Jauns Izpārdošana
Modes Ziemas Pet Kokvilnas Wadded Jaka Spīdīgs četrkājaino Mīluli Polsterēts Mētelis Ūdensizturīgs Pretvēja Mēteli Parkas Par Teddy Bichon Skatīt lielāku

Modes Ziemas Pet Kokvilnas Wadded Jaka Spīdīgs četrkājaino Mīluli Polsterēts Mētelis Ūdensizturīgs Pretvēja Mēteli Parkas Par Teddy Bichon

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.38

-39%

€3.91

Kopīgot

Vairāk informācijas

Modes Ziemas Pet Kokvilnas Wadded Jaka Spīdīgs četrkājaino Mīluli Polsterēts Mētelis Ūdensizturīgs Pretvēja Mēteli Parkas Par Teddy Bichon XS-XXL Specifikācijas: Materiāls: Kokvilna Krāsa: Zelts Izmērs: XS S M L XL XXL XS Garums 18-20cm Krūtīm 28-30cm Kakla 18-20cm

S Garums 23-25cm Krūtīm 33-35cm Kakla 22-24cm

M Garums 28-30 cm Krūtīs, 39-41cm Kakla 28-29cm

L Garums 33-35cm Krūtis 46-48cm Kakla 31-33cm

XL, Garums 38-40cm, Krūšu 52-54cm Kaklu 34-36 cm

XXL Garums 43-45cm Krūšu 58-60cm Kakla 39-41cm Piezīme: 1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies! 2. Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: jaka vīriešiem pavasaris, tie, kažoku, spīdīga jaka ziemas, im kažokā, audums suns, bichon suns, suņu modes, gadījuma vate apavi, josta bichon maltes, bichon frise.

Datu lapa

Iezīme pet Jaka
pet apģērbi Kucēns Mētelis
raksts Cietie
SKU PC19B828
krāsa zelta, sudraba
Izmērs XS S M L XL XXL
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Suņi Maziem Lieliem Suņiem
sporta krekls Suņu Mētelis Winte
Sezona Rudens/ziemas
Materiāls Kokvilnas
Kucēns Teddy Jorki Chihuahua
suņu apģērbi suns jumpsuit

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Modes Ziemas Pet Kokvilnas Wadded Jaka Spīdīgs četrkājaino Mīluli Polsterēts Mētelis Ūdensizturīgs Pretvēja Mēteli Parkas Par Teddy Bichon

Modes Ziemas Pet Kokvilnas Wadded Jaka Spīdīgs četrkājaino Mīluli Polsterēts Mētelis Ūdensizturīgs Pretvēja Mēteli Parkas Par Teddy Bichon

Saistītie Produkti: