Jauns Izpārdošana
1/2 Skatīt lielāku

1/2" ( 12.7 mm ) 200pcs Polipropilēna ( PP ) Bumbas Cietās Plastmasas Jomā aizbīdņiem un Gultņi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€19.39

Kopīgot

Vairāk informācijas

Nosacījums 100% Brand New

Noliktavā Jā

Bumbu Diametrs ir par 12,7 mm (1/2")

Bumba Materiāls Polipropilēns (PP)

Daudzums 200pcs

Pielaide +/- 0.00039"

Apstrādes Injekcijas & Slīpēšanas Apdare

Polipropilēna bumbiņas ir redzamas pēc:

Zems svars Labas mehāniskās īpašības un to korozija, f atigue un sadursmes pretestību.Izturīgas pret karstumu un tas ir lielisks elektriskie izolatori Peldošs ūdenī

Tie tiek izmantoti dažādas lietojumprogrammas, tostarp zemu slodzi, gultņi, īpaši vārsti, pretvārsti, flotage vārsti, šķidruma līmeņa rādītāji, carburetors, plūsmas mērītāji, ķīmijas, medicīnas un laboratoriju ierīces, asins pārliešanas komplekti.

Bumbiņas ir videi draudzīgs, nav toksisks.Lūdzu būt pārliecināti, lai izmantotu.

Vispasaules piegāde.Prece tiks piegādāta 24 Stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.Vienumi parasti tiek nosūtīti, ka dienā, ja maksājums ir saņemts pirms 17:00 no pirmdienas līdz piektdienai.Maksājumi, kas saņemti pēc 17:00, piektdien tiks nosūtīti nākamajā pirmdienā.Mēs kuģis priekšmetus katru dienu, lai nodrošinātu ātru piegādi.

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir viss, lai mums.Lūdzu, atstāj atsauksmi, un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, brīvi, pirms aiziešanas atsauksmes.Mēs pieliekam visas pūles, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar brīnišķīgu risinājumu.

Lielākiem pasūtījumiem virs 10 000 GAB.,, vai jums ir nepieciešams cits tērauda kritērijiem, citi diametri, kā, sākot no 0,3 mm ~ 60mm, lūdzu, klikšķiniet tagad!Mēs labprāt pieņemam visu, izmeklēšanu, un apmierināt katra klienta prasības ar augstu kvalitāti, labu cenu un ātru piegādi!

Tagi: bumbu 9.5 mm, 9.5 mm bumbu, 360 gopro, žokļa mount, lācis pu, bumbu gpu, smago plastmasas bumbiņas, 8mm bb, 6mm tērauda bumbu, bumbu katapulta.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums elephrun
Materiāls Polipropilēna ( PP )
Pieteikums Zemas slodzes gultņi, īpaši vārsti, pretvārsti, flotage vārsti
Modeļa Numurs Cietā bumbu par 12,7 mm (1/2")

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1/2

1/2" ( 12.7 mm ) 200pcs Polipropilēna ( PP ) Bumbas Cietās Plastmasas Jomā aizbīdņiem un Gultņi

Saistītie Produkti: