluma, piemēram, tuvās gaismas drošības apgaismojums ar platleņķa skatu - brīdina autovadītājus par visiem pusē ar mirgo mirgo dzintara sānu gaismām - esi drošs par savu velosipēdu & redzētu, kas pirms pilnīgas skaidrības.Uzreiz uzlabotu jūsu redzamību un drošību ar mūsu Ultra Bright LED bike light.

USB LĀDĒJAMU VELOSIPĒDA SPIDOMETRS - Ūdens izturīgs velosipēds gaismas un velosipēda spidometrs nāk ar USB lādējamu funkciju priekšējā velosipēda gaismas, viss, kas jums nepieciešams, ir USB kabelis un strāvas avotam, lai uzlādētu (Datoru, klēpjdatoru vai mobilais lādētājs), 1500mAh litija-jonu iekšējo akumulatoru var uzlādēt simtiem reižu, padarot tos lēti un videi draudzīgu alternatīvu vienreizējās lietošanas baterijas.

PLAŠS PIELIETOJUMS - Furtherlux velosipēda spidometrs vairāk nekā velosipēds, spidometrs, nakts izjādes.Šis velosipēds gaismas komplekts ir universāls pietiekami, riteņbraukšana, pārgājieni, kempings, vai jebkuru āra aktivitātes, un to var izmantot kā avārijas lukturīti.

► Informācijas Pamata

Svars: 100 g

Materiāls: ABS Plastmasa

Izmērs: 14x11.5x4cm

Akumulatora Kapacitāte: 1500mAh

Uzlādes Režīms: USB uzlāde

Izlādes Laiks: 3 stundas vienmēr

► Kā Iestatīt

Step 1:Pirmais, Kas vienības ---Ilgi un nospiediet Set Pogu "-" un Mode (režīma) Taustiņu "+" līdz " ar vārdiem "km/h" mirgot, tad nospiediet Set Pogu " -", lai mainītu to uz m/h, vai km/h .

Step2:Otrkārt, noteikt ātrumu --- Nospiediet Taustiņu Mode"+" pēc tam numuru, "208", sāks mirgot, "208" ir normāla riteņu izmērs, vienība ir cm.

Step 3:Trešā, Jūs varat nospiediet set pogu" -", lai mainītu riteņa izmērs ir no 10-315 CM.

Step4:Piekto, Iestatiet ODO --- Nospiediet Režīmu Taustiņu"+", tad nospiediet set pogu" -", lai pielāgotu ODO.

► Produkta Funkcijas

✔Ūdensizturīgs: IPX65 velosipēdu gaismu, braukt jūsu velosipēds, lietus vai spīdēt!

✔Četri Gaismas Režīmi: 1. Režīms:super spilgti balta gaisma; Mode 2:baltā gaisma kļūst vāja; Režīms 3:balta gaisma turpina mirgot un apelsīnu papildu apgaismojuma tur ieslēgšana; Režīms 4: apelsīnu papildu apgaismojuma tur spīd.

✔Pieciem Spidometra Funkcijas: ODO(Kopējā ceļojuma nobraukumu) AVS(Vidējais ātrums) DST(Vienā virzienā nobraukumu) TM (Izjādes laikā) MXS (maksimālais ātrums, izjādes)

✔Padomi: Mērvienību pārveidošana(Km/h m/h), auto power off, ja nav jebkura darbība, 30 sekunžu laikā.

✔Vairāk nekā velosipēdu apgaismojumam: to var izmantot kā avārijas lukturīti,lāpu,ķivere lukturu kempings, kājām vai citām nakts aktivitātēm.

► Iepakojuma Saturs

1x LED Velosipēda Lukturi

1x Sarkans Velosipēda Aizmugurējās Gaismas

1x USB Uzlādes Kabelis

1x Kodu Tabulas Datu Uztvērējs

1x Kodu Tabulas Datu Sensors

1x lietošanas Rokasgrāmata

1x Stiprināšanas Siksna

Tagi: lukturītis xml t8, nirt lampas, fenix, metāla lukturis, mirgojošs gaismas uzlādējams, ipx8 lāpu, lāpu xhp, akumulatora lādētājs xtar, laternu t6, Lanter LED.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
krāsa melns
Zibspuldzes Tips Velosipēdu Lukturu Spidometrs
Modeļa Numurs LDB090101
Atbalsta Reostats Vienā failā
Tālummaiņa No
Jauda 3.5W
Apgaismojuma Attālums < 50 m
Korpusa Materiāls ABS
Lādētājs Uzlādējams
Slēdzis Režīmu Augsta/Vidējā/Zemā
Modelis LED Krelles T6
Fokusa Garums Neregulējami
Lm > 350
Ūdensizturīgs
Sertifikācija ce
Gaismas Avots LED Spuldzes
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ūdensnecaurlaidīgs Velo Gaismas USB Lādējamu Velosipēda Priekšējo Lukturi LED Velosipēdu Lukturu Spidometra Gaismas T6 Stūres Lukturīti Velosipēdu

Ūdensnecaurlaidīgs Velo Gaismas USB Lādējamu Velosipēda Priekšējo Lukturi LED Velosipēdu Lukturu Spidometra Gaismas T6 Stūres Lukturīti Velosipēdu

Saistītie Produkti: