Jauns Izpārdošana
1* PIT BULL CILŠU PITBULL Uzlīmes, Uzlīmes Uz Auto, Automašīnu Logu Dators Car Styling Rotā Papīra Skatīt lielāku

1* PIT BULL CILŠU PITBULL Uzlīmes, Uzlīmes Uz Auto, Automašīnu Logu Dators Car Styling Rotā Papīra

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.49

-29%

€6.41

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Descripion:

Nosaukums: 1* PIT BULL CILŠU PITBULL Uzlīmes, Uzlīmes Uz Auto, Automašīnu Logu Dators Car Styling Rotā Papīra

100% Brand New

Krāsa: balta Atstarojoša fona, melns

Izmērs :14.5 cm

Materiāls: vinils

Iepakojums: opp maisā

Materiālus, mēs izvēlēties auto uzlīmes ir lieliskas īpašības, piemēram, ūdens izturība, eļļas pretestību, korozijas izturība, novecošanās izturība, augsta temperatūras izturība, novecošanās izturība, nodilumizturība un krāsu pretestību.

Atkarībā no automašīnas modeļa un personīgās vēlmes, tas var būt dekorēti par jebkuru apdari salonā, piemēram, priekšējo lukturu uzacu, durvis, aizmugures, utt.

Double-sided adhesive pieņem augstas veiktspējas līmi, kas nav viegli krist pēc tam, kad tiek ielīmēts un nevar sabojāt krāsu.

Auto uzlīme ir vienkāršs un atsaucīgs, skaistu un dāsnu un efektīvi uzlabo vispārējo izskatu automašīnu.

Uzstādīt un noņemt auto uzlīmes

Uzstādīšanas soļi (materiāls: pārsūtīšana plēves, lakatiņš, skrāpi vai kredītkarti)

1. Tīra ķermeņa un izsmidzinātā ūdens vienmērīgi uz daļām, kas ir ielīmēts, lai samazinātu neelastību pastas un atvieglotu pielāgošanos pozīcijas;

2. Pēc tam, kad noteiktu ielīmējiet stāvoklī, ielīmējiet lēnām, uzmanīgi nokasīt ar rīks, un pēc tam noplēst pārneses plēvi (caurspīdīgu papīru parādīts attēlā);

3. Ja jums rodas durvju rokturi vai anti-scratch līstes, lūdzu, samazināt materiāla un iepakojuma atbilstoši situācijai.

4. Pēc apstiprinot aptuvenu atrašanās vietu grafiku, veikt attiecīgas korekcijas, un pēc tam vairākas reizes noslaukiet ūdens un gaisa burbuļus un noplēst pārredzamu pārsūtīt plēves.

5. Izmantot lietderība nazi, lai šūtu mazu nazi uz auto durvīm, un tad līmi iekšpusē.

6. Neļaujiet auto uzlīmes un struktūra ir ar jebkuru atšķiršanu vai izvirzījuma;

7. Mēģiniet sauss mitruma uz auto, uzlīmes, ja iespējams, karstums un nosusiniet to pienācīgi.Atkarībā no laika apstākļiem, nomazgāt auto, vēlreiz pēc vienas vai divām dienām.

Demontāžas posmiem (materiālus: matu fēns, līmi noņemšanas tīrītājs, lakatiņš)

Kad auto uzlīme ir pārāk vecs vai jums tas nepatīk, lūdzu, izmantojiet apsildāmi matu fēns, lai pūst to uz auto, uzlīmes, un jūs var viegli noņemt ar roku, kad tas sasniedz noteiktu temperatūru.Noslaukiet atlikušo līmi zīmes uz auto, uzlīmes ar drāniņu, kas samitrināti ar līmi tīrāku.

Piezīme:1.Ja jūs neesat jomās, ka mēs, kas, lūdzu, sazinieties ar mums,

mēs jums zemāko cenu .

2. ja jūs jāuztraucas par inport nodokli , pls.atstāt ziņu par mani , man būs rakstīt par zemu cenu piegāde Apmaksa: Mēs pieņemam alipay šeit .Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.Garantijas un Garantijas: 12 mēnešu Garantija.Iegādāties ar pārliecību!Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.Ja prece ir bojāta 3 mēnešiem, Mēs nosūtīsim jums nomaiņa bez papildus lādētājs, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir jāmaksā papildu sūtīšanas maksa.Cita Politika: Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, pēc tam, kad to saņem.Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Tagi: auto uzlīme cilšu, uzlīmes pid bull, bite haizivs, 3d bull, baby on board auto decal, vīrieši attvaicētājs, Amstaff T Krekls, zila acs, attēlu pitbull, red bull.

Datu lapa

Veids Līmi, Uzlīmes
Objektu Platums 0inch
Postenis Diametrs 0inch
Iepakojums Nav Iepakoti,
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Postenis Augstums 0.01cm
Dizains Dzīvnieku
Vienuma Tips Uzlīmes
Veida Uzlīmes Auto Virsbūves
Objekta Garumu 14cm
Uzlīmju Izvietojumu Logs
Kategorijas Uzlīmes
Modelis Totēmi
Modeļa Nosaukums A20160523
Zīmola Nosaukums zatooto
Materiāla Tips ABS

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1* PIT BULL CILŠU PITBULL Uzlīmes, Uzlīmes Uz Auto, Automašīnu Logu Dators Car Styling Rotā Papīra

1* PIT BULL CILŠU PITBULL Uzlīmes, Uzlīmes Uz Auto, Automašīnu Logu Dators Car Styling Rotā Papīra

Saistītie Produkti: